Sari la conținut

jaxi_usp

Ex Staff
  • Număr conținut

    1.577
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    22

Blog Entries postat de jaxi_usp

  1. jaxi_usp

    Counter-Strike
    1.   Mathieu "ZywOo" Herbaut
    2.  Nikola "⁠NiKo⁠" Kovač
    3.  Robin "ropz" Kool
    4.  Ilya "m0NESY" Osipov
    5.  Lotan "Spinx" Giladi
    6.  Álvaro "SunPayus" García
    7.   Oleksandr "⁠s1mple"⁠ Kostyliev
    8.  Dmitry "sh1ro" Sokolov
    9.  Martin "stavn" Lund
    10.  Helvijs "⁠broky⁠" Saukants
    11.  Nicolai "device" Reedtz
    12.  David "frozen" Čerňanský
    13.  Nemanja "huNter-⁠" Kovač
    14.  Guy "NertZ" Iluz
    15.  Jakob "⁠jabbi⁠" Nygaard
    16.  Benjamin "blameF" Bremer
    17.   Emil "Magisk" Reif
    18.  Casper ⁠"cadiaN"⁠ Møller
    19.  Kaike "KSCERATO" Cerato
    20.  Russel ⁠"Twistzz"⁠ Van Dulken
     
          După cum este tradiția la sfârșitul fiecărui an, HLTV va desfășura numărătoarea inversă a Top 20 Players of the Year, un clasament al celor mai buni 20 de jucători, începând de la nr. 20 și descrescând zilnic până la cel mai bun jucător al anului. 
  2. jaxi_usp
    FaZe Clan a câștigat titlul primei echipe care a câștigat un turneu de top CS2 după victoria lor asupra Complexity. Seria palpitantă de trei hărți a văzut echipele mergând la două prelungiri în timp ce se luptau pentru titlul IEM Sydney 2023. Și mulțimea australiană nu ar fi putut cere o mare finală mai bună.
           Seria a fost cu siguranță una dintre cele mai bune pentru a pune capăt turneului de 250.000 de dolari din Australia. Cu trei hărți pentru marea finală, fanii Counter-Strike și-au câștigat banii. Ziua a început cu un meci show, dar serialul adevărat a început mult mai târziu. Două din cele trei hărți au mers la prelungiri și chiar și victoria unică de la Complexity nu a fost o afacere complet unilaterală. De fapt, oricare dintre hărți ar fi putut merge în sens invers.
     
     
     
            FaZe a început cu o victorie a rundei cu pistoale și una la scurt timp după aceea. Dar odată ce Complexity a primit pistoalele în mână, a fost o afacere puțin diferită. Complexitatea părea să fie cu un avantaj parțial datorită armelor superioare și, de asemenea, datorită unei economii puțin mai bune.
     
     
     
     
           Cu toate acestea, după ce a asigurat cinci runde la numărul lor, Complexity părea să aibă probleme în a se confrunta cu FaZe Clan. A fost un amestec de agresivitate, precum și o mai bună înțelegere a ceea ce făcea Complexity, ceea ce a permis lui FaZe să preia conducerea. JT în special a fost foarte impresionant, reușind 24 de ucideri în numele său la sfârșitul Overpass. Abilitatea sa de a obține fragmente de intrare și, destul de des, primul fragment din rundă a contribuit la succesul Complexity.
           Nuke l-a văzut pe FaZe venind cu o latură T impresionantă care se baza pe greșelile de la Complexity. Și au existat câteva greșeli de la Complexity care au permis listei FaZe să obțină o poziție puternică.
           Harta finală a mers în prelungiri, ambele părți afișând o latură CT foarte puternică. Majoritatea rundelor au dus la victorii prin eliminare, deși FaZe a reușit să obțină destul de multe fabrici de bombe. Harta a mers la prelungiri, unde ambele echipe au făcut schimb de runde înainte ca FaZe să defileze înainte.
     
     
     
     
       Cu această victorie, FaZe și-a consolidat numele ca câștigător al primului eveniment CS2 de top din istorie. Ei iau acasă partea uriașului din fondul de premii de 250.000 $.
  3. jaxi_usp

    Reviews
    Faceți cunoștință cu următoarea generație de roți de curse. Designul premiat Logitech G este reproiectat pentru a se integra în fizica jocului dvs., oferind un realism fără precedent. Simțiți pistoanele pompând, pietrișul scrâșnind și fiecare schimbare, deriva și ac de păr se rotesc ca niciodată. Cea mai recentă inovație a noastră în tehnologia de feedback de forță se conectează direct la motoarele de simulare din joc și la fizică pentru a produce răspunsuri în timp real de fidelitate mai mare. Gama de frecvență a feedback-ului este, de asemenea, crescută pentru detalii și realism îmbunătățite dramatic în comparație cu generațiile anterioare.                                                                                                         Curentul potrivit înseamnă cuplul potrivit. Firmware-ul avansat al G923 monitorizează tot curentul care curge prin motoarele roților, ajustând continuu tensiunea pentru a se potrivi cu ieșirile din fizica jocului. Depășind setările implicite, G923 oferă o acuratețe maximă și un realism fără precedent. Ieșiți de pe linia de pornire mai curățat și mai rapid cu ajutorul unui sistem de asistență programabil pentru lansare cu dublu ambreiaj în jocurile acceptate. Designul clasic – modernizat. Noul colorit, metalul periat premium, cusăturile din piele în stil auto și pedalele lustruite îi conferă lui G923 un finisaj profesional. Forma urmează funcție cu un marcator central integrat și cadran rotativ. 
            Comenzile complete Xbox Series X|S, Xbox One, PS5 sau PS4 sunt integrate chiar în volan. Indiferent de modul în care alergi, fiecare comandă este direct la îndemână. Tracțiune, cuplu, forță de frânare — totul este reglabil dintr-un cadran integrat pe care îl controlați. Mai receptiv, mai precis. Arcul progresiv imită performanța unui sistem de frânare sensibil la presiune pentru o adevărată experiență de curse. Repoziționați fețele pedalelor pentru manevrele călcâi-degete și chiar mai mult control. 
            LED-urile colorate încorporate arată intervalul RPM în jocurile acceptate. Vedeți când sunteți pe linia roșie - chiar în linia dvs. de vedere.6TRUEFORCE și funcțiile avansate necesită integrarea jocului. Vizitați logitechg.com/support/g923-xb1 pentru o listă completă a jocurilor acceptate. Combinați, potriviți și îmbunătățiți configurația SIM cu o varietate de echipamente de curse Logitech G. Adaptorul de curse vă permite, de asemenea, să vă controlați presiunea forței de frânare din mers.
            Pentru a prelua experiența de simulare a curselor peste vârf, adăugați realismul unui schimbător dedicat. Cu o senzație de aruncare scurtă într-un schimbător cu model „H” cu 6 trepte și inversare, Driving Force Shifter de la Logitech G este un însoțitor de conducere pe care nu îl veți uita curând.
     
    Preț: 349.99 $
     
     
  4. jaxi_usp

    Reviews
    O SINGURA CONEXIUNE. POSIBILITATI INFINITE.
     
           De la setările Windows și Mac până la desktop-uri și stații de lucru mobile, maximizați-vă conectivitatea cu Razer USB C Dock - un design cu 11 porturi împachetat într-un pachet ușor și durabil. Obțineți o soluție de andocare pentru fiecare scenariu cu 2 porturi USB C, 4 porturi USB-A, un port Gigabit Ethernet, un port HDMI, sloturi pentru carduri SD/MicroSD UHS-I și o mufă combo audio de 3,5 mm (11 PORTURI). 
     
     

     
    Carcasă durabilă și ușoară, tot metal
  5. jaxi_usp

    Reviews
    Când am lansat primul Razer Iskur, scaunul nostru de gaming emblematic a revoluționat suportul pentru jucători cu cea mai bună ergonomie din clasă. Lucrând cu cei mai buni jucători de sport din lume și experți în ergonomie, cel mai bun scaun de gaming din lume revine pentru a stabili un nou standard pentru întreaga industrie. Încercat și testat de public, Razer Iskur V2 câștigă marea majoritate a voturilor și se consolidează drept cel mai bun scaun de gaming din lume. Primul sistem de support lombar adaptiv și ajustabil din lume. Se rotește și răspunde la mișcările laterale ale corpului, permițând un sprijin lombar complet chiar și atunci când stați într-un unghi. Înclinare reactivă a scaunului și în culcare până la 152°. 
     
     

     
     
    Alinierea neutră pentru brațe și încheieturi
     

     
     
    Mai moale, mai durabilă și mai flexibilă decât pielea sintetică obișnuită. Foarte rezistent la apă, exfoliere și crăpare. Creat durabil pentru a obține o senzație de piele reală.
     
     
    Făcut pentru toate formele și dimensiunile
     

     
     
  6. jaxi_usp

    Reviews
    Experimentați o claritate vizuală incredibilă și o profunzime a culorilor cu Razer Blade 16, care dispune de primul ecran OLED 240 Hz de 16 inchi din lume. Înarmat cu cel mai recent procesor din seria Intel® Core™ i9 HX și cu GPU-uri pentru laptopuri NVIDIA® GeForce RTX™ din seria 40, experimentați mai multă putere per inch cub decât oricând. Ambalat pentru performanță pură cu 1,50 GPD (Graphics Power Density), Razer Blade 16 oferă cu până la 30% mai multă putere grafică per inch cub decât orice alt laptop de gaming de 16 inchi de pe piață. 
     
     
     
     
     
             Construite cu arhitectura NVIDIA Ada Lovelace ultra-eficientă, GPU-urile pentru laptopuri NVIDIA GeForce RTX 40 Series alimentează cele mai rapide laptopuri din lume pentru jucători și creatori. Eliberează-ți creativitatea cu laptopurile NVIDIA Studio, create special pentru creatori, testate și validate pentru a oferi performanțe rapide și fluide în cele mai provocatoare fluxuri de lucru pentru creatori și preconfigurate pentru a profita de toate beneficiile NVIDIA Studio. Echipate cu cele mai avansate GPU-uri din lume pentru creatori, NVIDIA GeForce RTX™ 40 Series, sistemele NVIDIA Studio oferă cea mai înaltă fidelitate grafică digitală cu ray tracing în timp real, plus accelerare AI în aplicațiile tale creative preferate. Driverele NVIDIA Studio preinstalate sunt testate pe larg cu software-ul creativ de top pentru a oferi stabilitate maximă. Și instrumente exclusive precum NVIDIA Omniverse oferă creatorilor 3D acces la cea mai recentă tehnologie AI de la NVIDIA. Finalizați-vă proiectele în timp record cu sistemele NVIDIA Studio.
     
     
  7. jaxi_usp

    Reviews
    Logitech G Litra Beam LX este o lumină de streaming cu două fețe, echipată cu o lumină cheie pe o parte, care oferă tonuri naturale ale pielii și un aspect radiant pentru fluxurile dvs., în timp ce cealaltă parte vă luminează spațiul cu iluminarea de accent LIGHTSYNC RGB. Lumină frontală cu tehnologie TrueSoft pentru acuratețea culorilor cinematografică și difuzie avansată care elimină umbrele dure. Conectați-vă prin Bluetooth sau USB pentru controlul total al luminii și al sincronizării RGB cu celelalte echipamente Logitech G LIGHTSYNC, cum ar fi: mouse, tastatură, microfon, căști și difuzoare. Litra Beam LX a aprobat chiar și cele mai stricte linii directoare de testare UL pentru streaming pe tot parcursul zilei. 
     
     
  8. jaxi_usp
    EVOLUȚIA MOUSE-ULUI CU SENSORUL HERO 25K
     
           LOGITECH G903 LIGHTSPEED Cu HERO 25K, jocurile, fără fir,LIGHTSPEED,ajung la următoarea evoluție. Senzorul avansat HERO 25K oferă performanțe de neegalat și eficiență de vârf în clasă. Adăugați POWERPLAY pentru încărcare wireless continuă și încărcarea perfectă LIGHTSPEED.
     
    - Lightspeed: Pro-grade wireless;
    - HERO 25K: Urmărire 1:1, 25.600 DPI max;
    -Textură: până la 11 butoane.
     
          A evoluat. Adăugarea senzorului avansat HERO 25K oferă o precizie și performanță de neegalat cu urmărire 1:1 și 25.600 DPI maxim - plus netezire, filtrare sau accelerare zero. HERO 25K oferă, de asemenea, eficiența energetică de 10 ori mai mare decât senzorul din generația anterioară, oferind o durată de viață îmbunătățită a bateriei și o greutate redusă. 
          Tehnologia wireless LIGHTSPEED oferă o rată de raportare profesională de 1 ms, fără compromisuri în ceea ce privește greutatea sau durata de viață a bateriei. Cei mai buni profesioniști ai sporturilor din lume aleg LIGHTSPEED pentru performanța de concurență, capacitatea de răspuns și conectivitate fiabilă. 
          HERO 25K este super-eficient, oferind o autonomie incredibilă a bateriei, care durează până la 140 de ore de joc cu iluminarea LIGHTSYNC RGB cu efect maxim - și până la 180 de ore fără iluminare. Aceasta este de aproape 6 ori durata de viață a bateriei generației anterioare G903.
         Pregătește-te pentru un joc nesfârșit. Sistemul de încărcare fără fir POWERPLAY menține G903 și alte șoareci G compatibile încărcate în timpul repausului și în timpul jocului.* Atașați pur și simplu POWERCORE inclus, înlocuind greutatea și capacul opțional de 10 g. Nu vă mai faceți griji pentru durata de viață a bateriei.
     
    Preț: 100 $
     
  9. jaxi_usp

    Reviews
    Logitech G Yeti Orb este un microfon de gaming premium cu LIGHTSYNC RGB, o capsulă de condensator optimizată pentru streaming de jocuri și presetări Blue VO!CE care oferă cea mai bună performanță audio din clasă și ușurință de utilizare printr-o simplă conexiune USB. Logo-ul RGB încorporat și lumina de stare a lui Yeti Orb funcționează cu LIGHTSYNC pentru a activa efecte de iluminare personalizate. Software-ul Blue VO!CE vă permite să vă protejați împotriva tăierii și să adăugați efecte distractive pentru a vă distra publicul. Yeti Orb este cel mai simplu mod de a aduce sunet clar și concentrat fluxurilor tale de jocuri. Doar conectați cablul USB și sunteți gata de plecare. Nu sunt necesare drivere. 
     
     
  10. jaxi_usp

    Reviews
    Acum puteți combina și potrivi echipamentul dvs. de curse Logitech G în configurația preferată între generații. Combinați roțile PRO și/sau pedalele PRO cu roțile și pedalele G29, G920 și G923, precum și cu Driving Force Shifter. Actualizați cum doriți. Construiește-ți platforma în felul tău. Utilizați cadranul ușor accesibil pentru a regla pedalele Logitech G PRO Racing echipate cu frâne cu senzor de presiune. Personalizați-vă frânele din mers și obțineți senzația de care aveți nevoie pentru o varietate de mașini și stiluri de curse. Asociați maneta Logitech G Driving Force Shifter cu roata PRO și pedale PRO, precum și cu roata și pedalele G923, G29 și G920. Cu arbore de viteză solid din oțel, cutie de viteze cu 6 trepte de viteză scurtă și buton și portbagaj din piele, Driving Force Shifter este făcut pentru precizie și fiabilitate. Acum, cu flexibilitate suplimentară pentru platforma dvs. în evoluție. 
            Faceți cunoștință cu cea mai recentă și mai bună adăugire la familia Logitech G Racing. Roata și pedalele PRO au fost proiectate în colaborare cu profesioniști din lumea reală și simulatori. Rezultatul este un echipament șlefuit meticulos, perfect echilibrat pentru performanță. Concurează-ți cel mai bun cu Playseat Trophy - Logitech G Edition și PRO Wheel and Pedals. Acesta este cel mai bun combo de curse sim atunci când sunteți gata să faceți upgrade la o soluție completă și fără probleme. 
            
  11. jaxi_usp

    Counter-Strike
    [ ATELIER ]
    - S-a activat încărcarea hărților CS2 în atelier;
    - Serverele comunitare pot găzdui hărți de atelier;
    - S-a adăugat metalitatea vopselei și rugozitatea în funcție de caracteristicile de culoare la finisajele Solid Color, Hydrographic și Spray-Paint în Editorul de articole;
    - Opțiune adăugată pentru a comuta „Corectarea automată a culorii PBR” la toate tipurile de stickere în Editorul de articole;
    - Diverse actualizări de sistem ajută la Editorul de articole, inclusiv „mat_fullbright 10” pentru a testa PBR;
    - Diverse actualizări ale instrumentelor de atelier.
  12. jaxi_usp
    Fnatic a confirmat plecarea lui William "⁠mezii⁠" Merriman din echipa lor de Counter-Strike. Jucătorul britanic este pe un pas să finalizeze o mutare la Vitality și face parte din formația prezentată de campionii majori în curs pentru finala de toamnă BLAST Premier. mezii va umple slotul pe care Emil „⁠Magisk⁠” Reif îl va elibera în timp ce se pregătește să se mute la Falcons. Campionul de patru ori la Major a ajuns deja la un acord pentru a se alătura organizației saudite, a informat HLTV.org pe 27 octombrie, unde se va reuni cu Danny "⁠zonic⁠" Sørensen. 
             „A fost o decizie foarte grea din partea mea, după ce am petrecut cea mai bună parte a doi ani cu organizația Fnatic”, a spus mezii într-un videoclip postat de Fnatic. „Am câștigat o experiență neprețuită și mi-am creat atât de multe amintiri grozave. Mi-a plăcut în fiecare zi să lucrez alături de toată echipa și de tot personalul care lucrează la Fnatic în culise. „Am atins multe obiective personale în timpul meu cu Fnatic, inclusiv să fac primul meu major, playoff-ul major, câștigarea primului meu eveniment LAN și, de asemenea, concurența constantă la evenimentele de primul nivel. A fost un moment grozav pentru mine, să pot reprezenta o organizație iconică precum fnatic.”
             Mezii încheie o asociere de doi ani cu fnatic, care l-a recrutat de la Endpoint în august 2021. În 2022, echipa a ajuns în special în playoff-ul IEM Rio Major și a câștigat Elisa Masters Espoo, dar succesul a fost greu de obținut în acest an, cu fnatic planând în jurul locului 15 în clasamentul mondial din aprilie. Fnatic nu a anunțat încă un înlocuitor pentru mezii, echipa urmând să concureze în calificarea închisă pentru BetBoom Dacha 2023 din 11-21 noiembrie. În declarația de anunțare a plecării lui mezii, fnatic și-a subliniat obiectivul de a construi „o listă de talie mondială care să poată ajunge în vârful absolut”. 
            „Nu ne vom odihni în această misiune și știm că va necesita investiții, pe care suntem pregătiți și gata să le facem”, a spus organizația britanică. „Colaborăm cu echipele centrale care lucrează în topurile noastre Valorant și League, pentru a sprijini aceste eforturi, în timp ce căutăm un înlocuitor și începem calea de a ne îmbunătăți lista în lunile următoare”. 
             Plecarea lui Mezii înseamnă că fnatic nu va mai avea nucleul formației care a participat la BLAST Paris Major după ce Nico „⁠nicoodoz⁠” Tamjidi și Dion „⁠FASHR⁠” Derksen au plecat în vară. Acest lucru va costa echipa un loc automat în RMR-urile europene, forțând-o să treacă prin calificările online.
               
    Cu această schimbare, echipa Fnatic este următoarea:
       
           Freddy "⁠KRIMZ⁠" Johansson
           Fredrik "⁠roeJ⁠" Jørgensen
           Aurélien "⁠afro⁠" Drapier
           Christopher "⁠dexter⁠" Nong
     
           Jamie "⁠keita⁠" Hall (coach)
     
  13. jaxi_usp

    Counter-Strike
    Nikola „⁠NiKo⁠” Kovač este pe punctul de a părăsi G2 pentru a semna pentru Falcons pentru o achiziție în valoare de milioane, potrivit unui raport al neL de 1pv.fr. Aceasta urmează speculațiilor care circulă de ceva vreme că bosniacul ar fi purtat discuții cu organizația saudită. Raportul a menționat, de asemenea, că G2 ascultă oferte pentru Ilya „⁠m0NESY⁠” Osipov și, în cazul în care ar avea loc o mutare pentru AWPer rus, ar avea și prețuri de milioane, doar că nu este decis aproape nimic cu privire la acest aspect. 
            Au circulat zvonuri că NiKo s-ar muta la Falcons de săptămâni, Sebastien „⁠KRL⁠” Perez afirmând recent la HLTV. Confirmed că G2 nu caută să-l semneze din nou pe tânărul de 26 de ani, deoarece nu au putut continua să-i ofere acelasi salariu. Zvonurile anterioare au legat, de asemenea, m0NESY de o mutare la Falcons alături de NiKo, deoarece starleta rusă ar fi dorit să continue să joace cu pușcașul bosniac. Directorul general al G2 a negat în mod explicit că ar avea loc o astfel de mișcare, spunând că G2 „nu caută să vândă m0NESY cu orice preț”. 
            NiKo și-a petrecut ultimii trei ani cu G2, timp în care și-a asigurat o mulțime de locuri de top la Big Events, inclusiv ocuparea secundă la PGL Major Stockholm 2021 și asigurarea trofeelor la IEM Katowice și IEM Cologne în acest an. El a obținut, de asemenea, un loc în primele cinci ale listei de top 20 HLTV în fiecare an petrecut cu echipa. În ciuda succesului pe care l-a experimentat, G2 încă nu a reușit să producă genul de dominație care să se potrivească cu talentele superlative ale NiKo, iar lista sa de trofee din cei trei ani pe care i-a petrecut pe FaZe mai devreme în carieră ridică ceea ce a obținut cu G2.
            Organizația a investit în echipă de mai multe ori pentru a-și îmbunătăți averea, construind în jurul NiKo, dar nu a reușit să facă mai bine decât un pumn de trofee și câteva săptămâni au stat în fruntea clasamentului mondial. Cel mai important, G2 nu a reușit să câștige un Major în timpul mandatului lui NiKo, ceea ce înseamnă că moștenirea jucătorului CS:GO va lipsi pentru totdeauna cea mai prestigioasă distincție oferită.
            NiKo s-ar alătura unei echipe Falcons care are o perspectivă aprofundată asupra a ceea ce este nevoie pentru a câștiga un Major, cu câștigătorii de mai multe ori Danny "⁠zonic⁠" Sørensen și Emil "⁠Magisk⁠" Reif deja angajați în proiect. m0NESY și Marco "⁠Snappi⁠" Pfeiffer au fost, de asemenea, subiectul unor zvonuri care îi leagă de Falcons.
  14. jaxi_usp

    Counter-Strike
    Cloud9 a anunțat semnarea oficială a lui Boombl4, completându-și lista după ce Dmitry „⁠sh1ro⁠” Sokolov a renunțat recent din formația activă. Boombl4 ajunge în Cloud9 cu un CV impresionant, după ce a câștigat un Major și Intel Grand Slam cu Natus Vincere în perioada 2020-2021. A fost IGL pentru Natus Vincere la acea vreme, dar a făcut schimb de taxe AWPing cu Ilya „⁠Perfecto⁠” Zalutskiy în câteva hărți pe care le-a jucat pentru Cloud9 până acum.
           Tânărul de 24 de ani a jucat deja mai multe meciuri pentru noua sa echipă, acționând ca înlocuitor în timpul recentelor lor meciuri din Campionatul Mondial Thunderpick. S-a bucurat de un început de viață câștigător cu Cloud9, înfrângând fnatic și Virtus.pro, în timp ce a fost de top pentru partea sa împotriva celui din urmă. Cloud9 a întreprins o reorganizare amabilă a listei lor în recenta vacanță de vară, aducându-i pe Denis „⁠electroNic⁠” Sharipov și Perfecto de la Natus Vincere, creând ceea ce mulți din comunitate au numit o superechipă. 
           Rezultatele nu s-au potrivit însă cu hype-ul, iar partea rusă a schimbat rolul IGL de la electroNic la Abay „⁠HObbit⁠” Khassenov, în încercarea de a le remedia forma. Se părea că schimbul de roluri a fost un pas în direcția corectă după ce Cloud9 a navigat cu succes în BLAST Premier Fall Showdown imediat după ce a avut loc, dar acest lucru a fost anulat de plecarea bruscă a sh1ro după ieșirea timpurie a echipei din IEM Sydney.
     
    Echipa Cloud9 este următoarea:
          
            Abay "⁠HObbit⁠" Khassenov
            Denis "⁠electroNic⁠" Sharipov
            Ilya "⁠Perfecto⁠" Zalutskiy
            Sergey "⁠Ax1Le⁠" Rykhtorov
            Kirill "⁠Boombl4⁠" Mikhailov
     
            Konstantin "⁠groove⁠" Pikiner (coach)
     
            Timur "⁠buster⁠" Tulepov (benched)
            Dmitry "⁠sh1ro⁠" Sokolov (benched)
     
  15. jaxi_usp

    Reviews
    Driving Force™ Shifter este proiectat pentru volanele de curse G923, G29 (pentru PlayStation® și PC) și G920 (pentru Xbox și PC), pentru a îmbunătăți cele mai recente titluri de curse pentru PC și consolă. Adăugați Driving Force Shifter la configurația volanului dvs. de curse pentru a vă completa echipamentul de curse pentru o experiență mai realistă. Cu un arbore de viteză solid din oțel, Driving Force Shifter este construit din materiale de calitate pentru curse de precizie și fiabilitate de lungă durată. Butonul și cizma sunt acoperite cu piele de înaltă calitate, cusute manual, oferindu-i un aspect și o senzație similare cu un schimbător de viteze de înaltă performanță și oferindu-vă o experiență mai confortabilă și durabilă. 
            Schimbătorul de viteze cu model „H” cu șase trepte cu marșarier cu împingere în jos se mișcă fluid și solid în fiecare treaptă de viteză. Este conceput pentru a asigura tranziții fine și precise a treptelor de viteză atât pe viraje în ac de păr, cât și pe liniile drepte. Clemele încorporate durabile permit ca Driving Force Shifter să fie montat în siguranță pe o masă sau pe o platformă de curse pentru a minimiza deplasarea sau clătinarea în timpul manevrelor agresive de cursă. Combinați, potriviți și îmbunătățiți configurația SIM cu o varietate de echipamente de curse Logitech G. Adaptorul de curse vă permite, de asemenea, să vă controlați presiunea forței de frânare din mers.
     
    Preț: 59.99 $
     
     
  16. jaxi_usp

    Counter-Strike
    Ninjas in Pyjamas unui lider de echipă se apropie de final, deoarece sunt pe punctul de a-și asigura serviciile lui Alejandro „⁠alex⁠” Masanet de la Movistar Riders pentru a prelua poziția rămasă liberă după precedentul IGL al echipei, Hampus. „⁠hampus⁠” Poser, era pe bancă. 
          Alex urma să rămână inițial în echipa din Madrid până la expirarea contractului său la sfârșitul anului, dar a fost încheiat un acord pentru a accelera procesul. S-au ajuns la înțelegeri între ambele echipe, precum și între Ninjas in Pijamas și jucător, și lipsesc doar semnăturile finale pentru ca afacerea să fie încheiată.
    alex, alături de vechiul coechipier Alejandro "⁠mopoz⁠" Fernández-Quejo Cano, a fost unul dintre cei mai puternici ai Movistar Riders, îmbrăcând tricoul albastru din 2018. Tânărul de 27 de ani a preluat conducerea în joc în 2021, când IGL la acea vreme, Lucas "⁠steel⁠" Lopes, a fost eliminat din echipă.
          Originarul din Alicante, Spania, a fost un jucător cheie în jinetele care au izbucnit pe scena internațională după pandemia de Covid. În timpul cât a fost la cârmă, Movistar Riders s-a calificat pentru primul și singurul lor Major, PGL Stockholm, și primul lor Big Event, ESL Pro League Season 17.
          La apogeu, acea echipă Movistar Riders a ajuns în semifinalele IEM Cologne 2022, după care starul AWPer Alvaro "⁠SunPayus⁠" Garcia s-a mutat la ENCE. Acum, alex a devenit al doilea jucător din acea parte care a făcut saltul la o echipă internațională de top.
          Ninjas in Pyjamas a suferit recent schimbări în management, Björn „⁠THREAT⁠” Pers revenind ca director general și va spera că spaniolul poate oferi o gură de aer proaspăt unei echipe care a coborât constant în clasament. pe locul 27 în lume, unde se află în prezent.
          Alex a ratat termenul limită pentru a juca la campionatele de Counter-Strike 2 Asia și nu va fi alături de noii săi coechipieri la evenimentul de la Shanghai, China, pe 9 noiembrie, dar va fi disponibil pentru finala de toamnă BLAST Premier începând cu 22 noiembrie.
     
    Echipa Ninjas in Pyjamas va acum: 
     
          Kristian "⁠k0nfig⁠" Wienecke
          Patrick "⁠es3tag⁠" Hansen
          Fredrik "⁠REZ⁠" Sterner
          Daniil "⁠headtr1ck⁠" Valitov
          Alejandro "⁠alex⁠" Masanet
     
          Daniel "⁠djL⁠" Narancic (coach)
     
          Ludvig "⁠Brollan⁠" Brolin (benched)
          Hampus "⁠hampus⁠" Poser (benched)
  17. jaxi_usp

    Reviews
    Logitech G FITS vă oferă o potrivire personală. Indiferent de dimensiunea urechilor tale. Indiferent dacă îți place să fii cufundat în jocuri pentru computer, mobil sau consolă. Și indiferent de stilul de păr sau de pălării pe care îi place să porți, FITS creează o experiență individualizată care se adaptează ție și cum îți place să joci. FITS sunt construite pentru jocuri. Au o durată lungă de viață a bateriei și sunt echipate pentru a se juca pe PC, Mac, consolă și mobil. Ele oferă un sunet de înaltă fidelitate într-un pachet mic, iar vârfurile modelate personalizate creează cea mai bună anulare pasivă a zgomotului din clasă.
          FITS sunt primele căști care dispun de LIGHTSPEED. Acest lucru vă oferă o conexiune de calitate profesională, un răspuns audio de înaltă performanță, conectivitate puternică și o durată lungă de viață a bateriei. Conectați-vă prin LIGHTSPEED la PC, Mac, Playstation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch andocat și dispozitive Android prin USB-A sau USB-C. 
          Bucurați-vă de mai multă libertate de joc. Comutați între dispozitive datorită conectivității prin LIGHTSPEED și BLUETOOTH. Nu numai că poți asocia FITS cu dispozitivele tale preferate, ci și poți juca în două moduri. Bluetooth în modul joc pentru a reduce latența în timpul jocului. Și Bluetooth standard pentru a crește durata de viață a bateriei și raza de acțiune atunci când ascultați muzică sau vizionați videoclipuri. Când primiți pentru prima dată Logitech G FITS, veți experimenta tehnologia noastră patentată LIGHTFORM. În doar 60 de secunde, vârfurile căștilor se vor modela magic pentru a crea o potrivire perfectă pentru urechile tale. 
          Logitech G FITS nu sunt căștile tale obișnuite. Datorită experților în sunet de la Ultimate Ears, acestea oferă un sunet plin, cald și detaliat, cu un bas profund puternic. Cu aplicația FITS, puteți accesa EQ-uri care sunt optimizate pentru jocuri FPS sau RPG, muzică, podcasturi, UE Signature Sound, Bass Boosts și multe altele. Sau vă puteți schimba fin propriile setări de EQ. Fiecare cască conține două microfoane de formare a fasciculului încorporate. Dacă te joci cu prietenii sau în streaming, tot ce spui se va auzi tare și clar.
          Potrivirea personalizată produsă de tehnologia LIGHTFORM creează o etanșare care blochează atât de bine zgomotul încât produce cel mai bun efect pasiv de izolare a sunetului din clasă. Deci, toate jocurile și muzica dvs. vor suna uimitor.
          Cu 7 ore de ascultare pe LIGHTSPEED + 8 ore cu carcasa de încărcare, poți juca jocuri, muzică și filme toată ziua. Când este conectat prin Bluetooth, puteți juca până la 9 ore + 11 ore cu carcasa de încărcare.
     

     
    Preț: 229.99 $
     
  18. jaxi_usp

    Reviews
    Yeti GX este un microfon pentru jocuri RGB premium alimentat de LIGHTSYNC și conceput special pentru streamerii de jocuri. Combinând o capsulă dinamică personalizată cu software avansat, acest microfon USB respinge zgomotul și clicurile tastelor, vă îmbunătățește sunetul și asigură un sunet constant de înaltă calitate în timp ce redați în flux. O capsulă de microfon dinamică are un model de captare supercardioid pentru un sunet lucios, în stil broadcast. 
           Software-ul Blue VO!CE protejează împotriva tăierii, astfel încât să vă puteți concentra pe găsirea sunetului. Limitatorul analogic reglează câștigul pentru a preveni tăierea. Expansorul în jos reduce zgomotul ambiental de fundal. 
           Instalați G HUB pentru a vă controla microfonul Yeti GX și toate echipamentele Logitech G, inclusiv șoareci de gaming, tastaturi, lumini Litra și multe altele, toate într-o singură fereastră de desktop ușor de utilizat. 
     
     
  19. jaxi_usp

    Reviews
    FPS maxim. Calitate maximă. Cu tehnologie AI               
     
     
            DLSS este o tehnologie revoluționară în grafica bazată pe AI, care îmbunătățește performanța. Având la bază noile nuclee Tensor din a 4-a generație și Optical Flow Accelerator pentru plăcile grafice GeForce RTX seria 40, DLSS 3 utilizează AI-ul pentru a crea cadre suplimentare și pentru a îmbunătăți calitatea imaginii.
     
     
     
    Performanță
     
     
     
     
     
    Ultramodern, pentru următoarea generație de jocuri
     
              - Noi multiprocesoare de streaming. Performanță și eficiență energetică de până la de 2 ori mai mare.
              - Nuclee Tensor din a 4-a generație. Performanță de până la de 4 ori mai mare cu tehnologia DLSS 3, în comparație cu randarea simplă.
              - Nuclee RT din a 3-a generație. Performanță a tehnologiei ray-tracing de până la de 2 ori mai mare.
     
     
                                                                                                                                             Victorie măsurată în milisecunde
     
         NVIDIA Reflex și plăcile grafice GeForce RTX seria 40 oferă cea mai redusă latență și cei mai buni timpi de răspuns, pentru avantajul competitiv suprem. Creat pentru a optimiza și măsura latența sistemului, Reflex îți permite să țintești mai repede, îți oferă timpi de reacție mai rapizi, precum și cea mai bună precizie atunci când țintești în jocurile competitive.
     
    Specificații
     

     
    Preț: 1599 $
  20. jaxi_usp

    Reviews
    Performanţă. Viteză. Fiabilitate. Joacă și câștigă cu performanța LIGHTSPEED wireless testată în turnee și conectează-ți ușor mouse-ul și tastatura compatibile cu un singur adaptor. Dispunând de taste programabile, iluminare RGB cu LIGHTSYNC, buton Game Mode și nouă funcție de blocare a modului de joc, plus comenzi media și rolă de volum. PRO X TKL vă permite să preluați controlul pe calea spre victorie. Proiectat pentru ca profesioniști să câștige campionate, cu control al modului de joc, taste PBT dual-shot, dispoziții standard de tastatură pentru compatibilitate 3P și opțiuni de conectivitate LIGHTSPEED, Bluetooth și USB. Echipamentul din seria PRO este proiectat pentru cele mai înalte niveluri de jocuri competitive. Fiecare piesă a acestei colecții este construită printr-un proces de colaborare cu cei mai buni jucători de sport din lume și concepută pentru a câștiga. 
     
    Preț: 199.00 $
     
     
  21. jaxi_usp

    Reviews
    Cu tehnologia POWERPLAY și LIGHTSPEED integrate, Logitech G a rezolvat barierele din calea jocurilor wireless de înaltă performanță. Întârzierea intrării, picăturile wireless și bateriile descărcate sunt acum de domeniul trecutului. Wireless este viitorul jocurilor pentru PC, făcut posibil prin știință avansată și inginerie de neegalat. POWERPLAY oferă o joacă fără sfârșit, menținând mouse-ul Logitech G încărcat în orice moment, chiar și în timp ce joci. Prin aplicarea inovatoare a rezonanței electromagnetice, baza POWERPLAY creează un câmp energetic deasupra suprafeței sale. Acest lucru permite încărcarea în orice moment pe o suprafață mare. Câmpul de energie POWERPLAY este transformat în curent de încărcare de către modulul POWERCORE, care se atașează magnetic la șoarecii de gaming wireless compatibili. Pune-l și joacă-te. Am făcut-o atât de simplu. Așadar, grupați-vă fără teamă, șlefuiți rândurile, năvăliți după pofta inimii și repetați - la infinit. Curentul de încărcare POWERPLAY și receptorul wireless LIGHTSPEED integrat sunt alimentate cu un singur cablu. Acest lucru pune conexiunea LIGHTSPEED chiar lângă mouse pentru cea mai rapidă și mai fiabilă conexiune și elimină necesitatea unui port USB suplimentar pentru receptorul wireless. Logitech G a inventat tehnologia wireless LIGHTSPEED pentru a oferi cele mai bune jocuri wireless de înaltă performanță. Tehnologia wireless LIGHTSPEED este la fel de rapidă sau mai rapidă decât mulți șoareci de gaming cu fir. Și acesta a fost punctul de referință necesar pentru viabilitatea LIGHTSPEED. Singurul rezultat satisfăcător este libertatea totală a wireless-ului, fără compromisuri. 
     
          Inginerii Logitech G au lucrat printr-o optimizare completă a tehnologiei, de la senzor la firmware, la circuite la antenă. Am testat și rafinat fiecare componentă, concentrându-ne pe cea mai lentă legătură până când nimic nu a fost lent.
              ->SPI: Interfața periferică a senzorului este foarte optimizată pentru viteză și eficiență maximă de procesare.
              ->MCU: Unitatea de microcontroler traduce datele de la procesor, prin firmware îmbunătățit, mai rapid decât oricând.
              ->RFIC: Circuitul integrat de radiofrecvență transmite datele MCU în mod robust și fiabil prin căi electrice reglate fin.
              ->Antena RF este proiectată special pentru LIGHTSPEED pentru impedanța minimă absolută și puterea maximă a semnalului.
              ->Receptorul Nano se conectează discret prin USB și este pe deplin capabil să transmită la o rată de raportare de 1.000 Hz (1 ms) către computer.
     
          Modulul POWERCORE inclus permite mouse-uri wireless compatibile pentru POWERPLAY. Funcționează cu mouse-urile de gaming fără fir G903 și G703. Schimbați cu ușurință modulul magnetic POWERCORE și sunteți gata să încărcați wireless. Sigla G se aprinde în culori strălucitoare LIGHTSYNC RGB, care răspunde la acțiunile din joc în multe titluri. Utilizați Logitech G HUB și setați culoarea luminii și animațiile cu până la 16,8 milioane de culori. Puteți chiar să sincronizați efectele de lumină cu tastaturile, difuzoarele și căștile Logitech G pentru un aspect și o senzație unificate. Reglați-vă performanța cu suprafața pe care o alegeți. Includem atât tampoanele noastre de pânză, cât și tare, astfel încât să puteți personaliza și schimba interschimbabil. POWERPLAY se va potrivi stilului tău imediat din cutie. 
     
    Preț: 119.99 $
     
  22. jaxi_usp

    Reviews
    Proiectat pentru  profesioniști. Proiectat pentru a câștiga. Căștile PRO X 2 LIGHTSPEED oferă sunet de calitate profesională, wireless LIGHTSPEED și confort suprem pentru cele mai înalte niveluri de concurență. Ascultă fiecare pas, acțiune și tragere de pini cu peisajul sonor captivant activat de șoferii de grafen. Proiectat în colaborare cu cei mai buni jucători din lume pentru a elimina orice barieră dintre tine și victorie. Du-ți jocul la noi culmi cu tehnologie profesională, sunet de precizie și confort pe tot parcursul zilei. Grafenul este un material nou revoluționar care oferă un răspuns audio îmbunătățit, distorsiuni reduse și sunet de neegalat. Driverele cu grafen ale setului cu cască le permit jucătorilor să audă întregul peisaj sonor al jocului lor - fiecare pas, fiecare acțiune și fiecare tragere de știft în detalii clare. Câștigă cu viteza și fiabilitatea tehnologiei noastre LIGHTSPEED de încredere în campionat. Obțineți până la 50 de ore de utilizare cu o singură încărcare, plus o rază de conexiune robustă de până la 30 de metri. Joacă-te confortabil în orice unghi, cu o balama durabilă rotativă și căști moi din spumă cu memorie — disponibile în piele din piele sau velur respirabil. PRO X 2 LIGHTSPEED realizează echilibrul perfect de confort și rezistență cu materiale durabile din aluminiu și un cadru din oțel. Pregătiți-vă pentru orice situație cu flexibilitatea opțiunilor de conectare fără fir, Bluetooth și cu fir de 3,5 mm LIGHTSPEED. Elimină pop și șuierat în comunicații cu un microfon cardioid de 6 mm pe un braț detașabil și tehnologia avansată Blue VO!CE.
     
    Preț: 249.99 $  
     
     
  23. jaxi_usp
    Superstarul Counter-Strike, Oleksandr „s1mple” Kostyljev, într-o întorsătură surprinzătoare a evenimentelor, a anunțat o pauză din joc. În același tweet, jucătorul NAVI a mai dezvăluit că este deschis la oferte de la alte organizații. 
     
         "E timpul să iau o pauză așa cum mi-am dorit, dar asta este doar jumătate din poveste. Trebuie să repar documentele și să am grijă de alți oameni din viața mea. Despre trecerea la o altă organizație: nu m-am gândit niciodată la asta, dar ar fi interesant să vezi oferte, poate pe pușcă de când awp a nu are impact în noul joc"
                                                                                                                                                                                                             S1mple
     
     
     
         Jucătorul veteran NAVI a anunțat doar pauză. Cu toate acestea, a doua parte a tweet-ului îl lasă deschis la oferte de la alte organizații. Fiind unul dintre cei mai de impact jucători din Counter-Strike din ultimii ani, el va primi, fără îndoială, destul de multe oferte.
         Odată cu lansarea lui Counter-Strike 2 pe 27 septembrie, multe organizații de sporturi își schimbă listele. Există o oportunitate de a se impune ca organizație principală de esports în Counter-Strike 2 și, ca atare, multe echipe încearcă să formeze cea mai bună listă posibilă. S1mple ar fi un plus valoros pentru orice listă.
         Pauza lui S1mple marchează, de asemenea, sfârșitul unui timp lung și foarte ilustru pe NAVI. S-a alăturat organizației în 2016, S1mple a catapultat organizația la una dintre cele mai bune din scenă. De la a fi minune de pe listă la a ajuta la cultivarea și dezvoltarea de noi talente sub conducerea sa, jucătorul și-a asumat mai multe roluri în acest timp.
         În ciuda diferitelor roluri, S1mple a continuat să ofere constant performanțe puternice la nivel individual. În 2023, totuși, jucătorul a văzut o scădere în formă, dar continuă să fie unul dintre cei mai buni jucători din scenă.
     
    Proiectul misterios - CS2
     
         Într-un tweet de răspunsuri ulterior, tânărul de 26 de ani a anunțat și un proiect legat de CS2. Nu există clarificări cu privire la ceea ce ar presupune acest proiect, dar fanii așteaptă cu nerăbdare mai multe informații despre același lucru. NAVI a terminat pe locul 9-12 la recent încheiat IEM Sydney. Evenimentul de 250.000 de dolari a văzut cele mai bune echipe Counter-Strike 2 să participe, iar FaZe Clan a devenit câștigătoare. Acest eveniment a fost primul turneu Tier 1 ESL Counter-Strike 2 cu noul format MR12.
     
    Odată cu plecarea lui S1mple, lista CS2 a echipei NAVI este următoarea:
          - Aleksi "⁠Aleksib⁠" Virolainen
          - Valeri "⁠b1t⁠" Vakhovskiy
          - Mihai „⁠iM⁠” Ivan
          - Justinas „⁠jL⁠” Lekavicius
          - Ihor „⁠w0nderful⁠” Jdanov
          - Andrey "⁠B1ad3⁠" Gorodenskiy (antrenor)
          - Oleksandr „⁠s1mple⁠” Kostyliev (în bancă)
  24. jaxi_usp

    Counter-Strike
    După un interval de aproape cinci ani, un turneu BLAST Premier va reveni la Londra anul viitor. Finala de primăvară BLAST Premier este programată să aibă loc la OVO Arena Wembley în perioada 12-14 iunie anul viitor. Finala de primăvară BLAST Premier va fi cel mai mare eveniment Counter-Strike din Marea Britanie după FaceIT London Major. Cu Wembley Arena fiind un loc iconic, evenimentul va prezenta cu siguranță mult interes și hype.
     
           „OVO Arena Wembley este o facilitate de ultimă generație și va oferi fanilor cadrul perfect pentru a fi martorii celor mai talentați jucători de Counter-Strike și eSports înfruntându-se cap la cap pentru un fond de premii total de 425.000 USD și șansa de a se califica. pentru foarte așteptata finală mondială din decembrie 2024.”
     
            Biletele pentru turneu vor fi disponibile mai târziu în această lună. Vânzările de bilete pentru ultimele trei zile ale evenimentului încep miercuri, 25 octombrie, iar vânzarea generală începe pe 27 octombrie. Turneul are un fond de premii de 425.000 USD și va prezenta unele dintre cele mai mari echipe prezente. Cu opt echipe la participare, turneul va urma un format similar cu evenimentele din acest an. Șase dintre cele opt echipe participante se vor califica la eveniment prin Grupele de primăvară. Celelalte două echipe se vor califica prin evenimentul Showdown.
     
     
     
  25. jaxi_usp

    Counter-Strike
    Cele mai bune setări audio CS2 te vor face să auzi totul, de la căderea armelor până la inamicii care trec de la spawn la un site. Counter-Strike 2 este un FPS tactic care necesită atenția ta totală dacă vrei să câștigi meciuri. Va trebui să ai un ochi ager și un auz incomparabil. Acesta din urmă se va asigura că ești rar flancat și că știi când este pusă bomba. Toate acestea pot fi ajutate în continuare cu cele mai bune setări audio CS2. 
            Pe măsură ce joci CS2, va trebui să scoți o mulțime de zgomote. Verificați-vă mini harta când auziți pași și veți ști dacă sunt prieteni sau inamici. Ascultă dacă bomba este plasată sau dezamorsată. De asemenea, puteți vedea când un alt jucător își reîncarcă arma sau ridică una de la sol.
     
     
                 
     
     
            Pentru a vă asigura că captați fiecare sunet în CS2, ajustați următoarele setări audio:
     
                   - Volum principal: Preferință
                   - Dispozitiv audio: Dispozitiv implicit
                   - Profil EQ: Crisp
                   - Izolare L/R: 50%
                   - Corectarea perspectivei: Nu
                   - Activați vocea: apăsați pentru a utiliza microfon
                   - Volumul VOIP: 40%
                   - Push-to-Talk simplificat: Da
                   - Redați audio când jocul este în fundal: nu
     
    Acestea au fost testate ca fiind cele mai bune setări audio CS2. Desigur, puteți schimba orice după bunul plac, dacă este necesar. Aceasta include setările pentru volumul muzicii. Acestea depind complet de cât de tare doriți să fie diferitele scenarii muzicale.
     
    Dacă săriți cu setările de mai sus, atunci veți dori să știți exact cum să le schimbați. Sunt doar câțiva pași simpli pentru a face schimbarea la cele mai bune setări CS2:  - Deschideți Counter-Strike 2
                - Faceți clic pe pictograma roată din stânga sus pentru a deschide meniul Setări
                - Navigați la secțiunea Audio
                - Comutați fiecare opțiune pentru a se potrivi cu cele mai bune setări CS2
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.