Sari la conținut

FAZE A CASTIGAT TITLUL IEM SYDNEY DUPA MAREA FINALA


jaxi_usp

130 citiri

                                large.FaZeclan.webp.cce93d4402f5575f1a3f68205d568574.webp

 

 

       FaZe Clan a câștigat titlul primei echipe care a câștigat un turneu de top CS2 după victoria lor asupra Complexity. Seria palpitantă de trei hărți a văzut echipele mergând la două prelungiri în timp ce se luptau pentru titlul IEM Sydney 2023. Și mulțimea australiană nu ar fi putut cere o mare finală mai bună.

       Seria a fost cu siguranță una dintre cele mai bune pentru a pune capăt turneului de 250.000 de dolari din Australia. Cu trei hărți pentru marea finală, fanii Counter-Strike și-au câștigat banii. Ziua a început cu un meci show, dar serialul adevărat a început mult mai târziu. Două din cele trei hărți au mers la prelungiri și chiar și victoria unică de la Complexity nu a fost o afacere complet unilaterală. De fapt, oricare dintre hărți ar fi putut merge în sens invers.

 

 

 

        FaZe a început cu o victorie a rundei cu pistoale și una la scurt timp după aceea. Dar odată ce Complexity a primit pistoalele în mână, a fost o afacere puțin diferită. Complexitatea părea să fie cu un avantaj parțial datorită armelor superioare și, de asemenea, datorită unei economii puțin mai bune.

 

 

 

 

       Cu toate acestea, după ce a asigurat cinci runde la numărul lor, Complexity părea să aibă probleme în a se confrunta cu FaZe Clan. A fost un amestec de agresivitate, precum și o mai bună înțelegere a ceea ce făcea Complexity, ceea ce a permis lui FaZe să preia conducerea. JT în special a fost foarte impresionant, reușind 24 de ucideri în numele său la sfârșitul Overpass. Abilitatea sa de a obține fragmente de intrare și, destul de des, primul fragment din rundă a contribuit la succesul Complexity.

       Nuke l-a văzut pe FaZe venind cu o latură T impresionantă care se baza pe greșelile de la Complexity. Și au existat câteva greșeli de la Complexity care au permis listei FaZe să obțină o poziție puternică.

       Harta finală a mers în prelungiri, ambele părți afișând o latură CT foarte puternică. Majoritatea rundelor au dus la victorii prin eliminare, deși FaZe a reușit să obțină destul de multe fabrici de bombe. Harta a mers la prelungiri, unde ambele echipe au făcut schimb de runde înainte ca FaZe să defileze înainte.

 

 

 

 

   Cu această victorie, FaZe și-a consolidat numele ca câștigător al primului eveniment CS2 de top din istorie. Ei iau acasă partea uriașului din fondul de premii de 250.000 $.

0 Comentarii


Comentarii Recomandate

Nu sunt comentarii de afișat

Alătură-te conversației

Postezi ca și vizitator. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Add a comment...

×   Inserat ca text bogat.   Lipiți ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost restaurat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.