Sari la conținut

LOGITECH G RACING ADAPTER


jaxi_usp

80 citiri

large.logitech-g-racing-adapter.webp.b943cd5789dadde5b261b83c560fa148.webp

 

 

        Acum puteți combina și potrivi echipamentul dvs. de curse Logitech G în configurația preferată între generații. Combinați roțile PRO și/sau pedalele PRO cu roțile și pedalele G29, G920 și G923, precum și cu Driving Force Shifter. Actualizați cum doriți. Construiește-ți platforma în felul tău. Utilizați cadranul ușor accesibil pentru a regla pedalele Logitech G PRO Racing echipate cu frâne cu senzor de presiune. Personalizați-vă frânele din mers și obțineți senzația de care aveți nevoie pentru o varietate de mașini și stiluri de curse. Asociați maneta Logitech G Driving Force Shifter cu roata PRO și pedale PRO, precum și cu roata și pedalele G923, G29 și G920. Cu arbore de viteză solid din oțel, cutie de viteze cu 6 trepte de viteză scurtă și buton și portbagaj din piele, Driving Force Shifter este făcut pentru precizie și fiabilitate. Acum, cu flexibilitate suplimentară pentru platforma dvs. în evoluție. 

        Faceți cunoștință cu cea mai recentă și mai bună adăugire la familia Logitech G Racing. Roata și pedalele PRO au fost proiectate în colaborare cu profesioniști din lumea reală și simulatori. Rezultatul este un echipament șlefuit meticulos, perfect echilibrat pentru performanță. Concurează-ți cel mai bun cu Playseat Trophy - Logitech G Edition și PRO Wheel and Pedals. Acesta este cel mai bun combo de curse sim atunci când sunteți gata să faceți upgrade la o soluție completă și fără probleme. 

        

0 Comentarii


Comentarii Recomandate

Nu sunt comentarii de afișat

Alătură-te conversației

Postezi ca și vizitator. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Add a comment...

×   Inserat ca text bogat.   Lipiți ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost restaurat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.