Sari la conținut

MOUSE DE GAMING, FARA FIR, LOGITECH G903 LIGHTSPEED, CU SENZOR HERO


jaxi_usp

151 citiri

large.LogitechG903Hero.webp.0716a5f2a39345f340d175e594a18b7f.webp

 

 

 

                 EVOLUȚIA MOUSE-ULUI CU SENSORUL HERO 25K

 

       LOGITECH G903 LIGHTSPEED Cu HERO 25K, jocurile, fără fir,LIGHTSPEED,ajung la următoarea evoluție. Senzorul avansat HERO 25K oferă performanțe de neegalat și eficiență de vârf în clasă. Adăugați POWERPLAY pentru încărcare wireless continuă și încărcarea perfectă LIGHTSPEED.

 

- Lightspeed: Pro-grade wireless;

- HERO 25K: Urmărire 1:1, 25.600 DPI max;

-Textură: până la 11 butoane.

 

      A evoluat. Adăugarea senzorului avansat HERO 25K oferă o precizie și performanță de neegalat cu urmărire 1:1 și 25.600 DPI maxim - plus netezire, filtrare sau accelerare zero. HERO 25K oferă, de asemenea, eficiența energetică de 10 ori mai mare decât senzorul din generația anterioară, oferind o durată de viață îmbunătățită a bateriei și o greutate redusă. 

      Tehnologia wireless LIGHTSPEED oferă o rată de raportare profesională de 1 ms, fără compromisuri în ceea ce privește greutatea sau durata de viață a bateriei. Cei mai buni profesioniști ai sporturilor din lume aleg LIGHTSPEED pentru performanța de concurență, capacitatea de răspuns și conectivitate fiabilă. 

      HERO 25K este super-eficient, oferind o autonomie incredibilă a bateriei, care durează până la 140 de ore de joc cu iluminarea LIGHTSYNC RGB cu efect maxim - și până la 180 de ore fără iluminare. Aceasta este de aproape 6 ori durata de viață a bateriei generației anterioare G903.

     Pregătește-te pentru un joc nesfârșit. Sistemul de încărcare fără fir POWERPLAY menține G903 și alte șoareci G compatibile încărcate în timpul repausului și în timpul jocului.* Atașați pur și simplu POWERCORE inclus, înlocuind greutatea și capacul opțional de 10 g. Nu vă mai faceți griji pentru durata de viață a bateriei.

 

Preț: 100 $

 

0 Comentarii


Comentarii Recomandate

Nu sunt comentarii de afișat

Alătură-te conversației

Postezi ca și vizitator. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Add a comment...

×   Inserat ca text bogat.   Lipiți ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost restaurat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.