Sari la conținut

RAZER BLADE 16


jaxi_usp

187 citiri

large.razer-blade16-2024-homepage-desktop-2x.webp.87d9643a2cbc8ec1c2a24eb0aea45745.webp

 

 

        Experimentați o claritate vizuală incredibilă și o profunzime a culorilor cu Razer Blade 16, care dispune de primul ecran OLED 240 Hz de 16 inchi din lume. Înarmat cu cel mai recent procesor din seria Intel® Core™ i9 HX și cu GPU-uri pentru laptopuri NVIDIA® GeForce RTX™ din seria 40, experimentați mai multă putere per inch cub decât oricând. Ambalat pentru performanță pură cu 1,50 GPD (Graphics Power Density), Razer Blade 16 oferă cu până la 30% mai multă putere grafică per inch cub decât orice alt laptop de gaming de 16 inchi de pe piață. 

 

 

large.1.jpg.aecba45efea5c5dbfc982ef2dfc9db3f.jpg 

 

 

         Construite cu arhitectura NVIDIA Ada Lovelace ultra-eficientă, GPU-urile pentru laptopuri NVIDIA GeForce RTX 40 Series alimentează cele mai rapide laptopuri din lume pentru jucători și creatori. Eliberează-ți creativitatea cu laptopurile NVIDIA Studio, create special pentru creatori, testate și validate pentru a oferi performanțe rapide și fluide în cele mai provocatoare fluxuri de lucru pentru creatori și preconfigurate pentru a profita de toate beneficiile NVIDIA Studio. Echipate cu cele mai avansate GPU-uri din lume pentru creatori, NVIDIA GeForce RTX™ 40 Series, sistemele NVIDIA Studio oferă cea mai înaltă fidelitate grafică digitală cu ray tracing în timp real, plus accelerare AI în aplicațiile tale creative preferate. Driverele NVIDIA Studio preinstalate sunt testate pe larg cu software-ul creativ de top pentru a oferi stabilitate maximă. Și instrumente exclusive precum NVIDIA Omniverse oferă creatorilor 3D acces la cea mai recentă tehnologie AI de la NVIDIA. Finalizați-vă proiectele în timp record cu sistemele NVIDIA Studio.

 

 

0 Comentarii


Comentarii Recomandate

Nu sunt comentarii de afișat

Alătură-te conversației

Postezi ca și vizitator. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Add a comment...

×   Inserat ca text bogat.   Lipiți ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost restaurat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.