Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

 1. Past hour
 2. Electronic Arts (EA) va scoate de la vânzare trei titluri din seria Battlefield . Mai exact, cele trei sunt: Battlefield 1943, Battlefield: Bad Company, and Battlefield: Bad Company 2, iar această veste a adus supărare în rândurile gamerilor. Istoria seriei este plină de suișuri și coborâșuri, dar cele 3 jocuri sunt apreciate de mai toți cei care le-au jucat. Dacă nu ai aceste trei titluri în librăria ta, trebuie să te grăbești. Data oficială la care EA le va retrage de-a dreptul este 28 aprilie, conform unui blog post oficial. În plus, serverele pentru componenta online a jocurilor se vor închide și ele pe 8 decembrie. Ce mi se pare paradoxal este faptul că modul singleplayer poate funcționa bine mersi și fără serverele pentru multiplayer, astfel nu înțeleg de ce EA alege să retragă jocurile de la vânzare.
 3. Today
 4. Subiect: Nickname: Denisake SteamID:STEAM_1:0:629468904 Discord ID: Denisake#2004 Vârsta:14 Experiență SM (Source Mode): foare buna Motivul pentru care dorești admin: sa am grija sa nu se mai faca greseli cand nu sunt admini pe server si sa ajut server ul Poți intra minim 2 ore/zi pe server [Da / Nu]: Da Poti intra minim 10 min/zi pe forum? [ Da / Nu ]: Da O sa răspund la toate cererile de ban / unban / admin etc? [Da / Nu]: Da Ai citit regulamentul Playerilor? [Da / Nu]:da Ai citit regulamentul Adminilor? [Da / Nu]:da Este permisă schimbarea harții înainte de terminarea acesteia? [Da / Nu]:nu Care este comanda pentru restricționarea chat-ului unui jucător: !gag Care este comanda pentru ban-area unui jucător: !ban Ce fel de ban se da pentru jignirea jucătorilor?: mute Ce fel de ban se da pentru jignirea adminilor?: 7zile Poza ca deti PRIME:
 5. Yesterday
 6. cum ti-am explicat si pe discord pe [email protected] ai zis ca ei doi fac monitor dupa 10 ore ai venit sa zici ca scarry nu faceaa monitor pe [email protected] te-am intrebat cine face monitor matei si scarry esti sgur si tu ai zis ca da si daca matei dadeai info scarry de il asculta? pentru monitor ai fost nervos ti-ai dat pretenii in gat nu este problema noastra si acuma vii sa il scoti pe scarry o data ce matei da infoi si scarry se duce sa omoare inseamna monitor clar . ai procedat corect ca ai anuntat adminu sa dea ban pentru monitor
 7. Din punctul meu de vedere Scarry nu trebuia să își ia ban(permanent) deoarece el nu a greșit cu nimic prin faptul că Matei ia spus despre fiecare in parte unde suntem. El pe Fire nu are nicio treabă cu nimeni și este în mare parte la locul lui. Eu îmi asum pt ce s-a spus dar până la urma cred că Scarry nu merita ban ci Matei
 8. Din moment ce voi 2 erati la echipe diferite si aveai live pe discord se considera monitor. Nu tre sa ii zici tu ba e ala acolo sau mai stiu eu. Se poate uita si singur. Asteptam si raspunsul lui Mister.
 9. Salut, sunt 2 reclamatii pe acelas motiv: O sa ramana decat asta deschisa.
 10. Nick: WartpogSpargeBuci SteamID: (numeric) 76561199065867672 Numele Adminului: Mister Dovada: Cu martori (hehue21) Ora si Data: 21 martie ieri ora 16:00 Ieri, Mister a facut abuz de admin si a dat ban lui ScarryBOy(hehue21 pe forum) pentru "monitor", ceea ce nu este adevarat. Eram cu el pe discord si ma uitam la el pe stream. In niciun moment din acea conversatie nu a zis ca "ba, e ala acolo" la un inamic, chiar daca alt prieten era pe discord cu noi. Stiu ca eu nu am o reputatie buna pe server, dar va rog sa ma ascultati si sa imi luati in considerare acest ticket. Multumesc!
 11. am gresit steam id: 76561199065867672
 12. Nick: Mister SteamID: Mister Numele Adminului: Mister Dovada: Am prieteni pot intra si ei pe sv ca nu am steel series Ora si Data: ora 4 sau 5 data 20 03
 13. Dupa ceva asteptari a venit si anuntul de lansare. MORE INFO
 14. Utilizatorul hrenmalin a fost avertizat la data de 03/22/2023 06:22 PM de către Ghostica Avertismentul a fost emis din post Motiv: Reclama Notă membru: Nicio notă oferită Sancțiune: - Puncte avertisment: 5 care nu expiră niciodată Citește regulamentul forumului pentru a evita să fii sancționat
 15. Ca în fiecare an pe vremea asta, umblă tot felul de zvonuri (unele mai credibile, altele mai puțin) legate de următorul iPhone . Ce funcții noi va avea, din ce materiale va fi construit, ce diagonale vor avea ecranele și așa mai departe. Iar zvonul despre care vom vorbi azi, dacă se dovedește adevărat, ar putea altera complet felul în care folosim telefonul. Mai precis, conform unui tweet postat de un leaker cu experiență , iPhone 15 Pro și Pro Max ar putea avea butoane capacitive. Asta înseamnă că atât butonul de power, cât și cele de volum nu se vor mai mișca atunci când le apeși. Practic, acele butoane se vor transforma în niște bucăți solide de metal echipate cu niște senzori care vor detecta atunci când apeși pe ele. Dar schimbarea cea mai mare nu este asta.
 16. Kingston este una dintre cele mai cunoscute brand-uri atunci când vine vorba de memorii pentru PC. Asta fiind zis, nu e de mirare pentru nimeni faptul că tot mai multe memorii RAM DDR5 ale producătorului ajung pe rafturi. Iar astăzi o să vorbim despre un model foarte interesant pentru exigenții care au stații de lucru puternice sau PC-uri de gaming de top. Modelul se numește Kingston FURY™ Renegade Pro DDR5 RDIMM și vine cu un nou modul de memorie din clasa server, cu opţiuni de overclock, conceput pentru a satisface cerințele stricte ale stațiilor de lucru și desktop-urilor moderne high-end.
 17. După ce ChatGPT a luat de-a dreptul lumea prin surprindere atunci când s-a lansat la finalul anului trecut, era doar o chestiune de timp până când și alte companii vor încerca să implementeze un sistem similar în programele și serviciile lor. Microsoft a ales calea ușoară și a integrat ChatGPT direct în motorul lor de căutare Bing, dar Google a trebuit să dezvolte un competitor de la zero.
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.