Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

 1. Past hour
 2. - Activ si matur, nu te-am auzit injurand pe server deci este bine.
 3. nu imi pari destul de capabil si nici matur.
 4. Today
 5. Yesterday
 6. PRO INAINTE DE OPINIE, te rog sa completezi aplicatia, astfel incat sa fie una convingatoare si completa din punct de vedere al informatiilor. Orice camp in afara de "8. De unde ai auzit de serverul nostru? (optional)" este obligatoriu. Consider ca merita o sansa!
 7. 1. Numele tau sUMI europa.usp.ro. 2. Varsta: 14. 3. SteamID: ( intri pe orice server/workshop map, sau cu boti si scrii status in consola): nu stiu deocamdata dar il dau cand e nevoie. 4. Link profil: (editez si o sa il pun). 5. Experienta de adminat:am deoarece am fost administrator pe acest server. 6. Profil public(da/nu): da 7. Ai citit regulamentul?: Cu siguranta ca nu, ce drq? 8. De unde ai auzit de serverul nostru? (optional): ma joc de mai mult timp si sincer nu imi aduc aminte. 9. Nume discord impreuna cu tag (exemplu zLow#0144): sUMI#6418 10. Ai intrat pe serverul de discord? (obligatoriu): Normal 11. Ore jucate(!ore pe server): 20 de ore dar am avut 220 ore (se poate verifica prin gradul de veteran care se primeste la 200h)
 8. Nickname pe Server :Blana Nume și Vărsta :Andrei, 28 Primele 5 cifre din CNP : (Obligatoriu) 19410 Link Profil de Steam :https://steamcommunity.com/profiles/76561198185356007/ STEAM ID :76561198185356007 Ore Jucate pe Server :https://ctrlv.link/51T6 Căte ore poți sta activ pe server :0~8 Experiența in utilizare comenzilor de Admin pe CSGO? Exemplu de 5 comenzii. (DA/NU) :da, am avut srv de 1.6 ->https://wiki.alliedmods.net/Admin_commands_(sourcemod) Ai intrat pe server-ul de discord? (DA/NU) Si numele menționat . : DA-Blana Cont Prime : DA Poza cu dovada prime : https://ctrlv.link/jdz0 Ai citit Regulamentu : DA Motto-ul server-ul : "Nu te pune cu noi"(sau cu Blana)
 9. Salut, asa cum a scris si Vigor meriti o sansa
 10. Ore Jucate pe Server :[ Scrie !ore in chat pe server si postează o poză cu orele tale](www.imgur.com) Te rog sa completezi aceasta sectiune. Meriti o sansa am vazut ca esti activ nu te-am auzit sa ai limbaj urat. Problema este varsta deci nu pot sa iti dau PRO Asteapta si restul staff-ului si DanE sa isi dea cu parearea mult succes.
 11. Nickname pe Server :Joker Nume și Vărsta :13 ani Andrei Primele 5 cifre din CNP : (Obligatoriu) Link Profil de Steam :https://steamcommunity.com/profiles/76561199165159679/ STEAM ID :76561199165159679 Ore Jucate pe Server :[ Scrie !ore in chat pe server si postează o poză cu orele tale](www.imgur.com) Căte ore poți sta activ pe server :in jur de 5 6 ore pe zi Experiența in utilizare comenzilor de Admin pe CSGO? Exemplu de 5 comenzii. (DA/NU) :SLAY,GAG,BAN,KICK,SPEC Ai intrat pe server-ul de discord? (DA/NU) Si numele menționat . : https://discord.gg/RVHcQ4fte9 DA sunt pe servarul de dis si ma cheam andrei camatarul Cont Prime : (DA/NU)DA Poza cu dovada prime : (www.imgur.com) NU POT DA POZA DAR ARAT PV Ai citit Regulamentu : (DA/NU)DA Motto-ul server-ul : "Nu te pune cu noi"
 12. Salut, te rog sa faci cererea intr-un topic nou completand modelul din primul post. Ca sa stim care esti, ce steam profil ai, si asa mai departe. Altfel, nu te putem ajuta, multumesc.
 13. Vand cont de steam pe Turcia cu Euro Truck Simulator 2 cumparat. https://steamcommunity.com/id/albanezusefu/ Pret 5 euro
 14. Posibil sa fiu prezent,
 15. ma jucam si eu pe arena linistit cand au inceput baieti sa ma acuze de hack au inceput sa injure chesti de genul Adminul care mi-a dat ban este razi am si filmare clipul lam pus pe you tube uitati link:
 16. Parerea mea sincera? Poti intra pe orice site doresti tu , se poate sa iti fie furat contul dar daca e asa cum zici tu ca ti-ai puat keylogger de pe un site gresit poti sta linistit ca nu intra niciodata cineva sa joace cu cod la tine pe cont, vac nu iti iei daca Intra altcineva la tine pe cont, iti iei doar daca joci cu coduri. Daca iti luai keylogger de le un site fake , intrau doar sa iti fure skin-urile care le aveai pe contul respectiv, tocmai ca ti-ai luat keylogger de pe un site pe care se vand/cumpara skin-uri. Ma rog, pe langa problema asta cu vac-ul , in ultima perioada ai inceput sa fii cam toxic cu multe persoane , sa iti iei gradul in cap nu prea e ok, da esti owner ,dar asta nu inseamna ca esti "boss-ul" sa vi cu arfe si figuri pe tine , te-ai certat cu mine fara motiv doar ca am glumit cu tine cum glumesc cu toti, am si eu "zile proaste" asa cum ai spus-o tu dar nu intru pe server sa ma cert cu colegii mei din staff sau cu alti participanti si server-ului. Din partea mea ai CONTRA! Daca night si colegii mei sunt de parere diferita e treaba lor, opinia mea am spus-o, ramane la alegerea lor!
 17. Last week
 18. Nu pot, nu cred ca sunt acasa atunci, daca ajung in timp util am sa intru ! M.B.
 19. 1. Numele tau ( din joc ) : Mario -old.usp.ro 2. Profilul tau de Steam:https://steamcommunity.com/profiles/76561199407085784/ 3. Profilul vechi de Steam:https://steamcommunity.com/profiles/76561199407085784/ 3. SteamID: 4. Gradul pe care l-ai avut:Owner 5. Dovada ca ai deținut gradul ( ss cu donația ) :https://imgur.com/gallery/NzsMznt 6. Care este motivul pentru care vrei gradul pe alt cont?: am intrat pe site-ul gresit de keydrop, mi a fost furat contul ,și pana am dat recovery am primit vac ban. 7. Alte detalii:am primit remove degeaba , nu am băgat codul pe contul ala nici nu aveam în gând asta țineam mult la contul ala .În regulament scrie ca primesc remove dacă am jucat cu cod , eu nu am făcut asta, nu as fi riscat atâtea doar ca să joc cu cod
 20. Vin si eu dar nu pot sta mai mult de 20 de minute pentru ca am antrenament
 21. CONTRA Ai un limbaj nu chiar la locul sau, si te consideri mai presus ca ceilalalti.
 22. CONTRA Ai un limbaj neadecvat + multe gag-uri si mute-uri. Nu consider ca esti pregatit pentru functia de helper. Un membru staff ar trebuii sa aiba un limbaj controlat si sa fie un exemplu bun pentru jucatori. Te sfatuiesc sa inveti sa te controlezi, si sa nu mai faci troll, sau sa injuri. calm down, este doar un joc, nu trebuie sa ‘’traiesti in el’’. Spor in continuare!
 23. Se pare că bișnița cu plăcile video nu mai funcționează în cazul plăcilor video RTX 4080, dat fiind faptul că tot mai mulți scalperi se chinuie să își vândă stocurile de RTX 4080 și nimeni nu le cumpără. Dar lucrurile nu se opresc aici pentru că Newegg, unul dintre cei mai mari retaileri de componente de PC din Statele Unite, tocmai a anunțat că nu mai acceptă retururi pentru majoritatea GPU-urilor cumpărate de la ei, conform Moore’s Law Is Dead .
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.