Sari la conținut

S1MPLE ANUNTA PAUZA DE LA COUNTER-STRIKE, DISPUS PENTRU OFERTE


jaxi_usp

110 citiri

large.S1MPLESERETRAGE.webp.dc02577507dc3aaf2424477f544703e3.webp

 

 

      Superstarul Counter-Strike, Oleksandr „s1mple” Kostyljev, într-o întorsătură surprinzătoare a evenimentelor, a anunțat o pauză din joc. În același tweet, jucătorul NAVI a mai dezvăluit că este deschis la oferte de la alte organizații. 

 

     "E timpul să iau o pauză așa cum mi-am dorit, dar asta este doar jumătate din poveste. Trebuie să repar documentele și să am grijă de alți oameni din viața mea. Despre trecerea la o altă organizație: nu m-am gândit niciodată la asta, dar ar fi interesant să vezi oferte, poate pe pușcă de când awp a nu are impact în noul joc"

                                                                                                                                                                                                         S1mple

 

 

 

     Jucătorul veteran NAVI a anunțat doar pauză. Cu toate acestea, a doua parte a tweet-ului îl lasă deschis la oferte de la alte organizații. Fiind unul dintre cei mai de impact jucători din Counter-Strike din ultimii ani, el va primi, fără îndoială, destul de multe oferte.

     Odată cu lansarea lui Counter-Strike 2 pe 27 septembrie, multe organizații de sporturi își schimbă listele. Există o oportunitate de a se impune ca organizație principală de esports în Counter-Strike 2 și, ca atare, multe echipe încearcă să formeze cea mai bună listă posibilă. S1mple ar fi un plus valoros pentru orice listă.

     Pauza lui S1mple marchează, de asemenea, sfârșitul unui timp lung și foarte ilustru pe NAVI. S-a alăturat organizației în 2016, S1mple a catapultat organizația la una dintre cele mai bune din scenă. De la a fi minune de pe listă la a ajuta la cultivarea și dezvoltarea de noi talente sub conducerea sa, jucătorul și-a asumat mai multe roluri în acest timp.

     În ciuda diferitelor roluri, S1mple a continuat să ofere constant performanțe puternice la nivel individual. În 2023, totuși, jucătorul a văzut o scădere în formă, dar continuă să fie unul dintre cei mai buni jucători din scenă.

 

Proiectul misterios - CS2

 

     Într-un tweet de răspunsuri ulterior, tânărul de 26 de ani a anunțat și un proiect legat de CS2. Nu există clarificări cu privire la ceea ce ar presupune acest proiect, dar fanii așteaptă cu nerăbdare mai multe informații despre același lucru. NAVI a terminat pe locul 9-12 la recent încheiat IEM Sydney. Evenimentul de 250.000 de dolari a văzut cele mai bune echipe Counter-Strike 2 să participe, iar FaZe Clan a devenit câștigătoare. Acest eveniment a fost primul turneu Tier 1 ESL Counter-Strike 2 cu noul format MR12.

 

Odată cu plecarea lui S1mple, lista CS2 a echipei NAVI este următoarea:

      - Aleksi "⁠Aleksib⁠" Virolainen
      - Valeri "⁠b1t⁠" Vakhovskiy
      - Mihai „⁠iM⁠” Ivan
      - Justinas „⁠jL⁠” Lekavicius
      - Ihor „⁠w0nderful⁠” Jdanov
      - Andrey "⁠B1ad3⁠" Gorodenskiy (antrenor)
      - Oleksandr „⁠s1mple⁠” Kostyliev (în bancă)

0 Comentarii


Comentarii Recomandate

Nu sunt comentarii de afișat

Alătură-te conversației

Postezi ca și vizitator. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Add a comment...

×   Inserat ca text bogat.   Lipiți ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost restaurat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.