Sari la conținut

NIKO PE PUNCTUL DE A SE ALATURA ECHIPEI FALCONS


jaxi_usp

95 citiri

large_NIKO.jpg.97d47a8d88b2e7be93324b08f150aebe.jpg

 

 

        Nikola „⁠NiKo⁠” Kovač este pe punctul de a părăsi G2 pentru a semna pentru Falcons pentru o achiziție în valoare de milioane, potrivit unui raport al neL de 1pv.fr. Aceasta urmează speculațiilor care circulă de ceva vreme că bosniacul ar fi purtat discuții cu organizația saudită. Raportul a menționat, de asemenea, că G2 ascultă oferte pentru Ilya „⁠m0NESY⁠” Osipov și, în cazul în care ar avea loc o mutare pentru AWPer rus, ar avea și prețuri de milioane, doar că nu este decis aproape nimic cu privire la acest aspect. 

        Au circulat zvonuri că NiKo s-ar muta la Falcons de săptămâni, Sebastien „⁠KRL⁠” Perez afirmând recent la HLTV. Confirmed că G2 nu caută să-l semneze din nou pe tânărul de 26 de ani, deoarece nu au putut continua să-i ofere acelasi salariu. Zvonurile anterioare au legat, de asemenea, m0NESY de o mutare la Falcons alături de NiKo, deoarece starleta rusă ar fi dorit să continue să joace cu pușcașul bosniac. Directorul general al G2 a negat în mod explicit că ar avea loc o astfel de mișcare, spunând că G2 „nu caută să vândă m0NESY cu orice preț”. 

        NiKo și-a petrecut ultimii trei ani cu G2, timp în care și-a asigurat o mulțime de locuri de top la Big Events, inclusiv ocuparea secundă la PGL Major Stockholm 2021 și asigurarea trofeelor la IEM Katowice și IEM Cologne în acest an. El a obținut, de asemenea, un loc în primele cinci ale listei de top 20 HLTV în fiecare an petrecut cu echipa. În ciuda succesului pe care l-a experimentat, G2 încă nu a reușit să producă genul de dominație care să se potrivească cu talentele superlative ale NiKo, iar lista sa de trofee din cei trei ani pe care i-a petrecut pe FaZe mai devreme în carieră ridică ceea ce a obținut cu G2.

        Organizația a investit în echipă de mai multe ori pentru a-și îmbunătăți averea, construind în jurul NiKo, dar nu a reușit să facă mai bine decât un pumn de trofee și câteva săptămâni au stat în fruntea clasamentului mondial. Cel mai important, G2 nu a reușit să câștige un Major în timpul mandatului lui NiKo, ceea ce înseamnă că moștenirea jucătorului CS:GO va lipsi pentru totdeauna cea mai prestigioasă distincție oferită.

        NiKo s-ar alătura unei echipe Falcons care are o perspectivă aprofundată asupra a ceea ce este nevoie pentru a câștiga un Major, cu câștigătorii de mai multe ori Danny "⁠zonic⁠" Sørensen și Emil "⁠Magisk⁠" Reif deja angajați în proiect. m0NESY și Marco "⁠Snappi⁠" Pfeiffer au fost, de asemenea, subiectul unor zvonuri care îi leagă de Falcons.

0 Comentarii


Comentarii Recomandate

Nu sunt comentarii de afișat

Alătură-te conversației

Postezi ca și vizitator. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Add a comment...

×   Inserat ca text bogat.   Lipiți ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost restaurat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.