Sari la conținut

DRIVING FORCE SHIFTER


jaxi_usp

103 citiri

large.DRIVINGFORCESHIFTER.webp.d7dccdab27872c5c66b759369d91d356.webp

 

        Driving Force™ Shifter este proiectat pentru volanele de curse G923, G29 (pentru PlayStation® și PC) și G920 (pentru Xbox și PC), pentru a îmbunătăți cele mai recente titluri de curse pentru PC și consolă. Adăugați Driving Force Shifter la configurația volanului dvs. de curse pentru a vă completa echipamentul de curse pentru o experiență mai realistă. Cu un arbore de viteză solid din oțel, Driving Force Shifter este construit din materiale de calitate pentru curse de precizie și fiabilitate de lungă durată. Butonul și cizma sunt acoperite cu piele de înaltă calitate, cusute manual, oferindu-i un aspect și o senzație similare cu un schimbător de viteze de înaltă performanță și oferindu-vă o experiență mai confortabilă și durabilă. 

        Schimbătorul de viteze cu model „H” cu șase trepte cu marșarier cu împingere în jos se mișcă fluid și solid în fiecare treaptă de viteză. Este conceput pentru a asigura tranziții fine și precise a treptelor de viteză atât pe viraje în ac de păr, cât și pe liniile drepte. Clemele încorporate durabile permit ca Driving Force Shifter să fie montat în siguranță pe o masă sau pe o platformă de curse pentru a minimiza deplasarea sau clătinarea în timpul manevrelor agresive de cursă. Combinați, potriviți și îmbunătățiți configurația SIM cu o varietate de echipamente de curse Logitech G. Adaptorul de curse vă permite, de asemenea, să vă controlați presiunea forței de frânare din mers.

 

Preț: 59.99 $

 

 

0 Comentarii


Comentarii Recomandate

Nu sunt comentarii de afișat

Alătură-te conversației

Postezi ca și vizitator. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Add a comment...

×   Inserat ca text bogat.   Lipiți ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost restaurat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.