Sari la conținut

FITS


jaxi_usp

93 citiri

large_FITS.webp.c6fc901289b9db9dcca521be65af1817.webp

 

      Logitech G FITS vă oferă o potrivire personală. Indiferent de dimensiunea urechilor tale. Indiferent dacă îți place să fii cufundat în jocuri pentru computer, mobil sau consolă. Și indiferent de stilul de păr sau de pălării pe care îi place să porți, FITS creează o experiență individualizată care se adaptează ție și cum îți place să joci. FITS sunt construite pentru jocuri. Au o durată lungă de viață a bateriei și sunt echipate pentru a se juca pe PC, Mac, consolă și mobil. Ele oferă un sunet de înaltă fidelitate într-un pachet mic, iar vârfurile modelate personalizate creează cea mai bună anulare pasivă a zgomotului din clasă.

      FITS sunt primele căști care dispun de LIGHTSPEED. Acest lucru vă oferă o conexiune de calitate profesională, un răspuns audio de înaltă performanță, conectivitate puternică și o durată lungă de viață a bateriei. Conectați-vă prin LIGHTSPEED la PC, Mac, Playstation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch andocat și dispozitive Android prin USB-A sau USB-C. 

      Bucurați-vă de mai multă libertate de joc. Comutați între dispozitive datorită conectivității prin LIGHTSPEED și BLUETOOTH. Nu numai că poți asocia FITS cu dispozitivele tale preferate, ci și poți juca în două moduri. Bluetooth în modul joc pentru a reduce latența în timpul jocului. Și Bluetooth standard pentru a crește durata de viață a bateriei și raza de acțiune atunci când ascultați muzică sau vizionați videoclipuri. Când primiți pentru prima dată Logitech G FITS, veți experimenta tehnologia noastră patentată LIGHTFORM. În doar 60 de secunde, vârfurile căștilor se vor modela magic pentru a crea o potrivire perfectă pentru urechile tale. 

      Logitech G FITS nu sunt căștile tale obișnuite. Datorită experților în sunet de la Ultimate Ears, acestea oferă un sunet plin, cald și detaliat, cu un bas profund puternic. Cu aplicația FITS, puteți accesa EQ-uri care sunt optimizate pentru jocuri FPS sau RPG, muzică, podcasturi, UE Signature Sound, Bass Boosts și multe altele. Sau vă puteți schimba fin propriile setări de EQ. Fiecare cască conține două microfoane de formare a fasciculului încorporate. Dacă te joci cu prietenii sau în streaming, tot ce spui se va auzi tare și clar.

      Potrivirea personalizată produsă de tehnologia LIGHTFORM creează o etanșare care blochează atât de bine zgomotul încât produce cel mai bun efect pasiv de izolare a sunetului din clasă. Deci, toate jocurile și muzica dvs. vor suna uimitor.

      Cu 7 ore de ascultare pe LIGHTSPEED + 8 ore cu carcasa de încărcare, poți juca jocuri, muzică și filme toată ziua. Când este conectat prin Bluetooth, puteți juca până la 9 ore + 11 ore cu carcasa de încărcare.

 

large.FITS1.webp.8aa97bcf2b376d7d556fe9251855343e.webp

 

Preț: 229.99 $

 

0 Comentarii


Comentarii Recomandate

Nu sunt comentarii de afișat

Alătură-te conversației

Postezi ca și vizitator. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Add a comment...

×   Inserat ca text bogat.   Lipiți ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost restaurat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.