Sari la conținut

ALEX SE ALATURA ECHIPEI NIP


jaxi_usp

100 citiri

large_NIP.jpg.611f6002ddaaa6b16ca8d9325b533383.jpg

 

 

      Ninjas in Pyjamas unui lider de echipă se apropie de final, deoarece sunt pe punctul de a-și asigura serviciile lui Alejandro „⁠alex⁠” Masanet de la Movistar Riders pentru a prelua poziția rămasă liberă după precedentul IGL al echipei, Hampus. „⁠hampus⁠” Poser, era pe bancă. 

      Alex urma să rămână inițial în echipa din Madrid până la expirarea contractului său la sfârșitul anului, dar a fost încheiat un acord pentru a accelera procesul. S-au ajuns la înțelegeri între ambele echipe, precum și între Ninjas in Pijamas și jucător, și lipsesc doar semnăturile finale pentru ca afacerea să fie încheiată.

alex, alături de vechiul coechipier Alejandro "⁠mopoz⁠" Fernández-Quejo Cano, a fost unul dintre cei mai puternici ai Movistar Riders, îmbrăcând tricoul albastru din 2018. Tânărul de 27 de ani a preluat conducerea în joc în 2021, când IGL la acea vreme, Lucas "⁠steel⁠" Lopes, a fost eliminat din echipă.

      Originarul din Alicante, Spania, a fost un jucător cheie în jinetele care au izbucnit pe scena internațională după pandemia de Covid. În timpul cât a fost la cârmă, Movistar Riders s-a calificat pentru primul și singurul lor Major, PGL Stockholm, și primul lor Big Event, ESL Pro League Season 17.

      La apogeu, acea echipă Movistar Riders a ajuns în semifinalele IEM Cologne 2022, după care starul AWPer Alvaro "⁠SunPayus⁠" Garcia s-a mutat la ENCE. Acum, alex a devenit al doilea jucător din acea parte care a făcut saltul la o echipă internațională de top.

      Ninjas in Pyjamas a suferit recent schimbări în management, Björn „⁠THREAT⁠” Pers revenind ca director general și va spera că spaniolul poate oferi o gură de aer proaspăt unei echipe care a coborât constant în clasament. pe locul 27 în lume, unde se află în prezent.

      Alex a ratat termenul limită pentru a juca la campionatele de Counter-Strike 2 Asia și nu va fi alături de noii săi coechipieri la evenimentul de la Shanghai, China, pe 9 noiembrie, dar va fi disponibil pentru finala de toamnă BLAST Premier începând cu 22 noiembrie.

 

Echipa Ninjas in Pyjamas va acum: 

 

     Denmark Kristian "⁠k0nfig⁠" Wienecke

     Denmark Patrick "⁠es3tag⁠" Hansen

     Sweden Fredrik "⁠REZ⁠" Sterner

     Ukraine Daniil "⁠headtr1ck⁠" Valitov

     Spain Alejandro "⁠alex⁠" Masanet

 

     Sweden Daniel "⁠djL⁠" Narancic (coach)

 

     Sweden Ludvig "⁠Brollan⁠" Brolin (benched)

     Sweden Hampus "⁠hampus⁠" Poser (benched)

0 Comentarii


Comentarii Recomandate

Nu sunt comentarii de afișat

Alătură-te conversației

Postezi ca și vizitator. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Add a comment...

×   Inserat ca text bogat.   Lipiți ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost restaurat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.