Sari la conținut

COUNTER-STRIKE SE INTOARCE LA LONDRA


jaxi_usp

139 citiri

large.BLAST_PremierSpringFinals2024-968x

 

 

 După un interval de aproape cinci ani, un turneu BLAST Premier va reveni la Londra anul viitor. Finala de primăvară BLAST Premier este programată să aibă loc la OVO Arena Wembley în perioada 12-14 iunie anul viitor. Finala de primăvară BLAST Premier va fi cel mai mare eveniment Counter-Strike din Marea Britanie după FaceIT London Major. Cu Wembley Arena fiind un loc iconic, evenimentul va prezenta cu siguranță mult interes și hype.

 

       „OVO Arena Wembley este o facilitate de ultimă generație și va oferi fanilor cadrul perfect pentru a fi martorii celor mai talentați jucători de Counter-Strike și eSports înfruntându-se cap la cap pentru un fond de premii total de 425.000 USD și șansa de a se califica. pentru foarte așteptata finală mondială din decembrie 2024.”

 

        Biletele pentru turneu vor fi disponibile mai târziu în această lună. Vânzările de bilete pentru ultimele trei zile ale evenimentului încep miercuri, 25 octombrie, iar vânzarea generală începe pe 27 octombrie. Turneul are un fond de premii de 425.000 USD și va prezenta unele dintre cele mai mari echipe prezente. Cu opt echipe la participare, turneul va urma un format similar cu evenimentele din acest an. Șase dintre cele opt echipe participante se vor califica la eveniment prin Grupele de primăvară. Celelalte două echipe se vor califica prin evenimentul Showdown.

 

 

 

0 Comentarii


Comentarii Recomandate

Nu sunt comentarii de afișat

Alătură-te conversației

Postezi ca și vizitator. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Add a comment...

×   Inserat ca text bogat.   Lipiți ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost restaurat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.