Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 09/17/2021 in all areas

 1. 6 points
  O sa rezolvam GOTV-ul, credeam ca e functional. Am verificat demo-ul de la server si nu exista dovezi suficiente. Ramai cu ban pentru ban evdade. Data viitoare fa o cerere din timp. Poti sa revii peste 1 an. Edit: GOTV-ul este functional, data viitoare incearca-l. (Stiu ca nu a fost o perioada, dar nu inseamna ca nu ai voie sa incerci inainte - stiam ca ar fi trebuit sa fie reparat de vineri, si am verificat acum si este ok)
 2. 6 points
  1. Este strict interzisa schimbarea hartii fara vot . 2. Este strict interzis sa faceti Reclama pe alte Servere/Comunitati... riscati REMOVE 3.Cand un jucator cere ajutor, trebuie sa mergeti sa rezolvati problema pe care o are . [1 piese 2 maxim] 5. Nu folositi adminul pentru razbunari sau interese proprii; 6. Nu continuati sa va construiti baza dupa sfârsitul timpului de pregatire, doar daca sunteti nevoiti sa înlaturati un block sau altceva in care zombie sa aiba acces pentru a ataca; 7 Aveti grija de server întretinând jocul placut si nu jingiti pe altii; 8. Raspundeti la întrebarile playerilor si ajutatii sa invete Base Builder daca nu stiu; 9. Regulamentul playerilor e valabil si pentru voi nu numai pentru ei; 10. Interzis sa folositi comenzi pe un alt admin [REMOVE] 11. Reclame de la bind-uri Se pedepsesc cu Gag/Mute 3 minute, nu Ban ; 12. Reclama intentionata( Exemplu: Intrati pe BB.**SITE-INTERZIS**.RO) Se pedepseste cu gag 20 min 13. Daca abuzati de comenzi si folositi adminul pentru interes propiu riscati REMOVE; 14. Adminii care stau AFK pe server risca downgrade/remove. Nu aveti voie sa stati AFK mai mult de 30 de minute pe zi; 15. Interzis sa iesiti in build-time sa ajutati un player . 16. La 3 Reclamatii in curs de 5 zile primiti, Downgrade -1 / la 5 Reclamatii in curs de 7 zile primiti, primiti Remove; 17. Fiecare admin trebuie sa aiba un numar decent de ore pe saptamana ! Regulament help 1. Adminii nu au voie sa faca baza unui jucator daca aceasta este neinceputa sau necesita mai mult de 50% din piesele ce le are deja. [ +1 warn ] 2. Adminii nu au voie sa isi dea help de la inceperea rundei. [Aveti prep-time daca e nevoie] 3. Adminilor nu le este permisa adaugarea obstacolelor dupa timp de construit (nici lor, nici playerului care a solicitat help). [+1warn] 1. Playerii pot solicita help doar daca au nevoie de (acoperis, pereti) sau pentru mutarea unor piese amplasate gresit. 2. Playerii nu au voie sa solicite help daca au cazut din baza sau daca au picat in propria lor capcana (SURF sau alte capcane care au ca scop blocare Zombielor). BB TEAM daca ai luat la cunostinta acest regulament te rog sa lasi un
 3. 5 points
  Am inteles, vom face curat in acest weekend, au timp cei care nu au activitate sa se rezolve pana atunci.
 4. 5 points
  Avand in vedere ca pe server se creeaza un oarecare "lag" datorita numarului mare de jucatori la 128 tick, au rezultat urmatoarele: - Numarul maxim de jucatori, limitat la 34 (Pentru a limita mai multi jucatori decat ar putea duce serverul si pentru a nu crea lag in plus) - Dezactivat Plugin-ul anti-rush (Pentru a face mai putine calcule si pentru ca s-a cerut).
 5. 4 points
  Administratorii care au primit warn/downgrade/remove si au avut absenta, pot face o cerere de helper dupa primele 2 zile de revenire in activitate. Activitatea din ultimele 6-7 zile ale administratorilor serverului a fost verificata astazi (16.10.2021). Lipsa mediei activtiatii urmatorilor administratori ai serverului din ultimele 6 sau 7 zile au dus la: Admins Removed: [ - ] [ - ] Ryko [ - ] ☁ 𝘼𝙍𝙍𝙀𝙎 [ - ] ɖʊֆȶ [ - ] maryiy Downgrade: [ v ] [ v ] ~p~ ^5 paul-tnt- [ v ] ✪ sekeN ♔ [ v ] vaSyiy [ v ] [SPECTRU] Warn: [ ! ] - Activitate slaba fata de gradul pe care il au [ ! ] i l y e s [ ! ] ☁ [𝘼𝘿𝙈] - Ai zis ca o sa incerci o ora pe zi. Abia ai 2 ore pe saptamana. [ ! ] Lil BogdanLord [ ! ] hbK.-™ [ ! ] DDG [ ! ] edi. [ ! ] husH [ ! ] luca [ ! ] patr1xxx [ ! ] Stesh - Daca stai AFK/spec nu se pune ca fiind activitate. [ ! ] ursWu [ ! ] VAXERIOUSSS [ ! ] Zeak Upgrade: [ ^ ] [ ^ ] vladuttt Warns Removed: [ + ] [ + ] sweety [ + ] WEMEREU La urmatoarea verificare administratorii avertizati mai sus vor primi remove sau -1 daca activitatea lor din ultimele 6-7 zile (cand va fi verificata activitatea) nu va fi imbunatatita.
 6. 4 points
  Un producător destul de cunoscut de memorie (Nanya Technology Corporation) a anuntat că prețul pentru memoria RAM va scădea în următoarele luni. Motivul pentru această schimbare pare a fi cererea mică din partea pieței. Pe măsură ce memoria RAM DDR4 se apropie de finalul ciclului său de viață, oamenii nu prea mai sunt interesați, iar cei care investesc mult în module, deja cred că au stocuri și se pregătesc pentru lansarea DDR5 la nivel mainstream. DESPRE DDR5 Nanya se pregătește acum de lansarea noului standard de memorie RAM. Producătorul folosește un proces de fabricație de 10nm pentru memoria DDR5 și va produce în special module de 8GB. În condițiile în care 16GB sunt încă un sweet-spot pentru majoritatea utilizatorilor, trecerea spre 32GB, sau chiar 64 nu pare prea aproape. Sursa: zonait.ro
 7. 4 points
  Unbanned, nu mai folosi alte programe ce modifica jocul. Da-i si un verify integrity inainte. Daca incerci sa modifici cerul, etc, vei primi ban in continuare, fii cuminte si nu vei primi ban.
 8. 3 points
  Cum schimbi iconita unui folder din windows? Pasul 1 - O data ales folderul la care vreti sa schimbati iconita apasati click dreapta pe el si intrati apasati pe properties/proprietati. Pasul 2 - O data apasat pe properties/proprietati intrati in tab-ul de Customize. Pasul 3 - Apasati pe Change Icon si va alegeti iconita dorita,apoi apasati pe ok. Ultimul Pas - Apasati pe butonul apply/aplica iar pe urma dati ok. SUCCES!!
 9. 3 points
  Conform demo, au primit warn si: WEMEREU 1 warn sweety 1 warn Pentru incapabilitatea de a actiona comenzi ca admin. Te iei de CT ca fac rush, apoi ei te fac camper. In loc sa aplanezi situatia, o agravezi. Nu se da ban permanent in astfel de situatie. Ai primit warn asa cum am spus mai sus.
 10. 3 points
  nume : Steli nick : TwiX varsta (minim 16 ani) : 22 ce grad doresti? (helper/admin) : admin cata experienta ai in adminat : destula zic profil steam : https://steamcommunity.com/id/twix21 steam id : STEAM_0:1:129404966 o scurta descriere despre tine (in cateva cuvinte) : Nimic wow sincer :)) esti de acord sa faci reclama server-ului pe grupurile de cs dupa facebook? : Da alte precizari : Putin o sa fiu inactiv pana termin cu niste examene (adica 1 sapt maxim)
 11. 3 points
  1. Limbajul vulgar se sanctioneaza cu Mute/Gag; [NU BAN] 2. Folosirea oricarui hack (wall,aim,speed,etc) se va sanctiona cu Ban 30 MIN; 3. Este interzisa folosirea de nick-uri indecente sau al altora; 4. Comportamenul infantil se sanctioneaza în functie de situatie; 5. Se interzice reconectarea la server pentru schimbarea echipei sau ocolirea Gag-ului ; 7.La intrebarea ai citit regulamentul raspunde cu: nu i trb ta 8. Baza trebuie sa fie accesibila la Zombie, în caz contrar vei primi Slay; - nu va este permis block; -cei care fac cereri grade si nu dau like v-or fi respinsi. - bazele voastre trebuie sa aiba neaparat cai de acces; 9. În baza voastra numarul maxim de Builderi permis este 2 . - daca sunt baze suprapuse, lipite, cu doua cai de acces, unite, etc., regula nu se aplica; 10. Free Shot-ul este Strict Interzis, altfel primiti Slay [NU BAN]; - puteti ataca zombie doar daca intra în perimetrul bazai voaste, va ataca, etc; - Ct nu au voie sa traga în Zombie care ataca baza vecina/alta baza; 11.Free Run-ul este Strict Interzis, altfel primiti Slay/Swap [NU BAN]; 12.Intrarea in baza prin alte cai de acces inafara de cea facuta de Builder, se considera Scurt si se pedepeseste cu Slay; - daca un jucator face scurt in mod repetat , va fi pedepsit cu swap; 13. În cazul în care ramâneti fara baza puteti cereti permisul de a intra în baza altui coechipier, daca acesta nu vrea, iar voi intrati în baza lui fara permisiune puteti primi Slay; 14. Nu aveti voie sa blocati spawn point , se pedepseste cu SWAP; 15. Nu aveti voie sa sabotati baza altora cu piese sau block-uri; 16. Caile de acces în baza sa nu fie pe cale de bug / bunnyhoop; 17. Zombie trebuie sa aiba acces direct la baza/la Builderilor pentru a ataca; 18. Se interzice Reconectarea la server (retry) pentru a juca CT, se pedepseste cu SWAP ; 19. Builderii nu au voie sa stea lânga un Zombie fara sa-l omoare/atace imediat SLAY ; Builderii au voie sa traga in zombie AFK 20. Zombie nu au voie sa stea camp, sa pândeasca Builder-ul fara sa atace; 21. Zombie nu au voie sa stea lânga un Builderi fara sa-l omoare imediat. 22. Zombie nu au voie sa opreasca alt zombie sa omoare/atace Builderii; 23. Zombie nu au voie sa se ascunda/sa nu atace, pentru a nu fi omorâti; 23. Zombie nu au voie sa faca "întelegeri" cu suprvietuitorii prin care sa se Evite / Omoare reciproc; 22. Aveti posibilitatea de a cere Ajutor adminilor in cazul in care nu ati terminat construirea bazei Doar o data pe durata unei harti ! 23. Aveti voie baze tip LONG JUMP sau SCARA SURF ! BB TEAM daca ai luat la cunostinta acest regulament dai
 12. 2 points
  [*] Nume:Alex [*] Nick:Hall [*] Varsta:15 [*]CNP(Doar primele 5 cifre,acestea semnifica Sexul,Anul,Luna):5051214 [*] Locatia:Bucuresti [*] Ore jucate (obligatoriu Gametracker):https://www.gametracker.com/server_info/hns.usp.ro:27015/top_players/?query=Hall [*] Steam ID:STEAM_1:0:509567951 [*] Steam Profile Link:https://steamcommunity.com/id/-Hall [*] Discord (nume si tag):Hall#2005 [*] Ai citit regulamentul serverului?:"ador serverul" [*] Link catre ultima cerere: [*] Ati intrat in grupul de steam al serverului? (obligatoriu):da [*] Ati intrat pe serverul de discord al serverului? (obligatoriu):da [*] Alte obiectii:luv u
 13. 2 points
  Deci, pentru a primi unban trebuie sa donezi. Twix mi-a spus ca doneaza el pentru tine, insa ulterior m-am trezit cu notificarea "suma a expirat". Dupa ce am verificat, pe data de 7, nu mai figureaza nici o suma, iar avand in vedere ca a expirat, momentan nu este nici o metoda de a vedea aceste sume. Cand te hotarasti sa devii baiat cinstit, primesti inapoi unban. Dovezile de pe discord: https://imgur.com/a/uCepENP
 14. 2 points
  Sunt multi baieti ce au grad dar nu ii vad prezenti pe sv mai deloc ! Cer a se face o verificare a activitatii deoarece nu primesc up pt ca nu am activitate cu toate ca intru zilnic (excludem warn-ul) . Multumesc o zi faina !! Cine e de acord +1 va rog <33333
 15. 2 points
  Propun sa se faca iarasi o revizuire la admins play hours in server, dar si pe forum sa fie facut iarasi un topic cu raspuns clar pana pe data concreta.
 16. 2 points
  @adm Nu neaparat ma refer la tine sau la cineva anume , as zice general, nu am nimic cu nimeni si nu vreau sa fiu privit altfel de voi doar ca vreau sa se faca inteles lucrul asta si sa se ia in considerare anumite aspecte cand e vorba de o greseala(in situatia unui warn) s.a.m.d . Stiu ai scoala , si eu am anul asta bacu proba practica peste fix o luna , si weme lucreaza si n are timp , si patrix lucreaza . Dar asta nu inseamna ca nu intra deloc , la saptamana se aduna . Cum spune si weme sunt multi care imi spun in felul urmator "sweety" uita te si pe ala, sweety sa i dau ban aluia? , sweety sweety sweety " e aiurea pt ca eu stau si 2 harti sa vad daca cineva e curat sau nu , apoi vine unu sta o runda , e curat man n-ai treaba . Nuj cat de inteles m am facut dar pay attention n-o sa dau nume dar daca ca comunitate zic sa fim mai uniti si mai primitori xD Zi faina:P
 17. 2 points
  Ce este lightshot? LightShot-ul este un program care te ajuta sa faci un screenshot in ce zona al ecranului vrei si cand vrei! Cum se instaleaza Pasul 1 - Acesezi site-ul oficeal al aplicatiei .Iar apoi apasati pe butonul din coltul din dreapta sus "Download for Windows" sau daca sunteti pe Mac apasati pe "Download for Mac". Pasul 2 - O data descarcat si deschis setup-ul o sa va arate o fereastra cu limba o sa va alegeti pe ce limba sa fie aplicatia. Pasul 3 - Dupa ce ati ales limba si ati dat Ok,o sa va afiseze Termenii si Contitile.Bifati cercul cu Accept si apasati butoniul Next. Ultimul Pas - Apasati Finish si programul s-a instalat in calculatorul vostru. Cum se foloseste? Il activam apasand tasta PrtSc de pe tastatura. Dupa apasarea tastei trebuie sa iti alegi zona unde ai vrea sa iti faca screenshot
 18. 2 points
  Reguli aditionale ale categoriei 'Tutoriale': Respectarea regulamentului general al forumului. Cautati inainte de a posta. (Nu faceti topicuri multiple pe acelasi subiect) In aceasta categorie se vor posta doar tutoriale generale care nu au propria categorie*. Topicul trebuie sa contina tag-ul: Numele Programului (la care se face tutorial) si Titlul: [Tutorial] Descriere scurta Tutorial** Incercati sa faceti tutorialul inteles pentru toata lumea (nu trebuie neaparat sa o lungiti), puteti folosi si cateva imagini/videoclipuri din articolul sursa. La sfarsitul topicului, postati link catre sursa unde poate fi gasit tot articolul in detaliu. Incercati sa nu dati copy-paste. Nerespectarea regulamentului va duce la warn/ban. *Tutoriale permise: ex: Cum sa incarci video pe Youtube, Cum sa stergi mesajele din Whatsapp, Cum sa faci topic nou pe Forum. *Tutoriale excluse: ex: Cum sa instalezi Android 8 (Este sectiune de Android, deci nu aici se vor face tutorialele). **Titlul trebuie sa contina descrierea scurta a tutorialului: ex: [Tutorial] Port Forward TP-Link
 19. 2 points
  [*] Nume actual: xAluna [*] Nume nou: blur [*] Motivul: numele actual e cringe rau
 20. 2 points
 21. 2 points
  A primit unban. Topic Closed
 22. 2 points
  Remove 2pac - retragere
 23. 2 points
  PRO baiat de treaba si nu e toxic
 24. 2 points
  Buna, sunt ocupat putin cu lucrul Revin incurand
 25. 2 points
  https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=2614562693&searchtext=basebuilder Pss : Este prima mea harta
 26. 2 points
 27. 2 points
  Si pro si contra esti activ, dar si te ei in gura cu toti.
 28. 2 points
  Contra esti toxic cu playeri
 29. 2 points
  PRO, iti dau o sansa sa iti schimbi comportamentul, deoarece toata lumea are dreptul la una.
 30. 2 points
  Contra deoarece este o cerere slaba si nu imi place comportamentul tau.
 31. 2 points
  Am avut idea de a-mi schimba numele din Gabitzuu in Somalezuu. Am scris acest topic aici ca sa poata vedea staff-ul mai mare bafta
 32. 2 points
  Super, ok, o sa rezolvam zilele astea.
 33. 2 points
  Acceptat, sa nu-ti mai schimbi numele ca sosetele, altfel nu vom putea sa iti urmarim activitatea si ramai fara grad.
 34. 2 points
  Aici sunt reclamatiile pentru staff-ul de pe forum. Cauta aici serverul pe care ai luat ban https://usp.ro/forum/forum/2229-servere-counter-strike-global-offensive/ si fa o cerere de unban/reclamatie dupa modelul dat.
 35. 2 points
  Nu stiu cand ai verificat asta, insa am verificat acum si pare sa fie ok, da-mi un mesaj daca se mai intampla. A fost scos recent, insa e inclus in AFK manager, asa ca aceasta schimbare nu am anuntat-o.
 36. 2 points
  [*] Nume:Raul [*] Nick:Liku [*] Varsta:15 [*]CNP(Doar primele 5 cifre,acestea semnifica Sexul,Anul,Luna):50607 [*] Locatia:Bocsa [*] Ore jucate (obligatoriu Gametracker):https://www.gametracker.com/player/liku%20%E3%83%A9%E3%82%A6%E3%83%AA%E3%82%AF/hns.usp.ro:27015/ https://www.gametracker.com/player/liku/hns.usp.ro:27015/ https://www.gametracker.com/player/sh0wn/hns.usp.ro:27015/ [*] Steam ID:STEAM_1:0:574632220 [*] Steam Profile Link:https://steamcommunity.com/profiles/76561199109530168/ [*] Discord (nume si tag):liku#3454 [*] Ai citit regulamentul serverului?:ador serverul [*] Link catre ultima cerere:nu am mai facut [*] Ati intrat in grupul de steam al serverului? (obligatoriu):DA [*] Ati intrat pe serverul de discord al serverului? (obligatoriu):DA [*] Alte obiectii:nu
 37. 2 points
 38. 2 points
  Pro unban,nu vad ca ar avea wall,player normal
 39. 2 points
  Contra,nu cred ca mai are rost sa faci cerere de helper,cand sti bine ce-ai facut
 40. 2 points
  contra imatur si extraordinar de toxic
 41. 1 point
  pro s a descurcat ca staff inainte
 42. 1 point
  https://imgur.com/a/QleB321
 43. 1 point
 44. 1 point
  Nume: [numele tău real]Stelian Vârstă [minim 14]:18 Nick: [numele tău de pe server] sweety Profil jucător [STEAM]: STEAM_1:1:170759387 Steam ID [STEAM_1:0:00000]: Ore jucate pe server (gametraker) https://www.gametracker.com/player/sweety/go.usp.ro:27015/ Ore jucate pe server [screenshot !ore de pe server]: 220 Ai intrat în grupurile de steam ale serverului?: [uspromania & uspgo da/nu] Da Ai dat like paginii de facebook a serverului?: [https://facebook.com/uspromania da/nu] Da Ai intrat în clanul gametracker al comunității?: [https://gametracker.com/clan/uspromania da/nu + nume] Da . steliandon (username-ul) Ai intrat pe serverul de discord al serverului?: [https://link.usp.ro/discord_usp da/nu + nume] Da Ai dat subscribe pe youtube canalului comunității?: [https://youtube.com/uspesports da/nu] Da Ai citit regulamentul?: cu siguranța ca nu Grad actual : Trusted O sugestie pentru server : totul merge struna ,nu cred ca necesita ceva , doar menținerea mentenanței . O zi buna !!
 45. 1 point
  Ti am dat slap pt ca erai ascuns.
 46. 1 point
  Contra stiu ca esti Master si stiu ca nu ai un limbaj adecvat.
 47. 1 point
  contra, prea multe abateri
 48. 1 point
 49. 1 point
  Sweety puteai cere demo sa il ai deja prezent la momentul cand se face cerere unban. Norocul a fost ca inca avem demo-ul. In urma investigarii acestuia: VasYiY - Warn 1/2 Limbaj + nu face nimic cand se vorbeste urat coaie (Sweety) - Warn 1/2 Limbaj + nu face nimic cand se vorbeste urat COLLI - Ban o saptamana pentru wallhack/asistenta externa/monitor. bangs lover - Ban modificat pentru 2 zile pentru info.
 50. 1 point
This leaderboard is set to Bucharest/GMT+03:00
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.