--> Jump to content

G923


jaxi_usp

140 views

large_G923.webp.9b1330ac0ffccf165d83cbbe50a9699b.webp

 

        Faceți cunoștință cu următoarea generație de roți de curse. Designul premiat Logitech G este reproiectat pentru a se integra în fizica jocului dvs., oferind un realism fără precedent. Simțiți pistoanele pompând, pietrișul scrâșnind și fiecare schimbare, deriva și ac de păr se rotesc ca niciodată. Cea mai recentă inovație a noastră în tehnologia de feedback de forță se conectează direct la motoarele de simulare din joc și la fizică pentru a produce răspunsuri în timp real de fidelitate mai mare. Gama de frecvență a feedback-ului este, de asemenea, crescută pentru detalii și realism îmbunătățite dramatic în comparație cu generațiile anterioare.                                                                                                         Curentul potrivit înseamnă cuplul potrivit. Firmware-ul avansat al G923 monitorizează tot curentul care curge prin motoarele roților, ajustând continuu tensiunea pentru a se potrivi cu ieșirile din fizica jocului. Depășind setările implicite, G923 oferă o acuratețe maximă și un realism fără precedent. Ieșiți de pe linia de pornire mai curățat și mai rapid cu ajutorul unui sistem de asistență programabil pentru lansare cu dublu ambreiaj în jocurile acceptate. Designul clasic – modernizat. Noul colorit, metalul periat premium, cusăturile din piele în stil auto și pedalele lustruite îi conferă lui G923 un finisaj profesional. Forma urmează funcție cu un marcator central integrat și cadran rotativ. 

        Comenzile complete Xbox Series X|S, Xbox One, PS5 sau PS4 sunt integrate chiar în volan. Indiferent de modul în care alergi, fiecare comandă este direct la îndemână. Tracțiune, cuplu, forță de frânare — totul este reglabil dintr-un cadran integrat pe care îl controlați. Mai receptiv, mai precis. Arcul progresiv imită performanța unui sistem de frânare sensibil la presiune pentru o adevărată experiență de curse. Repoziționați fețele pedalelor pentru manevrele călcâi-degete și chiar mai mult control. 

        LED-urile colorate încorporate arată intervalul RPM în jocurile acceptate. Vedeți când sunteți pe linia roșie - chiar în linia dvs. de vedere.6TRUEFORCE și funcțiile avansate necesită integrarea jocului. Vizitați logitechg.com/support/g923-xb1 pentru o listă completă a jocurilor acceptate. Combinați, potriviți și îmbunătățiți configurația SIM cu o varietate de echipamente de curse Logitech G. Adaptorul de curse vă permite, de asemenea, să vă controlați presiunea forței de frânare din mers.

        Pentru a prelua experiența de simulare a curselor peste vârf, adăugați realismul unui schimbător dedicat. Cu o senzație de aruncare scurtă într-un schimbător cu model „H” cu 6 trepte și inversare, Driving Force Shifter de la Logitech G este un însoțitor de conducere pe care nu îl veți uita curând.

 

Preț: 349.99 $

 

 

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Join the conversation

You are posting as a guest. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.