Sari la conținut

POWERPLAY


jaxi_usp

106 citiri

large.POWERPLAY.webp.2af2eee39556a1e20f69fe1db7765929.webp

 

      Cu tehnologia POWERPLAY și LIGHTSPEED integrate, Logitech G a rezolvat barierele din calea jocurilor wireless de înaltă performanță. Întârzierea intrării, picăturile wireless și bateriile descărcate sunt acum de domeniul trecutului. Wireless este viitorul jocurilor pentru PC, făcut posibil prin știință avansată și inginerie de neegalat. POWERPLAY oferă o joacă fără sfârșit, menținând mouse-ul Logitech G încărcat în orice moment, chiar și în timp ce joci. Prin aplicarea inovatoare a rezonanței electromagnetice, baza POWERPLAY creează un câmp energetic deasupra suprafeței sale. Acest lucru permite încărcarea în orice moment pe o suprafață mare. Câmpul de energie POWERPLAY este transformat în curent de încărcare de către modulul POWERCORE, care se atașează magnetic la șoarecii de gaming wireless compatibili. Pune-l și joacă-te. Am făcut-o atât de simplu. Așadar, grupați-vă fără teamă, șlefuiți rândurile, năvăliți după pofta inimii și repetați - la infinit. Curentul de încărcare POWERPLAY și receptorul wireless LIGHTSPEED integrat sunt alimentate cu un singur cablu. Acest lucru pune conexiunea LIGHTSPEED chiar lângă mouse pentru cea mai rapidă și mai fiabilă conexiune și elimină necesitatea unui port USB suplimentar pentru receptorul wireless. Logitech G a inventat tehnologia wireless LIGHTSPEED pentru a oferi cele mai bune jocuri wireless de înaltă performanță. Tehnologia wireless LIGHTSPEED este la fel de rapidă sau mai rapidă decât mulți șoareci de gaming cu fir. Și acesta a fost punctul de referință necesar pentru viabilitatea LIGHTSPEED. Singurul rezultat satisfăcător este libertatea totală a wireless-ului, fără compromisuri. 

 

      Inginerii Logitech G au lucrat printr-o optimizare completă a tehnologiei, de la senzor la firmware, la circuite la antenă. Am testat și rafinat fiecare componentă, concentrându-ne pe cea mai lentă legătură până când nimic nu a fost lent.

          ->SPI: Interfața periferică a senzorului este foarte optimizată pentru viteză și eficiență maximă de procesare.

          ->MCU: Unitatea de microcontroler traduce datele de la procesor, prin firmware îmbunătățit, mai rapid decât oricând.

          ->RFIC: Circuitul integrat de radiofrecvență transmite datele MCU în mod robust și fiabil prin căi electrice reglate fin.

          ->Antena RF este proiectată special pentru LIGHTSPEED pentru impedanța minimă absolută și puterea maximă a semnalului.

          ->Receptorul Nano se conectează discret prin USB și este pe deplin capabil să transmită la o rată de raportare de 1.000 Hz (1 ms) către computer.

 

      Modulul POWERCORE inclus permite mouse-uri wireless compatibile pentru POWERPLAY. Funcționează cu mouse-urile de gaming fără fir G903 și G703. Schimbați cu ușurință modulul magnetic POWERCORE și sunteți gata să încărcați wireless. Sigla G se aprinde în culori strălucitoare LIGHTSYNC RGB, care răspunde la acțiunile din joc în multe titluri. Utilizați Logitech G HUB și setați culoarea luminii și animațiile cu până la 16,8 milioane de culori. Puteți chiar să sincronizați efectele de lumină cu tastaturile, difuzoarele și căștile Logitech G pentru un aspect și o senzație unificate. Reglați-vă performanța cu suprafața pe care o alegeți. Includem atât tampoanele noastre de pânză, cât și tare, astfel încât să puteți personaliza și schimba interschimbabil. POWERPLAY se va potrivi stilului tău imediat din cutie. 

 

Preț: 119.99 $

 

0 Comentarii


Comentarii Recomandate

Nu sunt comentarii de afișat

Alătură-te conversației

Postezi ca și vizitator. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Add a comment...

×   Inserat ca text bogat.   Lipiți ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost restaurat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.