--> Jump to content

MEZII PE PUNCTUL DE A SE ALATURA ECHIPEI VITALITY


jaxi_usp

114 views

large.MEZII.jpg.1cea4abd54ff246b3da754276766e562.jpg

 

 

         Fnatic a confirmat plecarea lui William "⁠mezii⁠" Merriman din echipa lor de Counter-Strike. Jucătorul britanic este pe un pas să finalizeze o mutare la Vitality și face parte din formația prezentată de campionii majori în curs pentru finala de toamnă BLAST Premier. mezii va umple slotul pe care Emil „⁠Magisk⁠” Reif îl va elibera în timp ce se pregătește să se mute la Falcons. Campionul de patru ori la Major a ajuns deja la un acord pentru a se alătura organizației saudite, a informat HLTV.org pe 27 octombrie, unde se va reuni cu Danny "⁠zonic⁠" Sørensen. 

         „A fost o decizie foarte grea din partea mea, după ce am petrecut cea mai bună parte a doi ani cu organizația Fnatic”, a spus mezii într-un videoclip postat de Fnatic. „Am câștigat o experiență neprețuită și mi-am creat atât de multe amintiri grozave. Mi-a plăcut în fiecare zi să lucrez alături de toată echipa și de tot personalul care lucrează la Fnatic în culise. „Am atins multe obiective personale în timpul meu cu Fnatic, inclusiv să fac primul meu major, playoff-ul major, câștigarea primului meu eveniment LAN și, de asemenea, concurența constantă la evenimentele de primul nivel. A fost un moment grozav pentru mine, să pot reprezenta o organizație iconică precum fnatic.”

         Mezii încheie o asociere de doi ani cu fnatic, care l-a recrutat de la Endpoint în august 2021. În 2022, echipa a ajuns în special în playoff-ul IEM Rio Major și a câștigat Elisa Masters Espoo, dar succesul a fost greu de obținut în acest an, cu fnatic planând în jurul locului 15 în clasamentul mondial din aprilie. Fnatic nu a anunțat încă un înlocuitor pentru mezii, echipa urmând să concureze în calificarea închisă pentru BetBoom Dacha 2023 din 11-21 noiembrie. În declarația de anunțare a plecării lui mezii, fnatic și-a subliniat obiectivul de a construi „o listă de talie mondială care să poată ajunge în vârful absolut”. 

        „Nu ne vom odihni în această misiune și știm că va necesita investiții, pe care suntem pregătiți și gata să le facem”, a spus organizația britanică. „Colaborăm cu echipele centrale care lucrează în topurile noastre Valorant și League, pentru a sprijini aceste eforturi, în timp ce căutăm un înlocuitor și începem calea de a ne îmbunătăți lista în lunile următoare”. 

         Plecarea lui Mezii înseamnă că fnatic nu va mai avea nucleul formației care a participat la BLAST Paris Major după ce Nico „⁠nicoodoz⁠” Tamjidi și Dion „⁠FASHR⁠” Derksen au plecat în vară. Acest lucru va costa echipa un loc automat în RMR-urile europene, forțând-o să treacă prin calificările online.

           

Cu această schimbare, echipa Fnatic este următoarea:

   

      Sweden Freddy "⁠KRIMZ⁠" Johansson
      Denmark Fredrik "⁠roeJ⁠" Jørgensen
      France Aurélien "⁠afro⁠" Drapier
      Australia Christopher "⁠dexter⁠" Nong

 

      United Kingdom Jamie "⁠keita⁠" Hall (coach)

 

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Join the conversation

You are posting as a guest. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.