Sari la conținut

Cerere unban


skim

Postări Recomandate

Primul video am facut cerq ca aveam spawn l-am batut pe ala si tinand cont ca daca era sa mai fie cineva lung era aproape pe peek sau il auzeam. Pe ala in librarie l-am auzit ca a facut pasi l-am batut m-am intors dupa el pentru ca mi se paruse ca mai auzisem pe unu. M-am uitat pe site pentru ca daca te uiti pe radar al meu nu era in site era pe short si ala inca putea fi site.
In al 2-lea video l-am vazut pe sedan inainte sa treaca. Si logic ca mut tinta putin in dreapta ca poate sa fie la marginea smoke-ului sau in dreapta si trebuie sa mut tinta. Crosshair-ul unde se tine din moment ce ala l-a batut pe al meu in mid si poate sa stea imi faca peek sau sa stea off angle pe butoaie?? Ca la nivelul capului era..
Al 3-lea am facut cerq din nou, l-am vazut pe ala casa si l-am batut cand a pushat. Si nu am movement de 3k elo ca stii tu cum se misca un 3k elo =)))))))

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Singura faza care ar putea fi cat de cat suspecta ar fi in primul clip, dar cand ma bag cu spatele "ca nu mai e niciunu lung" de ce la ultimul n-am iesit direct pe el?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

ce mi se pare ciudat este in al 2 lea clip cum il bate pe sedan dar da il vede foarte putin cand trece in dreapta daca dai pe 0.20 mi e greu sa cred ca el a vazut din strafe-ul ala (perfect facut) ce pot sa zic e ca dupa cum arunca utilitatile pare ca stie jocu+ inca ceva suspect isi face timeing-urile cam prea perfecte in rest joaca bine

  • Like 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Faza cu sedan e cam dubioasa, in rest nu stiu ce sa zic. Baiatu are 3000+ elo si e prieten cu jucatori cunoscuti(jaxi, cox), nu cred ca ar avea ceva.

CONNECT FIRE.USP.RO
b_350_20_000000_000000_ffffff_000000.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu se vede bine ca era x ray activat si dupa dau molo la masina e normal sa stau in spate dupa perete o secunda dupa ce bubuie molo si dp sa fac un jiggle sa nu ma omoare polaru

  • Like 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

In primul rand, mai ales la suspiciune de wall, demo-ul trebuie facut cu voice_enable 0 si fara sa fiti cu altii pe discord/etc, ca sa poti auzi exact ce aude si suspectul in cauza, altfel e apa de ploaie.

 

1. In primul nimic suspect. 

 

2. In al doilea se vede clar ca il observa pe Sedan cand trece.

 

3. In al 3 lea nimic suspect. 

 

Faze de wall am facut si eu cu nemiluita pe server, asta daca ar fi stat sa ma inregistreze cineva mai ales cu x-ray pornit. Daca intr-adevar omul are 3000+ elo e si normal ca nu a ajuns acolo doar cu aiming, ci si cu gandire. E normal la o asemnea experienta sa gandeasca mult mai bine si sa aiba timinguri bune la diferite faze, care normal ca pot conduce la suspiciune de wall. Nu zic ca e curat 100% ca nu pot baga pentru nimeni mana in foc, dar in astea 3 video-uri nu vad nimic sa implice folosirea de wall. Daca revine altcineva cu ceva mai concludent ma uit si acolo. 

 

 

P.S M-a rugat Kent sa arunc o privire aici si sa dau o parere.

  • Like 2

Stay on top, but remain from the underground.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salutare tuturor. Deci m-am uitat si eu foarte atent la cele 3 videouri, corect ar fi fost sa nu se vorbeasca cum a zis si Sawreen, voice 0. Dar nu asta conteaza. Am stat spectator pe el de NNN ori, am avut si eu o perioada 2 demo-uri doar ca intre timp nu eram sigur de ele si le-am sters, greseala mea. Am vazut ce sti are de joc, are lvl 10 3000+ elo, am vazut ca-i prieten cu multi cunoscuti si buni..in acele clipuri ale lui Misu nu e nimic suspect, de wall sau aim sau orice altceva, nu mi se pare ca ar avea ceva, efectiv experienta in + in joc. Stie sa joace, vad ca e atent si joaca relativ "tare" probabil obisnuit cu nivelul lui. Nu ii tin partea lui Misu sau lu' Skim, insa nu vad nimic suspect in acele videouri, momentan pentru cele 3 clipuri, sunt contra, daca vor mai aparea altele intre timp, o sa le vad si pe acelea si mai vedem dupa. Acum sa vada si restul staff-ului ce trebuie si sa vedem decizia finala. Stima si respect. VrK.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

PRO unban!

Singura faza mai bizara este la Sedan, dar sa zicem ca l a vazut cand a facut strafe. In rest, se vede experienta pe care o are in joc si nu cred ca are ceva, mai ales ca se stie cu mai multi jucatori pro si a jucat si la turnee.

Fxnel

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Demo-urile sunt bunicele,dar la unele faze daca dai sunetul tare ii auzi cum fac pasi.
In plus orice jucator mai bunicel,daca te chinui putin si faci un demo ii scoti 1-2 faze de wall.pentru ca iti intra in reflex sa verifici unele unghiuri/colturi pe harta.

Ai pe jumate dreptate cu voice_enable 0,dar daca primeste info si se duce direct pe player?
Il suspectezi de wall apoi.

 

In fine..ai primit unban !

 

T/C

                      

DNS:  FIRE.USP.RO

IP:  188.212.100.121:27015

MOD:COMPETITIV

CANAL DISCORD: -> CLICK AICI <-
CANAL YOUTUBE: -> CLICK AICI <-

b_350_20_0a0300_000000_ffffff_000000.png

                      

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • kEnT89 a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.