Sari la conținut

MisuBolea

Member
  • Număr conținut

    60
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    2

Orice postat de MisuBolea

  1. MisuBolea

    cerere helper

    Contra ,momentan. Te asteptam si pe discord cu activitate si pe sv. M.B.
  2. Asteptam un demo de la Makaveli si venim cu raspunsuri
  3. Nick: MisuBolea Perioada: Nu stiu exact, am sa mai intru, dar nu foarte des in urmatoarea perioada pana imi termin proiectele. Motivul: repetitii la teatru, filmari, master etc.
  4. Contra, fi mai prezenta si dupa mai vedem
  5. 1.. Pro 2.. Contra 3.. Contra M.B.
  6. Contra momentan nu vad dovada PRIME, si nu ti se deschid linkurile doar daca le copiezi. pune o poza mai clara cu dovada ca ai PRIME. Daca ai si PRIME-UL ai PRO din partea mea. M.B.
  7. MisuBolea

    Cerere helper nVm

    Contra , eu nu prea te-am vazut activ pe sv, iar daca ai fost activ nu ai iesit cu nimic in evidenta. Mai ai rabdare, fi mai activ si pe sv si pe discord si revino cu cerere. M.B.
  8. MisuBolea

    Cerere Helper Poda

    Din partea mea ai Pro . Esti activ si pe sv si pe dis. Un helper pentru inceput nu cred ca strica cel putin pana cand iti faci orele, iar dupa vedem daca cresti in grad sau nu. Bafta ! M.B.
  9. MisuBolea

    Cerere de admin

    Contra, nu prea esti activ ! M.B.
  10. 206 zi(le) de la ultima banare „Contra Unban, esti la limita regulamentului nostru, eu nu ti-am gasit nimic in pc este adevarat, ai intrat pe discord si ai jucat si cu partajarea pornita este adevarata, dar din demo-ul pus aici se cam vede ca ai wall. Poate exista si alt demo sa mai vedem si poate se schimba lucrurile, dar nu cred. ” Ce este adevarat, este ca da.. am jucat cu cod. `Jucat` find in trecut” daca ai jucat cu cod in trecut sansele sa joci si in prezent sunt mari. Poate asa inveti sa nu te mai joci cu cod si poate incerci sa inveti sa joci si fara. M.B.
  11. MisuBolea

    Cerere unban

    https://files.fm/u/r6tdzm6d4
  12. Sa zicem ca primesti unban pentru ca Sedan nu are demo, corect!, dar te asigur ca o sa fi verificat din toate partile ! Nu prea se primeste ban pe sv fara motiv, rare sunt cazurile cand chiar se face o eroare! Ma rog, kent decide pana la urma ! Eu tot contra unabn sunt pentru ca ce vad pe contul tau nu-mi da incredere!
  13. Nu prea cred ca e contul tau, dar daca este nu pare ca esti foarte cuminte din ce zic oamenii pe acolo . Din partea mea CONTRA UNBAN!!! M.B.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.