Sari la conținut

⚡Pika-Choo-Choo⚡

Member
  • Număr conținut

    59
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    1

Orice postat de ⚡Pika-Choo-Choo⚡

  1. Ai luat ban de la consola pentru " Duplicate account"
  2. nu se vede nimic suspect si e prea scurt.
  3. Asta e pe principiul "Stiti cine sunt eu? " Poate totusi l-ai luat pe merit, stii ca ai gura cam mare....
  4. PRO , dar incerca sa nu mai vorbesti atat de mult pe server dupa ce mori ca deranjezi lumea
  5. PRO la prima propunere PRO la a doua propunere -Ar fi bine daca sunt mai putini T decat CT, sa se deschida ambele site-uri (daca se poate ) Contra la ultima.
  6. Eu nu prea te-am vazut...Contra,mai ales daca esti toxic cum zice Sedan.
  7. PRO unban. V-am zis si pe discord parerea mea,din demo nu se vede absolut nimic.
  8. PRO Va faceti si voi ca nu aveti sunet si aia e
  9. PRO, jucator bun care ne poate ajuta.
  10. Se vede clar ca are experienta in joc. PRO unban!
  11. Posibil sa fi jucat pe server,imi aduc aminte de un Bogdanstars in urma cu vreo 3 ani..o fi vorba de acelasi. Dar nu ai scuza pentru troll.
  12. PRO 4 all. Inteleg ca trebuie sa atragem jucatori noi,dar nu mi se pare normal sa le dai si bani si armura si de toate doar ca sa stea pe server. Jucatorii vechi si cu skill,nu cred ca vor accepta asa ceva,efectiv e doar pentru cei noi care habar nu au sa joace,sa fie atrasi de luminite si explozii. Hai sa bagam si urme vizuale pentru gloante ,de preferat in culorile LGBTQ sa multumim pe toata lumea... Ideea e ca in urma cu 2-3 ani cand am intrat,am ales acest server doar pentru ca era clasic,skill based...altfel ma duceam pe servere gen chunky si altii unde platesti sa castigi. Eu chiar speram ca o sa bagati friendly fire on,sa fie si mai competitiv.
  13. Ai tupeu,nu gluma...eu zic sa zici ms ca nu ai permanent ca data viitoare nu scapi Mai ai doar 6 zile si 22 ore din ban,eu zic ca ai timp sa te plimbi cat inca mai e frumos afara. Dovada : https://postimg.cc/mtTJGL10
  14. Contra unban,mi se pare ciudata faza pe mid spre short,cel de la T nu a facut niciun pas si totusi te-ai oprit tunel cu tinta spre el si asteptai. Intelegeam daca erai jucator vechi cu multe ore sa stii sa citesti jocul dar nu cred ca cele 63 ore ale tale te-ar ajuta in cazul asta.
  15. Vad ca singurul ban il ai azi,nu pe 17.07 si a fost pentru 10 minute. Nu crezi ca exagerezi? sau suferi de atentie si nu stii cum sa mai iesi in evidenta ? Motivul pentru ban este "troll"
  16. PRO unban,nu vad nimic ciudat din demo
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.