Sari la conținut

Unban Abyss


gottem

Postări Recomandate

1. Profil jucător: https://steamcommunity.com/id/russia124/

2. Link detalii ban: https://bans.ro/go.evict.ro/admin/index.php?p=banlist&searchText=STEAM_1%3A0%3A456988688&Submit=

3. Descrie situația:Ma jucam linistit si imi primesc ban,idk dc a fost prea random si nu jucam cu cheat...

4. Dovezi:-

 

Editat de Joy
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Filmare:

 

Mi s-a parut ca ai wall dupa cum mergeai cu tinta. Acum poate asa e modul tau de a juca, iar eu am gresit, dar decizia ramane a celorlalti admini. Off: Daca asta este primul ban dat aiurea imi strici numarul de ban-uri consecutive fara greseala, tu fiind primul. =)))

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Decizia ramane a voastra si eu as vrea unban si sa primesc o a doua sansa chiar daca nu jucam cu hack uri. Ca sa intelegeti ca eu ma joc cs in fiecare zii si ma antrenez , acel ban chiar ma face sa ma simt prost si Greeny m a suspectat ptr ceva ce nu am facut. Am avut un main cu le dar am luat vac ptr griefing di asta e al doilea cont al meu. Motivul acestui ban numit si : wall , nu este unul bun si real

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Poste o sa va schimbati ideea despre mine , mno , toti meritam o s doua sansa , nu ? Asta cred eu daca eu sunt cel care este  "cheater ul". Greeny l am vazut cum vorbea pe admin chat si zicea ca am cod si acel lucru nu era adevarat ! Eu pun suflet in aceste mesaje si chiar vreau acel unban ca sa continui sa ma joc pe acest server minunat.

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Scuze pentru inca un post, dar ma simt eu prost ca a fost atat de prost incat sa ii dau toata scuza( mura-n gura) in post-ul in care am dat filmarea.

 

1. Omule, pe langa ca in loc de treaba cu ""VAC" pentru griefing", ai copiat in totalitate ce am scris eu, prost fiind, incercand sa dau un raspuns cat mai stufos. Ai spus un singur lucru singur si ala este cea mai absurda scuza pe care o putea da cineva. Nu se poate lua VAC pentru griefing... Invata-ti scriptul, daca tot vrei sa ne minti pe fata. =)))

2. Daca chiar n-aveai nimic sau te credeai neindreptatit erai de cand ti-am dat ban-ul pe forum. Hai sa nu ne mai cacam pe noi, ai stat 10h ca dupa sa vi.

3. Nu mai fa atatea post-uri aiurea ca aberezi. Degeaba incepi cu "server minunat", "pui suflet", frate nu impresionezi pe nimeni... Si cu siguranta iti dadeam ban doar 24h daca te vedeam cu wall =))) Cand o dai pe aia cu "a doua sansa" deja te dai de gol, simti vinovatia. (da-o pe psihologie cu Greeny) 

4. Am vazut ca nu stii, n-am tot pe filmare.

40 minutes ago, Joy said:

eu nush sa folosesc wallu sau legit aim

5. Esti primul om din 110+ ban-uri care vine pe forum sa faca cerere unban. Si ma iei pe mine cu: 

34 minutes ago, Joy said:

Eu as dorii ca Greeny sa imi dea unban si sa nu se mai repete aceasta "greseala".

6. Nu trebuie sa-mi raspunzi la asta, lasa oamenii sa isi dea cu parerea, faci spam aiurea si cum am zis si mai sus, nimanui nu-i pasa... 

 

 

Sorry for all of the nonsense. I got a little bit triggered. -pwp

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Stf a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.