Sari la conținut

Greeny~

Veteran
  • Număr conținut

    212
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    1

Orice postat de Greeny~

  1. Greeny~

    Cerere Unban - Az0t

    Din cate stiu ban-ul a fost acordat din greseala. Admin-ul a anuntat deja. Vei primi unban.
  2. Greeny~

    Upgrade Red x

    PRO - suroramiu'
  3. PRO- "n-are we ala cod" 1. Activ. 2. De treaba. 3. Helperu' e degeaba, n-ai acc la nemec. Hai cu adminu' ala
  4. Nume: Stefan Vârsta: 16 ani Nick: Greeny~ SteamID: STEAM_1:1:148110319 Profil steam: https://steamcommunity.com/id/TGMeister/ Ore jucate pe server: multe Ai citit regulamentul?: poate Gradul actual: Moderator De ce vrei upgrade?: Am auzit ca acum putem face pana la TRUSTED cerere asa ca vreu si eu. + De ce Dumnezau nu am acces la perma ban.
  5. Greeny~

    cerere helper

    PRO 1. Activ pe server. 2. E de treaba, nu se baga-n seama.
  6. - NOU! daca ai luat VAC pe un cont cu care jucai pe server si schimbi contul, adminii te pot bana si pe noul cont fara a fi nevoie de verificare sau dovada! Daca ne luam dupa regulament ban-ul e dat corect, omul nu trebuie sa prezinte vreun demo, iar poza de pe main-ul tau e cea mai buna dovada. E la decizia ownerilor daca vor schimba regula(asa cum a propus zulix) sau daca vor tine cont ca ai fost admin pe server in trecut si vor trece cu vederea.
  7. Greeny~

    cerere unban Setho

    Din cate vad ai refacut deja cererea unde trebuia. @Theo -pwp
  8. Greeny~

    Unban zulixGG

    PRO UNBAN 1. Omul asta trebuia sa fie manager daca ne luam dupa voturile oamenilor. E vechi pe server si a fost unul dintre cei mai activi admini. 2. A explicat de ce are VAC pe acest cont. Valve s-a gandit ca isi repara jocul daca da ban dupa numarul de telefon. Omul avand contul asta de mai bine de un an fara sa mai fi facut nimic a primit ban( nu e singurul, mai am exemple in lista de prieteni de pe steam care au patit acelasi lucru in exact aceeasi zi). Pe contul asta sa bagi numaru' lu' maica-ta. =))) 3. Lui Denis ar trebui sa i se dea "perma silence" numai pentru cat plange. E obositor si nu-l inghite lumea, dar nu vrea sa inteleaga. Totusi, trebuie sa apara demo. Daca exista faze concrete cum ca el ar fi folosit ceva pe server in demo imi schimb complet parerea. -pwp
  9. Greeny~

    Cerere unban AlexL

    Cu siguranta a mai avut si alte "faze" mai ciudate inainte sa te pui spec pe el, alt fel nu te uitai pe el in primul rand zic. Nu e de zona in care se uita, cat de cum pune tinta exact pe jucatori. Totusi, treburile astea pot fi interpretate ca fiind "o pura coincidenta", iar eu sunt de parere ca omul nu si-ar pune nici VIP-ul platit si nici toate orele jucate pe server pentru un scor mai bun pe publice. E simplu, il lasati acum daca vreti, iar daca chiar joaca cu wall il prindeti alta data. (Odata ce incepi sa joci cu cod, continui sa joci cu cod, daca are ceva se va vedea in viitor). -pwp
  10. Greeny~

    Cerere Admin Xarte

    CONTRA 1. VAC pe main. 2. Cam iute la cearta din cate imi amintesc. PRO 1. Daca vrea admin se gandeste ca va fi activ pe server. Un admin activ este mereu bine primit. 2. Isi facea bine treaba si in trecut. Am pus in evidenta argumentele pro si contra pe care le vad eu, dar nu ma pot decide. Si @Sneaky_mode are dreptatea lui, dar omu' merita o sansa deoarece a avut grija de server in trecut.
  11. Greeny~

    Propunere

    Nici o luna nu a trecut de cand a fost inchisa ultima prezenta. Iar numarul adminilor pe server nu influenteaza numarul celor care sunt acceptati, ci o cerere care poate fi completata si de un copil de 7 ani, dar le pune probleme celor de 15+ ani.
  12. Greeny~

    Cerere Helper DumiSky

    CONTRA 1. Nu ai respectat unele parti din model. 2. Ore jucate: 0 ore 11 min 25 sec 3. Varsta minima este de 15 ani. @Theo
  13. Greeny~

    CERERE UNBAN

    @snd Este moderator pe server de "ceva" vreme. Adevraul e ca a zis de cateva ori ca nici nu se gaseste pe panel.
  14. Greeny~

    CERERE UNBAN

    Hai sa ii rezolvam ban-ul la baiat si dupa rezolvam si sb-ul. @Robert. Ai demo? Daca da, poti sa-l pui, daca nu spune-ne. Dar daca nu e demo eu sunt PRO UNBAN. -pwp
  15. Greeny~

    -DamianN1 unban

    Am incredere in @Dope BoosteD din toate punctele de vedere si as putea da foarte usor un CONTRA, dar @Sneaky_mode are dreptate de data asta. Trebuie sa respectam regulamentul ala, ca de aia e acolo: adminii au obligatia sa aiba o dovada in cazul in care playerul depune o plangere/reclamatie ~Din vina link-urilor era sa spun prima data sa-i dea cineva ban si pe forum. =))))
  16. PRO Nu mai are grad deoarece nu a fost pe faza cu "prezenta", dar pe server a continuat sa fie foarte activ.
  17. Greeny~

    Helper OwO ORO

    PRO L-am vazut pe server si nu mi-a facut niciodata probleme. De asemenea, multi admini ori s-au lasat, ori nu au timp in aceasta perioada a anului asa ca avem nevoie de staff. Zic ca ii putem da o sansa.
  18. Greeny~

    unban rusty

    Intri de pe cont NO PRIME si in prima runda dai 2 capete dupa care vine runda asta, in care dai iar doua capete. Daca stiam ca joci asa si in matchmaking nu spuneam nimic, dar acolo esti mai putin de zero, iar pe publice dai aproape numai cap. De atatea ori ai luat ban pe server ca nici nu mai stiu, dar intrebarea mea este: Tura trecuta trebuia sa iei unban? =))) ~tipwp
  19. Greeny~

    Cerere helper

    CONTRA 1. Nu ai citit regulamentul. 2. Iti este specificat in modelul de cerere ca nu trebuie sa pui link de la profilul de steam, ci de la profilul pe care il gasesti pe panel. Mai sunt unele lucruri care nu au fost respectate si sunt in model, cum ar fi dovezile cu like-ul pe pagina si numarul de ore (pe care nici nu il gasesc...)
  20. Greeny~

    Reclamatie Dei

    A fost un ban de 10 minute dupa sb, deci da, a expirat.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.