Sari la conținut

Gansacu

Veteran
  • Număr conținut

    200
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    1

Gansacu a câștigat ziua ultima dată pe August 25 2018

Gansacu a avut cel mai apreciat conținut!

2 Urmăritori

Vizitatori Recenți Profil

1.150 citiri profil

Realizările lui Gansacu

Collaborator

Collaborator (7/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Reacting Well
  • Week One Done

Insigne recente

37

Reputație Comunitate

  1. Gansacu

    Unban Gansacu

    ,,Acum si l-a scos'' - ca nu am verificat banca ? Daca verificam banca nu mai ziceai asta si spuneai ca am wall . Pe langa faptul ca faci ca un disperat pe u@ mai esti si jucator pro . Scuze pentru repost Las adminii sa isi dea cu parerea .
  2. Gansacu

    Unban Gansacu

    1. Profil jucător: https://steamcommunity.com/profiles/76561198889655505 2. Link detalii ban: https://bans.ro/go.evict.ro/admin/index.php?p=banlist&searchText=nsac&Submit= 3. Descrie situația: 30 kill-uri pe dust2 , 12 pe mirage . cred ca asta l-a facut pe Serpent sa imi dea ban 4. Dovezi:https://imgur.com/a/0iWcSWH Pune si ss-urile alea in care m-ai intrebat de ce am luat vac ca stiu ca le ai .
  3. Nick: [numele tău de pe server] : Gansacu v2.0 Nick admin: [numele adminului reclamat] : UDK Data și ora evenimentului: Data 20.02.2019 | Ora : In jurul orei 23:30 Harta: [harta ce rula pe server în momentul întâmplării evenimentului] : Dust2 Detalii: Dau info si imi da gag Dovezi: [dovezi care să ne ajute să înțelegem mai bine ce s-a întâmplat] : https://imgur.com/a/WqzTuBR Alte precizări: Nu pot sa cred ca inca se ma sufera de grad in 2019 .
  4. Nu am inteles mai nimic . In ce consta ? Ce ar fi asa de fun incat sa fie participanti ?
  5. Gansacu

    Absenta Theo

    Distractie placuta !
  6. Gansacu

    Unban AnDje

    =))))))))))))))))))))))))))))
  7. Ne focusam pe asta deoarece reclamatia e facuta din cauza asta . Daca iti recunosteai fapta nu se facea asa mare tam tam , dar daca tu insinuezi ca nu i-ai dat kick si el are dovada ca i-ai dat , atunci o sa stai putin pe tusa .
  8. Ar fi mai bine daca ai pune si o virgula pe acolo pe unde trebuie ca nu prea am inteles cine stie ce . Leaga si tu cuvintele alea ca nu e mare lucru . In schimb , despre reclamatie , ce pot sa spun ? Te-ai abatut prea tare de la subiect , acela fiind ca i-ai dat kick fara motiv . Sunt pro pentru sanctiuni .
  9. Gansacu

    Unban - DeMMoN

    Nu mai fi asa de ofticat , smechere , ca tu nu esti cine stie ce zeu pe comunitatea asta sa iei la pula pe cine vrei tu . Fa-ti alte conturi , o sa iei ban pe toate atata timp cat ai ban pe unul
  10. Atunci de ce ai mai facut cerere de admin daca iti bati pula de el ?
  11. Ce frumos ar fi daca nu te-ai mai baga in seama aiurea .
  12. Gansacu

    Cerere Helper

    Contra , ne-am saturat de cei care nu citesc regulamentul si isi fac de cap pe server.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.