Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Sneaky_mode

Members
 • Content Count

  300
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Sneaky_mode last won the day on October 26 2018

Sneaky_mode had the most liked content!

Community Reputation

90 Honorable

1 Follower

About Sneaky_mode

 • Rank
  Senior

Recent Profile Visitors

734 profile views
 1. Sneaky_mode

  pro unban , fara demo
 2. Sneaky_mode

  Mare pro 40+ banuri cu "abusive" si restul cu "pa" Nu demo nu nimic , toate sunt "greseala" , daca dai banuri din greseala faci TU cerere de unban, nu astepti sa vina jucatorul banat.
 3. Sneaky_mode

  Pro
 4. Sneaky_mode

  Banul nu a fost de la mine a fost de Dope PRO unban din moment ce văd că : -pentru prima dată când ai jucat cu cod ai fost iertat de snd https://go.bans.ro/index.php?p=banlist&searchText=193905294&Submit= - regulile sunt schimbate , acum poți intra și dacă ai ban pe alt cont. Deci poți liniștit crea alt cont juca pe el cu cod, primit ban. Apoi să intri pe altu s.a.m.d. (easy HVH) Te așteptăm să te activezi din nou.
 5. Sneaky_mode

  Pro unban Ce e tigania asta ? Nu ai demo unban direct .Nu la banul de acum 6 luni la asta de acum. @TwiX te rog frumos intra in ei. "Demo nu am pentru ca eram pe sv 3-4 admini moderatori si ne-am pus de acord sa ii dam ban pentru ca avea wh "
 6. Sneaky_mode

  Nimic din demo
 7. Sneaky_mode

  Contra , ai 15 ore in ultime doua luni
 8. Sneaky_mode

  4. -1 si la urmatorul ban fara demo la fel ca la 3. Practic să se țină cont de banurile fără demo și la 3 warnuri remove.
 9. Sneaky_mode

  Ai primit ban pentru ca faceai reclama la servarul lui Pymbor. Demo aici https://www86.zippyshare.com/v/sNr9gwVn/file.html Edit Ai zis ca nu stii dc. joaca lumea pe servarul asta, sa iti dea add sa le trimiti ip-ul de la serverul Pymbor si ai tot continuat de ziceai ca ai fost platit cu cat de bine se misca samd . Daca nici aia nu este reclama... @snd @TwiX
 10. Sneaky_mode

  Pro unban, fara demo
 11. Sneaky_mode

  @Robert.
 12. Sneaky_mode

  Contra , lasă comezile noi , stapanestele pe astea de acum. Am văzut că dacă întră unu cu name changer tu dai ban la jum de server.
 13. Sneaky_mode

  Din demo nimic, pro unban
 14. Sneaky_mode

  Pro pentrut helper Nu ai 14 ani. (20 iulie 2008) nu minti.
 15. Sneaky_mode

  Pro
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.