Sari la conținut

MosEne

Member
  • Număr conținut

    14
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de MosEne

  1. MosEne

    Prezentare IvanRo

    Bun venit in haita .
  2. Nume: Care este sugestia/propunerea dumneavoastră?: Reducerea dimensiuni semnaturi la toti membri . Cum va ajuta această sugestie/propunere comunitatea?: se reduce consumu de spatiu si resurse in baza de date a domeniului, ear forumu ar arata m-ai civilizat .Demonstrind un staff matur si respectos.
  3. Interesanta propunere. Dar detalile referitoare la activitate si modu de intrajutorare a comuitati sint foarte slabe.
  4. MosEne

    [Prezentare] s!mpLe

    Bun venit in haita .
  5. MosEne

    Prezentare Khenwise

    Bine ai venit in haita .
  6. MosEne

    Prezentare Sonia

    Bun venit in haita .
  7. MosEne

    Prezentare

    Nume: Nicu Vârstă: 48 de ani Contact: Localitate / Județ: Plzen,Cehia O scurtă descriere despre tine: veteran al cs 1.6, fost detinator de server si comunitate. Momentan nu joc pe nici un server vizitez doar serveru prietenului Drept la Tinta Care este ocupația ta: Team Lider si SuperVizor la Hisense CZ.( firma de televizoare) Cum ai aflat de noi: Prin Drept la Tinta Notă acordată comunității: 8
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.