Sari la conținut

Khenwise

Member
  • Număr conținut

    67
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

2 Urmăritori

Despre Khenwise

  • Dată Naștere 15.05.2001

Metode de contact

  • Instagram
    https://www.facebook.com/khwsgod
  • Steam
    https://steamcommunity.com/id/khwsg0d

PC Specs & Gear

  • OS
    Windows 10 64bit

Vizitatori Recenți Profil

1.654 citiri profil

Realizările lui Khenwise

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Reacting Well
  • Week One Done

Insigne recente

18

Reputație Comunitate

  1. Khenwise

    [PREZENTARE] - Sting

    Salut și bine ai venit alături de noi!
  2. Tip problemă: nu-mi găsește fișierul vcruntime140 Locație problemă: - Descriere clară a problemei: Dau să compilez gamemode-ul meu și primesc eroarea De când întâmpinați această problemă?: de când mi-am reinstalat windows-ul, mai exact acum 2 zile. Ce măsuri ați luat în vederea remedierii problemei?: Am actualizat toate redistributabilele pe care le am și am actualizat și windowsul la versiunea nouă 1903, am mai căutat și pe google dar degeaba. Detalii: ajutați-mă vă rog că sunt în întârziere cu deschiderea server-ul de samp din cauza asta.
  3. Am ales, vă mulțumesc frumos pentru avatare!
  4. Dark Pictures Anthology este o serie de jocuri de groază cinematografice de sine stătătoare, care se pot juca și online cu un prieten. În Man of Medan, cinci prieteni au plecat într-o călătorie cu scufundări de vacanță care se schimbă în curând în ceva mult mai sinistru. link către pagina jocului: The Dark Pictures Anthology: Man of Medan
  5. Tip [avatar(forum sau steam)/semnatura/banner/etc]: avatar forum Text principal: Khenwise Text secundar [usp.ro] usp Dimensiuni: sincer nu știu care se potrivește cel mai bine la forum 150x250 sau 150x270 cum doriți voi. Stock/Render/Tema[obligatoriu]: https://imgur.com/a/uCUmK62 Alte precizari: atât, mulțumesc frumos!
  6. OWNER 1: Eu / @Khenwise OWNER 2: - IP+PORT SERVER: 195.178.103.15:7777 SUBDOMENIU: [DNS, nume.usp.ro]: samp.usp.ro MOD: [respawn, competitive, deathrun, surf, arena etc.]: o combinație dintre roleplay și rpg. SLOTURI: 50 FIRMA UNDE E GĂZDUIT SERVERUL: BTSTelecom VECHIME SERVER: este nou deschis, se va deschide pe 1.09.2019 LINK GAMETRACKER: https://www.game-state.com/195.178.103.15:7777/banner/ AȚI DAT CLAIM LA SERVER?: Nu am posibilitatea să adaug server-ul în gametracker, dar l-am adăugat pe game-state AȚI ADĂUGAT SERVERUL ÎN CLANUL GAMETRACKER?: Nu pot adăuga server-ul de samp pe gametracker NUME CONT GAMETRACKER: Khenwise STRUCTURĂ FORUM: [maxim 6 în prima lună de afiliere, regulament, anunțuri, cereri admine etc.]
  7. Nume pe forum: Khenwise Produsul scos la vânzare: Cont de League of Legends Descriere produs: Contul a fost creat în 2018 pe regiunea EUNE, ca level are 140 și este în divizia Silver 1 (Solo/Duo) Posibil ca între timp să urc contul în Gold 4. Contul mai are și 56 de campioni, 36 skinuri din care 2 ultimate, 2 legendary, 14 epice și 14 legacy. 80 de iconițe. Mai are și 3 pagini de rune. + Project Pass cumpărat. Modalitate de plată: transfer bancar, paypal sau paysafecard. Preț produs: Aștept oferte (vă rog frumos fără oferte de 10-20 euro). Date de contact: discord: #Khenwise #2807 / instagram: khenwise / pm. Dovadă produs: https://imgur.com/a/15uRjpx Ofer mai multe poze la cei interesați!
  8. Freezy designerul ăla blanao Bine ai venit alături de noi!
  9. Khenwise

    prezentare mcarr9

    Salut și bine ai venit alături de noi!
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.