Sari la conținut

IvanRo

Member
  • Număr conținut

    22
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Vizitatori Recenți Profil

457 citiri profil

Realizările lui IvanRo

Contributor

Contributor (5/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Insigne recente

13

Reputație Comunitate

  1. La promovarea fiecarui nivel jucatori primesc coins cu acesti coins beneficiaza de avantaje precum: afla raspunsul , intreaba ti prietenii , descopera o liter. Pentru toti jucatori voi organizat un concurs si anume primi 3 care termina jocul vor fi premiati de catre mine in bani sau jocuri pe platforma steam,origin! Concursul va incepe odata ce jocul se va gasi pe magazin play si pentru aceasta realizare am nevoie de ajutorul vostru (nu financiar). Mai multe detalii vor fi oferite la finalizarea jocului.
  2. Salutari dragi membri ai comunitati , am creat acest topic pentru a imi promova primul meu joc pe android , am lucrat ore bune la el si as vrea sa aflu daca merita investit bani pentru al introduce pe magazin play. Link de descarcare a jocului: http://bit.ly/2V9oU5R Jocul are la baza lumea fotbalului , mai exact vei descoperi imagini cu jucatori din liga 1 si liga a 2 romania trebuie sa raspudeti corect la intreabari legate de ei pentru a fi premiat, incepand cu nivelul 20 jocul devine mult mai dificil pentru ca ti se vor adresa niste intrebari mai complexe. Acest joc este disponibil pe telefon cat si pe pc prin aplicatia Bluestack ! Accept orice sfat si orice idee ! Multumesc pentru timpul acordat
  3. Numele tau: IvanRo De ce ai nevoie?: un plugin de rank uri lafel ca pe mm (go.evict) Imagini (opţional): - Alte precizari/detalii: As dori si eu acest plugin .
  4. Premiile nu sunt o problema , ști foarte bine ce am vorbit în privat și dacă aveți implicare din partea multor membrii staff o sa fie chiar ușor dacă vă bazați doar pe spatele unuia singur e foarte greu.
  5. Nume: IvanRo Care este sugestia/propunerea dumneavoastră?: Am observat că sunt foarte mulți jucători de cs 1.6 pe comunitate și tot odată aveți categorie pe forum cu numele de "warnight" multi dintre membrii stafful ar putea participa la acest concurs cu supravegherea meciurilor căutarea echipelor și de ce nu cu participarea, cu reclama și anunțuri va pot ajuta eu și prietenii mei numai că mi doresc implicare din partea tuturor. Cum va ajuta această sugestie/propunere comunitatea?: Din punctul meu de vedere un regulament bine pus la punct și o organizare decenta comunitate va reveni cu forțe proaspete și o creștere imensa a jucătorilor .
  6. La multi ani și multe realizări .
  7. IvanRo

    Prezentare IvanRo

    Nume: Alex Vârstă: 20 Contact: Steam IvanRo Localitate / Județ: Prahova Ploiesti O scurtă descriere despre tine: Sunt un Rider in devenire , îmi place foarte mult sa mi pierd vremea cu prietenii real life cât și în online, nu îmi plac suferințele de sine și mai ales perverși. Care este ocupația ta: Sudor Cum ai aflat de noi: Am jucat foarte mult cs 1.6 pe unele servere dar și o căutare pe Google . Notă acordată comunității: 9.50
  8. IvanRo

    Cerere banner - IvanRo

    Toate bannerele sunt super , vă mulțumesc pentru creați și timp acordat.
  9. IvanRo

    Cerere banner - IvanRo

    Arată mișto , mulțumiri din partea stafful Ploiesti .
  10. Tipul [avatar(forum sau steam)/semnătură/banner/etc]: Banner Text principal: PLOIESTI.RULS.RO Text secundar [ruls.ro]: Competitive Mode Dimensiuni: Stock/Render[obligatoriu]: https://imgur.com/a/Px6AIZa Alte precizări: Daca se poate niste skinuri populare pe poza
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.