Sari la conținut

HeRmAnOFrAttELLo

Member
  • Număr conținut

    53
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Realizările lui HeRmAnOFrAttELLo

Contributor

Contributor (5/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Insigne recente

2

Reputație Comunitate

  1. Nume: Overwatch Care este sugestia/propunerea dumneavoastră?: Categoria Overwatch Cum va ajuta această sugestie/propunere comunitatea?: Categoria Overwatch in care oameni din echipa overwatch ca sa ajute servarele comunitati prin pareri si opini in legatura cu demo-urile ne clare (Pot sa ma ocup chiar eu de categorie!in funcite de cum imi permite timpul1)
  2. Nume: Legenda Grade Care este sugestia/propunerea dumneavoastră?: Prin introducerea unei legende care arata gradele comunitatii, Cum va ajuta această sugestie/propunere comunitatea?:Ajuta membrii comunitatii pentru a putea contacta membrii din staf mult mai usor
  3. Nu il folosesc , dar in schimb am vazut ceva despre tik tok!
  4. Paypal am bagat de seama din istoric ca nu iti mai returneaza banii imediat trebuie sa astepti pana la 7 zile lucratoare! deci usor usor se duce tot pe apa!
  5. Din cate observ se schimba tot ! cred ca o sa ajungem sa folosim din nou mirc!
  6. Nu cred ca o sa castige deoarce si pentru ca ..:))
  7. Ion si Gheorghe in tren. La un moment dat primesc de la vecinul de compartiment o banana. Nestiind cum se utilizeaza, il urmaresc pe om cum o desface si o desfac si ei. Il urmaresc cum o musca si Ion musca si el, moment in care trenul intra in tunel. Ion: – Gheorghe, ai muscat si tu? – Nu! – Nu musca, ba, ca orbesti!
  8. - Cum pastrati armonia conjugala? - Prin reciprocitate: Cand sotia e nervoasa, eu tac. Si invers: Eu tac cand sotia e nervoasa!
  9. Name of the movie: Shazam! Genre of the film: Drama , Thriller Thriller:  Action, Adventure, Comedy
  10. Name of the movie: Avengers: Endgame Genre of the film: Action, Adventure, Fantasy Thriller: 
  11. Name of the movie: Jumanji 2 Genre of the film: Action, Adventure, Comedy Thriller:
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.