Sari la conținut

TheAssassinRO

Veteran
  • Număr conținut

    1.063
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    5

Orice postat de TheAssassinRO

  1. tentativa de bg,nu e cine stie ce
  2. x inca 2 bg dupa app 2 ani xD
  3. bannere discord rez 1366x768 x x x
  4. wallpaper nou: e a 2-a oara cand il refac de la 0 din cauza bug-ului de la photoshop cu save-urile
  5. ok,logo-urile astea sunt geniale,imi plac mult dar textul la avatatele astea nu prea da bine incearca alte fonturi ,efecte pe text,pozitionari,gradient-uri,dimensiuni etc intelegi tu kw!
  6. imi place blurul la avatare,da o senzatie placuta ochiului,dar incearca sa te apuci si de lucrat la text/brush/efecte sau poti sa te apuci de rendering :)) kw!
  7. t/c,cerere respinsa oricum nu indeplinea nr de posturi deci degeaba
  8. dupa 10 ani de cand nu am mai facut o lucrare cu brush,am zis sa incerc si eu asta: x x x x
  9. TheAssassinRO

    hiro gallery

    imi plac super mult blurul si efectele de pe avatare,dar mai ai putin de lucrat la text. kw!!
  10. wow ce revenire surprinzatoare avem aici :)) sugesti: -iti sugerez sa mai lucrezi la text,incearca diferite fonturi pana vezi cada bine,foseste efecte -pune textul secundar pe sharp(inafara cand ai font wendy sau 04b03) -pune si ceva efecte ce se potrivesc pe stilul avatarului -mai lucreaza unpic la blur,mai scade din exposure ca parca e prea mult kw!
  11. revin: x x x x x x si primul meu artwork(artwork+logo) :|| ps:piesa inca nu e lansata!
  12. da stiu arata urat dar macar am incercat! sper sa iti placa :))
  13. nici eu nu stiu ce am facut aici dar sper sa iti placa
  14. Nume:TheAssassinRO Link către portofoliu: Experiență in domeniu:2 ani cu multe pauze Link către ultima cerere: Alte precizări:hai sa revenim in forta zic
  15. v1-"zici ca e din filmele matrix :)))))" mrog,textul acela cu outerglow nu merge de absolut nici o culoare,pozitionare proasta,blur ok,border ce nu se potriveste cu stilul avatarului,textul secundar de sus nu se potriveste v2-redimensionare cam ciudata si strech-uita,blur ok,imi place textul,imi place pozitionarea brush-ului,dar acel brush din coltul din dreapta sus nu are ce cauta(vb de culoare) votez clar v2 pt text si brush!
  16. v1-imagine extrem de incarcata cu efecte,unele nu is au rostul,text ce se potriveste avatarului v2-o idee de monochrome aplicata destul de bine,blur bun ,dar textul nu respecta cerinta din battle(textul e qubs in loc de yasuo) v3-alta idee de monochrome destul de misto,text bun blur,text misto votez v3 doar pt text si lumina pe fata :))
  17. Tip [avatar(forum sau steam)/semnatura/banner/etc]:semnatura Text principal:TheAssassinRO Text secundar [usp.ro]: usp romania,ex staff,veteran member,ex gfx leader Dimensiuni:400x150 Stock/Render/Tema[obligatoriu]:abstract,ceva simplist Alte precizari:as dori ca textele secundare sa fie pozitionate fix ca in avatarul meu principal,si sa aibe font wendy sau arial(depinde de textul principal)! si semnatura sa fie predominant portocaliu sau alb/negru! Spor!
  18. un alt wallpaper de telefon :)) rez::2400x1080 (ceva mai simplist de data asta)
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.