Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Lix206

Veteran
 • Content Count

  143
 • Joined

 • Last visited

 • Points

  18 [ Donate ]

Community Reputation

21 Active

2 Followers

About Lix206

 • Birthday 12/17/2005

Contact Methods

 • Facebook
  https://www.facebook.com/profile.php?id=100015864724124
 • Steam
  https://steamcommunity.com/id/toxicuoff
 • Discord
  Lix206#0839
 • Email

Recent Profile Visitors

542 profile views
 1. Lix206

  Pro Unban lipsa demo!
 2. Lix206

  Dupa parerea mea,gagul a fost in zadar,deoarece Ryder nu suferea ci doar punea intrebari de ce se muta,nu spunea ca e slab etc,el normal trebuia sa il fi avertizat macar pe Mirel nu tu!Mirel a facut de 2 ori aceasta chestie si bzx a fost cu el in echipa si nu i-a zis nimic.Asta e parerea mea,eu fiind fost staff pe old,si regulile sunt extrem de asemanatoare.Putea doar sa il avertizeze pe RyDer avand in vedere ca "nu erau suferinte".
 3. Lix206

  Din greseli se invata,ramai in staff ca asa vei invata.Daca nu ramai in staff sa inveti tot degeaba faci mai tarziu <3.Daca tot ramai cu aceasta decizie,bafta!
 4. Lix206

  Am trimis din greseala asta,cum o sterg?Ajutor,ca asa par disperat :))
 5. Lix206

  Uite mai sus argumentul,am vrut tie sa iti citez dar i-am citat adminului mamba. Scuze ca scriu asa mult,dar nu imi place sa fiu acuzat pe degeaba.Urasc asta
 6. Lix206

  0:33 am iesit cu tinta mai in dreapta decat era jucatorul(acolo aveam info si am auzit cum a tras cu awp-ul) 1:02 I s-a vazut mana de aceea am tras 1:16 Pozitia aceluia este una comuna de asta am iesit cu tinta acolo,si am murit din cauza ca chiar nu ma ateptam sa fie fix acolo 1:48 l-am auzit cand ma pusha understairs asa ca am iesit direct cu tinta in cel mai mic unghi posibil ca sa il pot omora,dar tot eu am murit Pe scurt,nu am iesit cu tinta pe ei,ci pe pozitiile unde era info,sau unde suspectam eu sa fie ei. P.S:Exista info,sunet,si cunostiinte avand 2k ore pe conturi multiple(Cont main 1.4k si pe alte 2 in total 0.6k ore),vreau sa imi exprim mereu argumentul deoarece nu vreau sa fiu banat nevinovat.
 7. Lix206

  De exemplu la 0:28 se stie clar ca s-a tras din ct si mi-a omorat omu,de asta am iesit astfel ca stiam ca va sta ascuns.Si la jungle da este o pozitie comuna de asta am iesit cum am iesit pe el,dar totusi tot eu am murit,ca nu eram sigur daca e acolo.Multumesc!
 8. Lix206

  1.In primul rand nu am jucat deloc bine. In al doilea rand,un demo trebuie sa fie mai lung decat 2 minute deoarece de exemplu nu a fost nici o faza dubioasa de wh In al treilea rand,aveai voice_enable 0 si nu poti auzii daca mi s-a dat info Apoi peste tot am tras random cu ssg-ul nu jucam deloc serios.... Nu stiu unde ai vazut tu faze dubioase daca imi poti da minutele ca sa imi fie si mie clar te rog.Multumesc! P.S:Am avut grad pe old.usp.ro de co-owner....si stiu cand cinevare e dubios.
 9. Lix206

  Nick: [numele tău de pe server]:Lix206 hellcase.org Profil jucător [STEAM]: https://steamcommunity.com/id/Lix206/ Steam ID [STEAM_1:0:00000]:STEAM_0:0:222066310 Link ban Sourcebans: https://go.bans.ro Ore jucate pe server [link gametracker]:2 ore Ai intrat în grupurile de steam ale serverului?: Da Ai intrat pe serverul de discord al serverului?: Nu decat pe cel al comunitatii Ai dat subscribe pe youtube canalului comunității?: Da Ai citit regulamentul?:Da Descrie situația:Eram pe server random,faceam si eu niste ore,ca am vrut si eu grad,eram in palat dadeam random cu ssg no scope sau cu scope se pare ca i-am nimerit din bulan presupun,si cand mor dintr-o data vad ca am luat ban pe motiv wallhack....Multumesc! Harta + Ora aproximativ:Harta:Mirage Ora 13:20 Dovezi:https://imgur.com/gallery/67nBv28
 10. Lix206

  case,te rog sa ii dai un warn lui dumy,deoarece a comentat la acest topic fara a avea grad,a jignit pe cnv(pe mine,eu fiind staf pe old.sup.ro)
 11. 1. Numele tau ( din joc ) : ToxicuOFF 2. Profilul tau de steam:https://steamcommunity.com/id/toxicuoff/ 3. SteamID:STEAM_0:0:222066310 4. Gradul pe care îl deții:Co-Owner 5. De ce vrei remove?:Pai vreau remove deoarece nu prea mai sunt activ pe server,nu ma mai ocup,nu pot sa mai fac dovezi clare(20 fps cand filmez),asa ca am decis sa fac aceasta cerere.Inca un motiv ar putea fi ca sunt prea stresat cu aceasta responsabilitate. 6. Alte detalii:Daca cumva o sa reusesc sa imi i-au un pc si sa imi fac rost de mai mult timp liber,o sa ma reintorc.As vrea sa mi se dea remove doar pe data de 02.05.2020,ca sa ma bucur de grad cat timp il mai am. old.usp.ro Power CEAO
 12. Lix206

  Contra Varsta minima 15 Ani
 13. Lix206

  Cati ani ai?
 14. Lix206

  Stiu ca poti pune dovada unde vrei,dar recomand sa o pui pe YT ca sa nu trebuiasca sa descarcam noi si sa ne fie mai usor sa o evaluam si pentru ca de exemplu eu nu am pot uita la dovada......Cand o pui pe YT am sa o evaluez si eu. Contra,din cate am vazut o faza hai sa zicem suspecta,cea din site A cand cumva l-a stiut.Acel prefire din B site Doors poate fi o coincidenta dar tot poate avea hack.
 15. Lix206

  Pro,se descurca
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.