Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

TudorCNT

Ex Staff
 • Content Count

  383
 • Chat messages

  2
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4
 • Points

  243 [ Donate ]

TudorCNT last won the day on June 16 2020

TudorCNT had the most liked content!

Community Reputation

136 Legend

2 Followers

About TudorCNT

 • Rank
  -

Recent Profile Visitors

1,295 profile views
 1. TudorCNT

  am vrut sa fac ceva simplu, eram in ora si ma plictiseam si mi-a venit ideea asta :))
 2. TudorCNT

  pro uratule
 3. TudorCNT

  aici sunt niste "bannere" facute pentru old.usp.ro si aici se vede pixelat ptr ca am salvat ca gif, si nu am mai salvat psdu, cred.
 4. TudorCNT

 5. 1. Numele tau ( din joc ) : tudorcnt;N1 2. Profilul tau de steam: https://steamcommunity.com/id/tudorcnt 3. Gradul pe care îl deții: Helper 4. SteamID: STEAM_0:0:446670145 5. Dovada la orele cand ai luat ultima data UP: https://imgur.com/WqMqSef 6. Poza la orele pe care le ai acuma: https://imgur.com/LZwJf1q 7. De ce crezi ca meriți UP ?: Pentru ca am ajutat pana acuma serverul cu tot ce am putut, si zic ca intr-o saptamana, 43 de gaguri/muteuri este destul de ok, si consider ca mi-am facut treaba + nu vreau sa mai stau sa chem admin de fiecare data cand e un hacker pe server. 8. Ai citit regulamentul ?: coca-cola
 6. TudorCNT

  Pro, hai inapoi frumoaso.
 7. TudorCNT

  Bun, deci se vede ca te-ai ofensat ca ti-am facut reclamatie, da stiu imi pare rau. Am zis cipri iauzi, cand baiatu ala din chat a zis cipri, dupa mi-am venit sa zic nu mai plange cipi, pentru ca ma uitam cu o ora inainte la stresu, si auzeam numai donatia aia daca te-ai ofensat, pare rau si ptr asta. Eu cu forest nu faceam misto de nimeni, noi vorbeam intre noi pe privat, doar ca el imi scria pe privat, iar eu ziceam pe voice pentru ca ma jucam si nu voiam sa stau sa ii scriu lui in privat. Nu inteleg prima chestie cu bomba, nici nu stau sa o explic, nu inteleg la ce te-ai ofensat, sau pe cine am facut sa plece in momentul ala. Si ultimul moment, ca, cam tot videoul este despre cum am zis eu "nu mai plange cipi" ca ma refeream la donatia lui stresu, cum a zis si forest. La final, daca mai fi cunoscut, si asa, stiam ca o sa imi faci reclamatii, si astea, ca eu ti-am facut la fel si ca vrei sa ma scoti din staff si ma ai in vizor, si am zis asta intentionat sa vad cum reactionezi. aici erau mai putini playeri cand am zis chestia cu bomba si cu cipri. la final erau cam la fel ca la inceput, deci nu stiu pe cine am facut sa plece. https://i.imgur.com/ZalaMtP.png
 8. TudorCNT

  Pro, doar ca trb sa inveti f multe.
 9. TudorCNT

  Pro
 10. TudorCNT

  Pro, mereu cand intra pe svr isi face trb, este super activ.
 11. TudorCNT

  Pro, chiar ar fi un "beneficiu" sa zicem pentru playeri
 12. 1. Numele tau ( real ) : Alex 2. Numele tau ( din joc ) : tudorcnt;N1 3. Profilul tau de steam: https://steamcommunity.com/id/tudorcnt/ 4. SteamID: STEAM_0:0:446670145 5. Vârsta: 15 ani. 6. Cateva cuvinte despre tine: Sunt prietenos, imi place sa ma joc cs, sa mai fac cateva chestii prin photoshop cand imi mai vine cheful. 7. Ai experienta in adminat?: Da, am fost si aici admin cu 1k gaguri/muteuri ;3 8. Poza cu orele de pe server: https://imgur.com/WqMqSef 9. Cat timp poti petrece pe server?: Depinde si cum sunt eu si cum ma simt, daca ma simt in stare sa ma joc sau nu, in medie 24 ore pe saptamana cand nu este scoala, cand este scoala 12 ore. 10. De ce ai vrea sa te alaturi STAFF-ului?: Pentru ca am mai fost aici staff si stiu cu ce se mananca, serverul din cate am vazut are nevoie de admini pentru ca sunt multi hackeri si multi "oameni" care injura destul de mult, sunt toxici, etc. 11. Ai un program de filmat pentru a prezenta dovezi?: Da. (obs, bandicam) 12. Ai citit regulamentul ?: coca-cola 13. Alte detalii: Nu.
 13. 1. Numele tau ( din joc ) : tudorcnt;N1 2. Numele celui reclamat: CipriaN 3. Steamul celui reclamat: https://steamcommunity.com/id/cipriannn2020/ 4. Motiv: Gaguri + muteuri aiurea, nu stie sa dea un mute/gag, prea increzut pentru helper. 5. Dovada: 1. https://imgur.com/r9hZ4eZ 2. https://imgur.com/VJfutPk 3. https://imgur.com/myNPrsX 4. https://imgur.com/vxqGSwh 5. https://imgur.com/0oArbBt 6. https://imgur.com/8g4a7J9 6. Alte detalii: In primele 2 dovezi se poate vedea clar ca nu stie sa acorde un gag sau mute, fiind helper, cred ca trece toata lumea cu vederea peste astea, ca este la inceput (desii multi din fostii admini de pe old au stiau foarte bine ce si cum sa faca). In dovada 3 se vede cum se da superior fata de ceilalti jucatori si nu respecta regulamentul impus de Fondatorii/Creatorii serverului. In dovada 4 ii daduse gag/mute lui dumyx pentru insulting players, dar el a zis ca "ii dam bobobully" etc. pentru ca acel player era toxic fata de echipa adversa, si am zis si noi sa ii dam bully, desii e mult spus "bully" pentru ca ne luam de nametagu de langa numele lui "bobopeek". In dovada 5 la fel se crede superior fata de ceilalti avand si un limbaj "puilor" care "insulteaza intr-un fel" playerii calora i s-a adresat. (acestia fiind eu, dumyx, forest, i said no, etc.). In dovada 6 ii s-a acordat mute pentru 30 de minute lui forest pentru ca a zis ca de unde vin acesti helperi/admini/etc, si i s-a acordat mute 30 de minute pentru chestia asta, zicand/mintind pe server ca i s-a dat voie de catre night sa se acorde mute pentru 30 minute pentru nimica. Vreau sa se faca ceva in privinta lui. Warn sau remove.
 14. TudorCNT

  Pro, ai lucrari destul de bune, avem nev de designeri
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.