Jump to content

Maxwell

GFX Designer
 • Posts

  119
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Staff Member

Maxwell belongs to the Staff group.

Maxwell last won the day on August 28 2021

Maxwell had the most liked content!

1 Follower

Contact Methods

 • Facebook
  Marian Daniel
 • Steam
  https://steamcommunity.com/id/palashjunior28127121/
 • Discord
  FURIOSSS#0112
 • Email

Recent Profile Visitors

1,153 profile views

Maxwell's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Reacting Well
 • Very Popular Rare
 • Conversation Starter

Recent Badges

96

Reputation

 1. pro activ pe server din ce am vazut eu e mai mereu
 2. Cel mai bine, sa nu ne mai certam atat, stim ora, data, ar trebui sa fie destul de usor sa verifice si sa rezolvam acest topic cat mai repede, pana la urma fiecare isi tine partea de adevar, dar sa vedem ce se aude/scrie pe demo.
 3. Salut, vreau sa-mi schimb si eu numele din sk1too go.usp.ro in Stesh
 4. Contra nu ai orele necesare pentru grad
 5. nu mergea sa pun linkul intreg, asa ca am sters o litera si am pus-o dupa, probabil de aia nu merg linkurile.
 6. Contra, am fost pe gotv si te-am auzit cum ii sufereai lui sweety, asteptam si raspunsul lui sweety sa vedem ce are de spus in apararea lui.
 7. Nume: [numele tău real]Marian Daniel Vârstă [minim 14]:16 Nick: [numele tău de pe server]sk1too Profil jucător [STEAM]: https://steamcommunity.com/id/naxy29210/ Steam ID [STEAM_1:0:00000]:STEAM_1:1:458624110 Ore jucate pe server [link gametracker]GameTracker.com : Player Page for sk1too go.usp.ro Ore jucate pe server [screenshot !ore de pe server]:https://postimg.cc/sQDSbtzM https://postimg.cc/9Dd70WF4 Ai intrat în grupurile de steam ale serverului?: [uspromania & uspgo da/nu]da Ai dat like paginii de facebook a serverului?: [https://facebook.com/uspromania da/nu]da Ai intrat în clanul gametracker al comunității?: [https://gametracker.com/clan/uspromania da/nu + nume]da Ai intrat pe serverul de discord al serverului?: [https://link.usp.ro/discord_usp da/nu + nume]Maxwell#0112 Ai dat subscribe pe youtube canalului comunității?: [https://youtube.com/uspesports da/nu]da Ai citit regulamentul?: cu siguranta ca nu Grad admin actual:Helper O sugestie pentru server?: e perfect asa cum e
 8. Pro, nu te-am vazut jignind pe server si esti de treaba.
 9. Contra, regulament necitit
 10. Nume: [numele tău real]:Ionica Marian Daniel Vârstă [minim 14]:Am 16 ani. Nick: [numele tău de pe server]: sk1too Profil jucător [STEAM]: https://steamcommunity.com/id/naxy29210/ Steam ID [STEAM_1:0:00000]:STEAM_1:1:458624110 Ore jucate pe server [link gametracker]: am jucat pe mai multe nume, dar voi pune un ss cu last si total Ore jucate pe server [screenshot !ore de pe server]: Ai intrat în grupurile de steam ale serverului?: [uspromania & uspgo Da/Nu]:Da Ai dat like paginii de facebook a serverului?: [Facebook USP Da/Nu]:Da Ai intrat în clanul gametracker al comunității?: [GameTracker USP Da/Nu + nume]:Nu, dar am aplicat, nume sk1too Ai intrat pe serverul de discord al serverului?: [Discord USP Da/Nu + nume]:Da, Maxwell#0112 Ai dat subscribe pe youtube canalului comunității?: [YouTube USP Da/Nu]:Da Ai citit regulamentul?:cu siguranta ca nu
 11. Salut @^5 paul-tnt-! Ma bucur sa vad ca ai raspuns la aceasta tema. Lucrarea ta este decenta, voi trece direct la greseli: - redimensionarea nu este corecta(as prefera sa folosesti Shift+Alt sau Alt si tragem de colturi pentru a redimensiona bine) - textul principal/secundar sunt lq(low quality), culorile nu se potrivesc mai deloc cu ceva de pe imagine orice ca sa aduca o combinatie, te-as ruga sa pui textul principal/secundar pe SHARP si sa nu mai folosesti stroke, de asemnea ramanem tot la textul principal care trebuia sa fie mai mare decat cel secundar, pentru a iesi in evidenta; -vad ca n-ai aplicat niciunul dintre effectele de aici pentru a aduce un ton mai cald pe imagine; -borderul de asemnea nu se potriveste/integreaza bine pe imagine; Pentru inceput lucrarea ta este decenta ti-am mai zis, pe viitor vom perfectiona aceste greseli(texturi/particule/effecte/text/border) Vom discuta mai multe pe discord. Bafta! Urmatoarea tema:
 12. Salut @husH! Ma bucur sa vad ca ai raspuns la aceasta tema! Lucrarea ta este una decenta, pentru inceput imi place textul acel render de brad da semn de creativitate si acea caciulita de pe text, de asemenea mergea alta culoare pe text dar nu-i problema, greselile pe aceasta lucrare sunt: -borderul nu este bine aplicat as fi mers pe un Blending Options(color overlay) pe o culoare mai inchisa(negru-->gri inchis) ; -effectele sunt prea inchise as fi preferat sa se fi folosit putin de contrast/exposure sa fi dat un ton mai deschis; poti folosi aceste adjustments pentru a face acest lucru de exemplu: -ai vrut tu sa incerci ceva cu acel brush sa faci ceva ninsoare dar nu ti-a iesit, puteai folosi altfel de textura/particula de snowflakes pentru a face acest lucru; Pe viitor vom perfectiona aceste lucruri (particule/texturi/effecte/border) Vom indrepta aceste greseli pe discord. Bafta! Urmatoarea tema:
 13. Salut @Flame! Ma bucur sa vad ca ai raspuns la aceasta TEMA. Lucrarea ta este una decenta si simplista tinand cont de experienta pe care o ai momentan in Photoshop! Pentru inceput greselile tale sunt: textul principal este unul lq(nu inteleg de ce ai folosit drop shadow atat de mult) - textul secundar este si el de asemena lq(textul secundar/principal se pune pe SHARP, nu pe NONE) - borderul se potriveste doar ca nu este aplicat cum trebuie pe imagine, as fi aplicat altfel de culoare din Blending Options de exemplu: - as fi vrut sa vad ceva particule/texturi aplicate dar pe viitor vom face tot posibilul sa facem o lucrare buna! Totusi este decenta ti-am mai spus pentru inceput, vom face totul pas cu pas pana la 'perfectiune'. Vom indrepta acele greseli pe discord. Bafta! Urmatoarea tema:
 14. Salut @Lix206! Ma bucur sa vad ca ai raspuns la acest TASK! Lucrarea ta este una decenta doar ca avem cateva mici probleme la unele detalii, greselile se pot rezolva: Greseli: - textul principal este putin lq(low quality), avem si acea textura(caciula de mos craciun) care se vede si ea de asemena lq; - textul secundar nu prea se potriveste textura de ice pusa pe el + as fi mizat pe o dimensiune mai mica de exemplu 10px; - borderul nu este unul calitativ( ma refer ca si culoare) ar fi mers ceva mai inchis sa se potriveasca cu imaginea in sine; Imi place ca ai folosit particule de snowflakes pentru a arata cat mai realistic ca si cand ar ninge, dar pe viitor vreau sa remediem si sa intregram mai bine texturile/particulele/textele/etc. Vom indrepta acele greseli pe discord. Bafta! Urmatoarea tema:
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.