Sari la conținut

katy1418

Member
  • Număr conținut

    79
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    1

Orice postat de katy1418

  1. nimic rau de zis, mare PRO.
  2. Pro. nimic de adaugat. esti activ,prietenos si te porti frumos cu toata lumea.
  3. PRO,Noax. esti o prezenta buna pe server,nimic de reprosat.
  4. Acelasi comentariu pe care l-au facut si ceilalti. PRO.
  5. 1. Numele tau ( din joc ) :katy:> old.usp.ro 2. Link de la profilul tau de steam: https://steamcommunity.com/id/katytheempress/ 3. Gradul pe care il detii:Co-Owner 4. Cat timp vei fi absent/a?:o saptamana. 5. Motiv:probleme cu pc-ul. 6. Alte detalii:multumesc pentru timpul acordat.
  6. 1. Numele tau ( din joc ) :katy:> old.usp.ro 2. Link de la profilul tau de steam: https://steamcommunity.com/id/katytheempress/ 3. Gradul pe care il detii:Co-Owner 4. Cat timp vei fi absent/a?:O saptamana. 5. Motiv:Sunt foarte aglomerată cu scoala si nu îmi permite timpul sa ma ocup de server în perioada asta. 6. Alte detalii:multumesc pentru timpul acordat.
  7. ti-as fi dat pro,dar n ai citit regulamentul. Contra.
  8. Avand in vedere ca atunci cand aveai gradul te intelegeai bine cu playerii si iti faceai treaba bine, iti dau Pro. Astept si parerea celorlalți. gl.
  9. prefer sa nu ma pronunț concret din mai multe motive. mie personal nu mi se pare o insulta asa grava "papitoi",insa daca Shadow s-a simtit atacat de felul in care Ciprian i s-a adresat,nu am nimic de zis impotriva. toata lumea reacționează in stiluri diferite. in alta ordine de idei,caterinca este caterinca,si poate pentru voi a fost amuzant sa va jigniti intre voi,daca ati fost de acord toți,nu mi se pare asa naspa. dar chestia asta sa nu fie dusa la extrem,categoric.
  10. Cerere UP: 1. Nickname: Katy 2. Profilul tau de steam: https://steamcommunity.com/id/katytheempress/ 3. Gradul pe care îl deții: Moderator 4. De ce crezi ca meriți UP ?:Consider ca merit UP deoarece am reusit sa imi recapat activitatea si de fiecare data cand am fost pe server m-am asigurat ca s-a mentinut linistea/starea buna. 5. Ai citit regulamentul ?: vac-ban 6. Alte detalii: Multumesc pentru timpul acordat.
  11. Pro,te-am văzut destul de des pe server si am sesizat ca ai o relație buna cu ceilalti playeri.
  12. contra,nici nu mai are rost sa dau explicatii. stii si tu foarte bine motivele.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.