Sari la conținut

cpr

Member
  • Număr conținut

    9
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Vizitatori Recenți Profil

571 citiri profil

Realizările lui cpr

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Insigne recente

2

Reputație Comunitate

  1. Da, bun, ala nu e link, e un printscreen. Nu e reclama sau ceva. De ce nu ai facut dovada si la ss-ul pe care l-am trimis? Sa se vada ca nu e reclama sau ceva?
  2. Inca ceva, nu am voie sa dau link de la alt site sau sa fac promovare, ala e un link practic de printscreen, dar e un jumpscare. Nu mi se pare ok sa dai silent permanent pentru un ss deoadata ce nu fac reclama sau altceva.
  3. 1. Numele tau ( din joc ) : cpr 2. Numele celui reclamat: ninja 3. Steamul celui reclamat: https://steamcommunity.com/profiles/76561199107864469 4. Motiv: silent permanent 5. Dovada:https://ibb.co/C03ysqB 6. Alte detalii: Am dat un link cu un jumpscare la misto, ne distram, si vine asta care cauta sa sanctioneze din orice pe server. Inteleg ca are grad, dar deja sanctioneaza la modu' ala in care devine insuportabil.
  4. 1. Numele tau ( din joc ) : cpr 2. Numele celui reclamat: GOBI 3. Steamul celui reclamat: https://steamcommunity.com/profiles/76561199136493864/ 4. Motiv: De 1 ora ne rugam de el sa stea pe un codat si baga foarte multe scuze...ba ca nu ii merge programul de filmat de la NVIDIA (poate filma cu OBS sau altceva), ba ca nu poate ca are treaba. Stie doar sa zica ca da gag sau mute. 5. Dovada: https://ibb.co/hL53byD https://ibb.co/3N76jwY https://ibb.co/NNW9Jsq 6. Alte detalii: daca chiar vreti, am si o filmare. SS-uri sunt facute si de mine si de inca 2 playeri.
  5. cpr

    reclamatie ninja

    Mai și minti. Acum 1 luna i-ai pus pe alții să filmeze dovada mea de ban pentru că abia ți se mișcă pc-ul. Nu ai ce caută în staff.
  6. cpr

    Cerere unban cpr

    Salut, m-am uitat peste dovada si nu stiu ce te-a deranjat. Faptul ca am ca nu putem face caterinca din cauza voastra? Nu inteleg o chestie, daca eu ma injur la caterinca cu "Papi", si ne permitem, si spunem mereu ca ne permitem ca ne cunoastem de atata timp, de ce da @Shadow I OLD.USP.RO mute? Si pe cine am injurat sau ceva? Ca nu am injurat pe nimeni si nu am deranjat pe nimeni. De ce esti singurul din staff care se baga peste orice? Vreau ca toti care vad acest topic sa se uite peste dovada si sa sa isi dea cu parerea daca l-am injurat pe el sau Shadow, asa cum spun ei. Am zis papitoi, da, l-am injurat sau ceva de l-a afectat asa? Chiar sunt curios. Edit: am vrut sa zic "Discord" in loc de "Insta" acolo, dar in fine.
  7. 1. Numele tau ( din joc ) : cpr 2. Profilul tau de steam: https://steamcommunity.com/id/cipriannn2022/ 3. SteamID: STEAM_0:0:595874507 4. Numele Adminului care ți-a dat ban: ninja 5. Motiv: Admin Dissrespect 6. Dovada: https://ibb.co/GQMMQzk 7. Alte detalii: Sunt curios cu ce te-am jignit, te rog. Si inca ceva, baneaza si codatii cand esti pe server, nu cand dam u@ sa iesi de pe server si sa dai doar gag-uri si mute-uri.
  8. 1. Numele tau: Stanescu Ciprian Adrian. 2. Cateva cuvinte despre tine: Ma numesc Ciprian, am 18 ani, locuiesc in munincipiul Ploiesti, sunt un baiat de treaba, amuzant, ajutator dar si destul de serios. Marea parte a timpului o petrec pe CS:GO, mai ales seara/noaptea. 3. Profilul tau de Steam: https://steamcommunity.com/id/cipriannn2022/ 4. Link de la profil / poza cu orele de pe server: https://imgur.com/a/BdnJb6b 5. Ai experienta in adminat?: Da, am mai fost helper/admin pe acest server cat si pe alte servere. 6. Cat timp poti petrece pe server?: In jur de 4-5 ore minim pe zi. 7. De ce ai vrea sa te alaturi STAFF-ului?: Doresc sa ma alatur staff-ului deoarece deja cunosc majoritatea playerilor, stiu regulametul playerilor, staff-ului si multe alte lucruri esentiale. 8. Ai un program de filmat pentru a prezenta dovezi?: Da, detin OBS. 9. Ai citit regulamentul ?: Da, "vreau helper." 10. Alte detalii: Sper sa mi se acorde o sansa deoarece in trecut am facut destul de multe greseli si consider ca m-am schimbat si indreptat destul de mult.
  9. 1. Numele tau: Stănescu Ciprian-Adrian. 2. Cateva cuvinte despre tine: Mă numesc Ciprian, am 18 ani, locuiesc în municipiul Ploiești, sunt un băiat amabil, de treabă și în anumite momente amuzant și mare parte din timp mi-l petrec pe Counter Strike: Global Offensive. 3. Profilul tau de Steam: https://steamcommunity.com/id/cipriannn2022/ 4. Link de la profil / poza cu orele de pe server: https://imgur.com/gallery/HXoNm7d 5. Ai experienta in adminat?: Da, am destula experiență. 6. Cat timp poti petrece pe server?: Pot petrece în jur de 4-5 ore pe zi. 7. De ce ai vrea sa te alaturi STAFF-ului?: Doresc să mă alătur staff-ului deoarece cunosc foarte bine regulamentul acestui server, playerii cât și staff-ul. 8. Ai un program de filmat pentru a prezenta dovezi?: Da, dețin OBS Studio. 9. Ai citit regulamentul ?: Da, "vreau helper." 10. Alte detalii: Mulțumesc pentru timpul acordat.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.