Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Anto's baby

Members
 • Content Count

  21
 • Chat messages

  0
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Beginner

1 Follower

About Anto's baby

 • Rank
  Beginner
 • Birthday 09/21/2004

Contact Methods

 • Steam
  https://steamcommunity.com/id/dragos0408/
 • Discord
  DragosPlayZ#4102
 • Email

PC Specs & Gear

 • CPU
  Amd Ryzen 5 3400G
 • GPU
  Sapphire Radeon RX 580 PULSE
 • RAM
  HyperX 4GB + HyperX 8GB
 • Motherboard
  Gigabye B450M DS3H
 • Cooler
  Amd stock
 • Disk
  HDD 2TB Barracuda
 • PSU
  Redragon 600W
 • Monitor
  Samsung
 • Keyboard
  Razer Cynosa
 • Mouse
  Razer Deathadder
 • Pad
  Tracer
 • Headset
  Razer Electra V2
 • OS
  Windows 10

Recent Profile Visitors

121 profile views
 1. Anto's baby

  Pro, merita up-ul, e cel mai activ membru din STAFF si isi face mereu treaba.
 2. Anto's baby

  Cerere UP: 1. Numele tau ( din joc ) : ✪Honey old.usp.ro 2. Profilul tau de steam: https://steamcommunity.com/id/dragos0408/ 3. Gradul pe care îl deții: Moderator 4. SteamID: STEAM_1:0:119729751 5. Dovada la orele cand ai luat ultima data UP: 6. Poza la orele pe care le ai acuma: https://csgo-panel.ro/ore/index.php?type=name&search=honey 7. De ce crezi ca meriți UP ?: Cred ca merit up-ul deoarece imi fac treaba ca membru STAFF, sunt activ si mi-as dori gradul de Co-Owner pentru a putea adauga un ban fara a fi nevoit sa astept ca persoana respectiva sa intre pe server. Mi s-a intamplat sa am cativa cu aim si fix cand sa intru acestia au iesit si mi-ar face treaba mai usoara doar luand demo pentru a verifica si sa ii dau addban. 8. Ai citit regulamentul ?: coca-cola
 3. Anto's baby

  adica ?
 4. Anto's baby

  Pro , macar daca faci o reclamatie nu veni cu smecherii din alea cu "acest individ are o deficienta de iq", omu si-a facut treaba desi pe demo daca te uiti un mesaj apare de 2 ori, ceea ce inseamna ca el a scris doar de 2 ori sunetul ceea ce nu este chiar un spam avand in vedere ca e un cooldown intre sunete si trebuie sa astepti.
 5. Anto's baby

  Contra, nu e prima data cand faci asa, ti-am dat chiar eu ban pentru toxicitate, si mute si gag, nu prima data cand ai zis ceva de unul din membrii staff-ului, nu am fost prezent cand ti-a dat ban, dar am fost in alte dati cand l-ai jignit pe Royal, te-am auzit de 2 ori zicand ceva de el. Cuvantul pe care l-ai tot folosit a fost "terminat", nu e niciun apelativ putin neadecvat, spune frate direct ce ai spus. Acceptati greseala, astepti 24 de ore si nu stiam ca membri care de abia isi fac cont au voie sa comenteze cu pro si contra deci roaga-ti prietenu sa isi stearga comentariu ca oricum nu meriti unban. Data viitoare cand mai vad iti dau eu cu mana mea ban si iti strang dovezi sa vezi special cate zici si cum zici.
 6. Anto's baby

  pro, este activ merita o incercare
 7. Anto's baby

  Pro merita inapoi in staff.
 8. Anto's baby

  Pro, merita up-ul, e super activ omu
 9. Anto's baby

  Nu eu ti-am dat ban pentru duplicate account dragule. 1. Numele pe care il ai la admin profile e complet gresit, eu ti-am dat pe celalalt cont pentru cheats si nu e Anto, e Honey, Anto apare pe panel, dar daca ai fi dat click ai fi vazut ca nu e ala. 2. Link-ul de la profil e complet altul, nici nu stiu de unde l-ai scos pe Anto ala. 3. In dovada pe care ai pus-o cu poza pe care ai descarcat-o de pe discord, scrie clar ca ti-ai luat de la consola. 4. Nici macar nu ai verificat pe panel-ul normal, nu cel in care verifici ban-uri si mute-uri/gag-uri. Daca ai fi verificat acolo ai fi vazut defapt cine ti-a dat ban. Ai intrat cu cateva minute inainte pe un cont cu numele "Im pro player". Ti-am dat pe motivul cheats, avand in vedere ca nici 4 minute nu aveai pe server si deja aveai bhop, am verificat si nici nu aveai niciun tip de vip. Pe langa bhop, vrei sa vorbim despre wall? sau o lasam doar la bhop si atat?
 10. Anto's baby

  Pro, merita gradul inapoi.
 11. Anto's baby

  1. Numele tau ( din joc ) : ✪Honey old.usp.ro 2. Profilul tau de steam:https://steamcommunity.com/id/dragos0408/ 3. Gradul pe care îl deții: Administrator STEAM_1:0:119729751 4. SteamID: STEAM_1:0:119729751 5. Dovada la orele cand ai luat ultima data UP: https://imgur.com/a/KelbfU2 6. Poza la orele pe care le ai acuma: https://csgo-panel.ro/ore/index.php?type=name&search=honey 7. De ce crezi ca meriți UP ?: Am fost super activ in ultima vreme si am incercat sa fiu un admin bun. 8. Ai citit regulamentul ?: Da, coca-cola.
 12. Anto's baby

  pro merita up-ul ala!! hai samitzule
 13. Anto's baby

  Pro, activ, merita sansa
 14. Anto's baby

  Vrei sa il filmez si pe ala? Nu am zis ca te bat si iti rup mandibula=)) te-am intrebat care iti e problema de te comporti asa. Ti-o zic direct pe fata, exact cum ti-am zis-o si pe rats, esti un misogin si unul din motivele pentru care ne pleaca oameni din tara. Deci nu cred ca esti in situatia sa imi comentezi mie ca te bat avand in vedere ca nu am mentionat nimic de bataie. Eram plin de nervi, am avut o zi grea, numai de tine nu imi statea capul. Cum a zis si Velcoon, sincer am vrut sa iti dau si permanent si bucura-te ca ai doar o saptamana. Iti sugerez sa o lasi asa si sa astepti o saptamana si gata.
 15. Anto's baby

  Desi a pus Noax demo-ul cu ce s-a intamplat, am filmat aici faza importanta unde a inceput tot. Am intrat de pe contul iubitei mele doar ca sa vad ce se intamplat cand nu e niciun admin pe server si cand am vazut ca acest "god" si-a cam luat lumea in cap am schimbat contul repede pentru a ma ocupa de el. Nu mai stau sa caut si demo-ul unde mi-ai zis ca am noroc ca sunt admin. Acum sa vedem ce zic si ceilalti.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.