Sari la conținut

akame ロッキー

Member
  • Număr conținut

    73
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    3

akame ロッキー a câștigat ziua ultima dată pe Noiembrie 1 2022

akame ロッキー a avut cel mai apreciat conținut!

2 Urmăritori

Despre akame ロッキー

  • Dată Naștere 27.01.2006

Metode de contact

  • Steam
    https://steamcommunity.com/id/worstlovers/
  • Discord
    akame🎄#0666

Vizitatori Recenți Profil

1.847 citiri profil

Realizările lui akame ロッキー

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • One Year In
  • Collaborator
  • One Month Later
  • First Post
  • Week One Done

Insigne recente

68

Reputație Comunitate

  1. Pentru ca vad ca esti pus extrem da extrem de tare pe faza cu injuratul poftim aici: https://streamable.com/uvxldi Nu te-am injurat pe tine niciodata eram doar tiltat ca nu mergea sa dau click dreapta cu lama ulterior schimband pe deagle. Deci nu ai fost injurat niciodata si poti termina cu toata vaicareala asta ca nu suntem la serbare.
  2. Nu stiu unde ai vazut tu ca te-am injurat dar ma rog. Ti-ai primt ban pentru ca continuai cu "nu mai plange copilas" si nici nu stiu unde te crezi sa iti permiti sa faci un membru staff "copil" let alone copilas. Te-am si avertizat inainte ca pot sa iti dau ban si fix dupa asta ai continuat: Cam multe arfe pe tine din cate pot vedea mai ales pentru a zice unui membru staff "ai grija copile": Consider ca ar trebui sa folosesti banul asta acordat de o zi sa iti regandesti vorbele cand te adresezi unui membru staff, n-am crescut oile impreuna nici nu am copilarit impreuna sa-mi zici "Ai grija copile" sau "Nu mai plange mai copilas" Mai ales ca ar trebui sa iti faci un nume pentru tine avand doar 2 ore insa tu alegi sa te adresezi asa la un membru staff. Tu esti un exemplu din multi jucatori care isi permit mult prea multe in preajma noastra. Nu suntem nici fratii vostri nici bataia voastra de joc.
  3. Nu vad nici un motiv de ce nu ai primi up. Pro, succes!
  4. Mereu cand intru pe server si te vad on socializezi cu jucatorii si le oferi o stare mai buna. Nu cred ca as avea un motiv sa iti dau contra. Pro, ly si succes!
  5. Vreau sa te anunt ca ai nevoie de un control pentru vedere deoarece nu ai putut observa detaliile importante din regulamentul nostru mirific. Te rog frumos sa-ti regandesti sau sa-ti scrii povestile in notite sa nu pierzi detalii pe drum. CONTRA.
  6. Pro, nu m-ai trebuie adaug motivele deoarece le-au zis colegii mei deja.
  7. Bun, cu clipul de la @Anto's babyscoatem din ecuatie mute-ul dat insa limbajul pe care l-a folosit tequila mi se pare extrem de nesimtit pentru un membru staff. Si da injur si eu da o fac pe post de caterinca cu persoane care imi totusi permit insa discutia ta @Tequilaa fost prea "complexa". Puteai sa ii dai din prima mute pentru "sufetinte", "limbaj" cat si "trash talk" insa tu ai insistat in al face orfan si in ai zice "morti ma-tii" Desi daca tot e sa revenim la capitolul asta tu nu-i permiti lu @nypexsa zica ceva de mama ta insa tu injuri jucatori de morti mamelor lor. Ca sa nu se inteleaga gresit mute-ul a fost acordat corect insa abordarea si totusi instigarea pe care ai provocat o continuand cearta a fost insane. Si pentru ca reclamatia asta mai adreseaza comportamentul tau imi pare rau dar sunt Pro, un warn pentru comportament ar trebui sa fie destul ca sa te potoleasca. Faci si vorbesti cum vrei cu amici tai. Si inca ceva ce mai pot adauga e faptul ca: Ma frate nimanui nu-i pasa din ce tara e sunt din MD la fel ca si tine desi tot ai adaugat "eu nu-s moldovan boule". Sunt profund dezamagit ca trebuie sa avem reclamatii de genul. Pe asta o adaug acum pentru ca observ arfele astea incredibile de le ai pe forum. Nu esti mai presus ca jucatorul care te reclameaza nici invers si nici noi nu suntem niste spectatori pana la urma noi iti decidem soarta intr-un fel sau altu. Cum sa spui intr-o reclamatie impotriva ta "v-am pupat" all caps fara context neavand dovezile la moment.
  8. Chiar daca mi se pare inutila o reclamatie pentru doar un mute de 30 de minute totusi trebuie sa prezinte @Tequiladovezile pentru mute. Am fost prezent la jumate din "actiune" si nype vorbea cu prietenii lui fara ca sa il bage in discutie pe tequila. Cum nu am fost prezent la tot asteptam si dovezile,
  9. Cum a spus si @Samitzu. A trecut mult timp de cand ai avut grad si de atunci pana acum au mai fost niste schimbari in regulament si chiar daca ti-as fi dat pro mai bine te duci recitesti regulamentul si mai revii cu o cerere helper.
  10. Daca ar fi sa nu te cunosc ai fi primit contra pentru comportament insa stiu ca felul asta de "tt" pe care il faci este strict caterinca. Stiu deja ca o sa te descurci ca staff deci sunt PRO. Mult succes! (Sa incerci sa lasi caterinca asta mai moale daca esti acceptat)
  11. Normal as trece cu vederea dar aici e ceva mai complex. Eram prezent cand ai zis "Imi da gag copilu ala de 10 ani" si dupa ce shadow te-a intrebat care e problema ta si ca daca nu te potolesti te potoleste el ai inceput sa zici cum el "s-ar caca pe el daca isi vede numele pe forum". Personal ti-as fi dat ban putin mai mult pentru tupeu dar o zi e chiar minimu. As zice multumesc in locul tau. "se vede pe demo"- ai adus tu un demo? Contra.
  12. Mi se pare sincer o bataie de joc. Sustii faptul ca vrei sa ne ajuti dar nu ai nici cea mai mica idee de regulament... Nu te-ai obosit nici sa intri pe el. Contra.
  13. Sper ca revenirea asta sa nu fie ceva temporar sa regret ca fac asta dar ai Pro. Mult noroc!
  14. S-a zis deja mai sus deci nu mai vad motivu la un pro / contra dar sunt pro cu revenitul tau in staff doar ca trebuie sa o faci ca helper.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.