Sari la conținut

★ AnOn1m ★ old.usp.ro

Member
  • Număr conținut

    246
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de ★ AnOn1m ★ old.usp.ro

  1. 1. Numele tau ( din joc ) : ★AnOn1mMagie★ 2. Profilul tau de Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199129355040/ 3. Profilul vechi de Steam: https://steamcommunity.com/id/AnOn1m123/ 3. SteamID: STEAM_1:0:584544656 4. Gradul pe care l-ai avut: Co Owner 5. Dovada ca ai deținut gradul ( ss cu donația ) : Nu am donat pentru grad dar am facut cerere pe forum 6. Care este motivul pentru care vrei gradul pe alt cont?: pai cand m-am lasat de staff nu aveam vac , vac-ul l-am luat dupa vreo 2 luni (sincer nu stiu de ce dar mna ) si acum m am reapucat iar de cs 7. Alte detalii: Va pwp
  2. De ce mai incerci ? o sa primesti ban tot timpul , daca joci cu cod odata is premesti ban , si iti faci alt cont , tot o sa primesti ban ! te pwp bro te pwp
  3. Pro , ma mir ca ai avut curajul sa faci cerere up =)))))))
  4. Ba din partea mea ai Contra ! Citeste regulamentul !
  5. Contra ! Nu pot sa imi dau seama cum ai reusit sa iti iar unban , dupa ce ai primit ban de la mine ca aveai cod ... Si plus de asta ca tot timpul ai fost toxic , si nu te ai invat minte niciodata !
  6. Ba , chiar ma gandeam daca o sa mai faci cererea asta vreodata ! =))))) Dupa parerea mea iti faci bine treaba si meriti din plin ! Din partea mea ai un MAREEE PROO !
  7. PRO ! O sa se descurce foarte bine !
  8. Ba frate , daca cititi regulamentul si vedeti ca nu aveti varsta necesara , de ce incercati sa mintiti si sa va faceti de cacat mai pe scurt , nu o sa iei acest grad daca nu respecti cerintele serverului ! Dar plus de asta, nici nu dai dovada de seriozitate , spunand ca arati buletinul si ca nush ce... frate cum a zis si @zuzu old.usp.ro esti nascut in 1907 ? si zici ca ai 15 ani , dasta in aceasta cerere , se cere primele 7 cifre din CNP , ca sa vedem daca minti cu varsta sau nu ! si te rog sa nu mai faci reply aiurea ! Asteapta decizia Fondatorului, dar cred ca ti ai dat seama care este ! CONTRA !
  9. Am inteles dar nu mai mai fa reply dupa fiecare post ca o sa se faca spam si plus ca incarci regulile Forumului ! nu ai voie sa faci duplu sau mai multe posturi unu dupa altul !
  10. daca nu te interesa ... nu mai comentai ... Normal ca Fondatorul sau Co Fondatorul ia decizia... si plus ca nu ai varsta necesara ! si daca vrei sa faci ss uri puteai sa faci PS sau sa iti dascarci un program sa faci ss ... de ex: gyazo , etc...
  11. PRO ! Sincer dupa parerea mea esti cel mai bun din staff, poate si din cauza ca esti cel mai matur dintre toti , dar cred ca meriti acest grad din plin ! Multa bafta !
  12. Ba , nu am ce sa iti zic , ai fost un owner de nota 20 ... si mi-a placut sa fim colegi , cert ca eu am facut inainte ta cererea dar ... bafta in continuare !
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.