Sari la conținut

LOONELY

Veteran
  • Număr conținut

    145
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

4 Urmăritori

Despre LOONELY

  • Dată Naștere Aprilie 25

Vizitatori Recenți Profil

1.107 citiri profil

Realizările lui LOONELY

Collaborator

Collaborator (7/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Insigne recente

42

Reputație Comunitate

  1. 1. Numele tau ( din joc ) : not lonely 2. Link de la profilul tau de steam: https://steamcommunity.com/id/babbbbb/ 3. Gradul pe care il detii: owner 4. Cat timp vei fi absent?: 20.01 - 20.02 5. Motiv: sunt in sesiune 6. Alte detalii: stiu ca trebuia sa o fac mai devreme:))
  2. Acest post nu poate fi afișat deoarece este într-un forum protejat de parolă. Introdu parolă
  3. Un pic de activitate mai mare, grasule. În rest.. Pro.
  4. La felu' cum te comporți pe server, mă refer la limbaj și așa, nu prea cred că ești "serios", dupa cum ai zis tu. Poate dacă îți îndrepți un pic educația și bunul simț, ai merita ceva mai mult, dar până acum.. Contra.
  5. Activ în ultima perioadă. Pro.
  6. 1. Ti-ai revenit cu capu' 2. Esti activ 3. La cat am vorbit pe sv de tine, nimeni nu s-a plans si am auzit numa' de bine Pro.
  7. Mi se pare o idee ok, din punct de vedere al egalității playeri-ilor; la modu' fiecare să joace cu ce agent (model) indiferent de credite. Diferențierea de joc (activitate) o vor face cei cu credite, care își permit skin-urile din shop (și tre' să fii tălâmb să ți-l iei și să nu joci cu el). Sunt foarte mulți playeri care n-au vip și se vaită că n-au credite și abia le fac, etc. Din punctu' meu de vedere ar fi o idee chiar ok pentru playerii fără beneficii ("normali").
  8. Mai multă activitate, te rog. Pro.
  9. LOONELY

    Cerere Un-Ban

    1 la mână, învață să scrii corect. 2 la mână, ai ban o zi. Pentru o zi faci cerere unban? really? 3 la mână, tot tu ești cu gura mare și nu înțeleg de ce. După ce ți-am citit "explicația" (mbine, am dedus eu, că ce e acolo...), meriți din plin o vacanță de o zi, iar dacă mă întrebi pe mine, am un sentiment că o să mai urmeze:) În concluzie, stai liniștit acolo că stai bine. Contra.
  10. Ai tupeu să faci cererea asta și te aștepți ca lumea să îți dea pro-uri pe faptu' că ești de treabă și bine crescut? Atunci te-ai așteptat bine. Pro.
  11. LOONELY

    Helper

    Bravo! Tine-o tot asa. Contra.
  12. Conform dovezilor, argumentele tale sunt 0. Contra.
  13. Foartr activ, cu scaun la cap, băiețaș în adevăratu' sens al cuvântului. Tot respectul. Pro.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.