Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Samitzu

Member
 • Content Count

  94
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 • Points

  141 [ Donate ]

Samitzu last won the day on June 3

Samitzu had the most liked content!

Community Reputation

34 Active

Recent Profile Visitors

265 profile views
 1. Samitzu

  PRO Merita o sansa, destul de activ.
 2. Samitzu

  Hai sa scriem corect gramatical si fara scris colorat, Neutru.
 3. Samitzu

  PRO
 4. Samitzu

  Esti respins din prima, citeste regulamentu tinere.
 5. Samitzu

  Contra mare Rebuturile din staff care or ales alt server sa ramana acol, fara plansete si cereri recovery pe aici va stiti voi toti. Impreuna cu prietenul tau, va urez succes acolo, arivederci de aici!
 6. Samitzu

  Pro Esti activa zilnic.
 7. Samitzu

  Pro Ti am zis @NiGHT ca e o pedeapsa mult prea mare asta, merita să revină. Ține cont de noi și perioada lui, cred ca va lua lucrurile mai in serios.
 8. Samitzu

  Având în vedere ca totuși te-a înjurat personal nu contează ora, asa ca n avea relevanta ora, în alta ordine de idei data viitoare nu mai edita dovezile nu știm daca ai sau nu ai dreptate, adica pot fi falsificate, va fi sancționat cu ban timp de 2 zile probabil pentru injurii/toxicitate. Banul il va primi de cand va închide @NiGHT reclamația.
 9. 1. Nickname: Samitzu 2. Profilul tau de steam:https://steamcommunity.com/id/samitzu/ 3. Gradul pe care îl deții:Co-Owner 4. De ce crezi ca meriți UP ?:Cred ca e nevoie de un Owner, având în vedere ca nu mai exista niciun membru staff care sa se implice cu acel grad, ar fi vremea sa ma implic si mai mult eu. 5. Ai citit regulamentul ?: vreau helper. 6. Alte detalii:#ownerolduspro
 10. Samitzu

  Poza cu orele de pe server te rog.
 11. Samitzu

  De la 2:55 injurii. @NiGHT rectific la 2880 minute banul, s-a dat permanent pana la dovada. Succes!
 12. Samitzu

  Pro
 13. Samitzu

  Pro Asta merita.
 14. Tip [avatar(forum sau steam)/semnatura/banner/etc]: forum Text principal:OLD.USP.RO Text secundar: www.usp.ro Dimensiuni:198x198 Stock/Render/Tema[obligatoriu]: Alte precizari:Va multumesc! Baga-ti-mi ceva efecte sefilor.
 15. Samitzu

  N ai primit remove sau n ai cerere invoire ca sa faci cerere recovery, te a scos o perioada din staff pentru post hunting, comportamentul fata de staff si limbaj. Nu e nevoie de recovery cand va decide night sa revii, o sa revii.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.