Sari la conținut

Tabel Lideri

Conținut Popular

Afișez conținut cu cea mai mare reputație pe 06.02.2022 în toate secțiunile

  1. Nume: Vladut Cozma Nick: cOz Profil steam: https://steamcommunity.com/id/vladutcz/ Vârsta: 23 de ani Locație: Romania, Vaslui. Hobbyuri: Calatorii, antrenamente. Mod preferat: Competitive. De unde ai auzit de noi?: Am dorit sa caut o comunitate de csgo, printr-un singur search am gasit aceasta comunitate. Acorda o nota comunitatii: 10 Adaugări: Multe succese si o zi faina.
    1 punct
  2. Daca nu te cunosteam mai bine ti-as fi dat CONTRA insa stiu cat de mult iti pasa de gradul asta si ca iti faci treaba pe server. PRO
    1 punct
  3. Abia ce ai luat helper joi Chiar daca ai orele nesesare de la mine ai contra Acumuleaza experienta,sa stapanesti bine comenzile.
    1 punct
  4. Bun venit in comunitatea USP.RO! Distractie placuta alaturi de noi !
    1 punct
  5. Reclamatie respinsa. Atata timp cat nu se intampla foarte des, i se poate intampla oricui sa injure, intentionat/neintentionat (chiar si mie), iar ulterior mi-am dat si eu la randul meu gag/mute, pentru ca am incalcat regulamentul. Asta a facut si el. Problema e ca multi injura/vorbesc urat si continua. Momentan vom nota acest eveniment si speram ca nu se va repeta foarte frecvent.
    1 punct
  6. Salut, bine v-am gasit la un nou interviu. De data aceasta il voi intervieva pe Moderatorul comunitatii, @Ghostica. O să începem cu câteva informații despre viața reală, care ar fi numele tău, vârsta și locul natal. @Flame: Care este numele tau, cati ani ai si de unde esti? @Ghostica: Emanuel Andrei, 16 ani , Din Sighetul Marmatiei Maramures @Flame: Care este hobby-ul tau preferat? De ce? @Ghostica: Fotball, pentru ca ma linisteste si il practic din placere @Flame: Ce gen de muzica asculti cel mai mult? @Ghostica: Rap @Flame: Care este acel lucru pe care ți l-ai dorit întotdeauna, însă nu l-ai capătat până acum? @Ghostica: Invatarea LUA mult mai bine @Flame: Ce înălțime ai? Dar kg? @Ghostica: 1.76 si 62 Kg @Flame: Unde te vezi peste 5 ani? @Ghostica: Un scripter LUA de succes:) @Flame: La ce scoală/liceu înveți? @Ghostica: Liceu tehnic forestier LTF pe profil CNC - Masini cu comanda numerica Sighetul Marmatiei Acum începem cu câteva întrebări legate de forumul nostru Usp România. @Flame :Când și cum ai auzit de USP.RO? @Ghostica : De la bunul nostru prieten HUSH acum vre-o 4 luni @Flame: Cum decurge o zi din viata ta pe forum? @Ghostica: Vizualizat topicuriile Raspuns/Postat la topicuri la care este nevoie @Flame: De ce ai ales sa faci cerere pentru moderator? @Ghostica: Pentru ca mi se pare o comunitate de "succes" intr-un fel si vreau sa ajut cu tot ce se poate @Flame: Poți enumera 5 persoane din STAFF ce îți sunt prieteni? @Ghostica: @Angrry™, @Flame, @patr1xxx#langod, @BogdanLord @✪MÜLLER✪ @Flame: Cât timp acorzi forumului? @Ghostica: Cat se poate si este nevoie in general cate 2-3 ore @Flame: Cine crezi că este cel mai activ din staff-ul comunități @Ghostica: @Angrry™ & @Flame @Flame: Ce mesaj ai pentru membri comunității? @Ghostica: Respectati regulament-ul si distrativa pe serverele comunitatii @Flame: Iti multumesc de interviu si iti urez multa bafta! @Ghostica: Asemenea! Ce parere aveti?
    1 punct
  7. 1. Inteleg ca va permiteti sa va injurati intre voi(papi si cpr) dar nu intreceti masura. Daca un player vede ca voi injurati ca la usa cortului, o sa inceapa sa injure si el, iar daca este sanctionat, o sa faca gura mare, ca oricine de fel, ca voi de ce nu sunteti sanctionati. Repet va inteleg, dar nu exagerati. Daca un membru staff va atentioneaza sau va da gag pt ca nu va mai indura injuraturile si cel mai probabil si alti playeri sunt deranjati, nu veniti voi ca aveti aprobare de la Night, el nu v-a dat permisiune speciala fata de alti playeri, toata lumea are voie sa faca, caterinca cu prietenii lui sau cu cine isi permite, dar repet, in limita bunului simt. 2. Incetati cu bombardierismul asta ca nu rezolvati nimic. Cum scrie si in regulament, daca voi considerati ca cineva a gresit, ii faceti reclamatie, nu va luati in gura si nu il amenintati ca il scoateti din staff etc. Asta este problema lui papi, daca el considera ca nu merita acel ban, facea cerere unban. Banul ramane
    1 punct
  8. bună gluma , când am ieșit de pe sv cand am primit un report pe u@? , ma pun la spec și ma uit pe presupusul codat, dacă are cod primește ban .dar cum la voi jumate din cei ce va bat "au cod" ,ori puneți la mișto, e și normal sa zici ca nu îmi fac treaba:)
    1 punct
  9. 1.Injuri tot timpul pe sv. 2.Iti atrag atentia in privinta comportamentului tau si nici macar nu ma bagi in seama. 3.Jignesti jucatorii sv-ului. CONTRA unban, ai fost un scandalagiu si asa vei ramane!
    1 punct
  10. prefer sa nu ma pronunț concret din mai multe motive. mie personal nu mi se pare o insulta asa grava "papitoi",insa daca Shadow s-a simtit atacat de felul in care Ciprian i s-a adresat,nu am nimic de zis impotriva. toata lumea reacționează in stiluri diferite. in alta ordine de idei,caterinca este caterinca,si poate pentru voi a fost amuzant sa va jigniti intre voi,daca ati fost de acord toți,nu mi se pare asa naspa. dar chestia asta sa nu fie dusa la extrem,categoric.
    1 punct
  11. Frate insulta e insulta, daca nu iti permiti sa o faci cu cineva nu o face simplu, nu toti suntem facuti sa va rabdam sa injurati incontinuu, gluma are si ea o limita, insulti pe serveru asta playeri si ce mai e de aproape 2 ani de zile de cand ma joc eu pe el si nu s-a schimbat efectiv nimic, insulta in capu tau sau in privat, daca l-a deranjat asta are tot dreptul sa iti faca ce vrea:0
    1 punct
Acest tabel lideri este setat pe București/GMT+03:00
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.