Jump to content

Angrry™

Administrator
 • Posts

  2,753
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  284

Everything posted by Angrry™

 1. DNS Activ. Categoriile au fost facute, iar accesele atribuite. Iti poti edita singur subforumurile. Daca doresti sa adaugi / modifici / scoti subforumuri & manageri deschide un topic aici: https://usp.ro/forum/forum/180-manageri. Atentie, modificarile dorite (daca vor fi - link-uri, etc. trebuia sa le incluzi deja in cerere) se vor implementa in 2-5 zile.
 2. Salut, bun venit pe Comunitatea USP.RO Poti sa ne scrii aici pe forum (la categoria corespunzatoare) sau poti sa ma contactezi in privat in legatura cu problemele legate de server, te rog? Legat de cerere, @USP KroN iti va raspunde in urmatoarele 24h.
 3. In aceasta zi sarbatorim ziua de nastere a fondatorului acestei comunitati, @snd! Astfel ca, iti uram LA MULTI ANI !! Alaturi de snd, colaborand de atata timp si contribuind impreuna am reusit sa aducem aceasta comunitate prin suisuri si coborasuri. Avand in vedere noile provocari ce ne asteapta, speram sa reusim in continuare sa ajungem sus unde am mai fost. Asadar, inca o data snd, presonal iti doresc multa sanatate si fericire si fie ca tot ce-ti doresti sa primesti!
 4. Multumesc frumos pentru aceste cuvinte calduroase! Placerea este de partea mea si sper ca impreuna sa reusim sa ajungem si mai sus de unde am fost pe CS:GO.
 5. Sa nu uiti sa adaugi serverul pe gametracker (cand va merge si de asemenea si in clan). DNS Activ. Categoriile au fost facute, iar accesele atribuite. Iti poti edita singur subforumurile. Daca doresti sa adaugi / modifici / scoti subforumuri & manageri deschide un topic aici: https://usp.ro/forum/forum/180-manageri. Atentie, modificarile dorite (daca vor fi - link-uri, etc. trebuia sa le incluzi deja in cerere) se vor implementa in 2-5 zile.
 6. Ai primit din cauza lipsei de activitate pe server. In ultimele 2 saptamani ai maxim 5 ore jucate. Care vine 2.5 pe saptamana. Mareste activitatea pe server si poti sa revii cu o alta cerere peste 3 zile.
 7. Nu-i ceva ce pot face. Asta tine de fiecare persoana, nu educ si nu pot eu sa maturizez lumea.
 8. Arata foarte bine, felicitari!
 9. Indeplinesti cerintele si avem nevoie de staff.
 10. Ai vorbit pe u@ cu toti admini de pe server. Daca vorbeai doar cu cineva, vorbeai in privat. Ti s-a atras atentia la limbaj, ai continuat sa mentii un nivel de superioritate fata de ceilalti admini tot pe u@ si ai primit kick. Te rog sa revizuesti regulamentul serverului, acesta se aplica tuturor jucatorilor.
 11. pentru teste, @jaxiᵘˢᵖ.
 12. Angrry™

  unban

  Pentru unban poti dona.
 13. Avem nevoie de staff, ai macar cateva ore jucate recent in mai multe zile.
 14. Angrry™

  unban enricke

  Unbanned, dovezi insuficiente.
 15. Ai nevoie si de activitate recenta pe server. In ultimele zile ai doar 2 ore jumatate. Mai joaca 2-3 zile si revin-o dupa cu o noua cerere.
 16. Nu te pune nimeni, insa daca vrei sa stii de ce esti sanctionat, ai putea. Atata timp cat joci pe server, te supui acelui regulament. Acuma ca nu e aplicat mereu sau ca e aplicat diferit,e altceva, insa, ca si legea din viata reala, are unele interpretari si poate fiecare admin sa ia decizia in functie de situatie si jucatori. In speta, in acea poza, a procedat corect. Daca tu chiar vrei sa vezi ce zice acel individ, te invit, insa nu pe server. Interesant ca nu stii, dar in poza de la dovada ai scorul, nu ti se pare ciudat? Daca ai facut o cerere, care are la baza ei un sir de evenimente ce se extinde pe mai multe harti, nu mai conteaza, toti cei care au gresit vor fi sanctionati. Mai departe, raspunsul este pentru "restul" care au facut aceasta reclamatie. Atata timp cat jigniti jucatorii incontinuu pe voice si pe chat si pe langa asta spunandu-le ca au o anume boala psihica, nu e ok, chiar daca o are sau chiar daca nu o are. Repetand aceste jigniri, poti primi gag, evident. Va place sa va bateti joc de admini, pentru ca voi ati fost, dar nu sunteti in stare sa respectati un regulament si sa il puneti in aplicare sau sa fiti activi sa ajutati, mai bine incurcati si faceti reclamatie. Iar folosirea functiei de comunicare vocala pe joc, este recomandata sa fie cat mai mica, pentru a nu perturba jocul celorlalti, intr-adevar iti pot da mut acei jucatori, insa si tu poti sa vorbesti mai putin pe server, fiind un server de CS:GO, nu de voice. Daca vrei sa vorbesti mai mult, comunitatea USP.RO v-a pus la dispozitie un server de Teamspeak 3 si un server de Discord unde puteti comunica intre voi fara limite si fara a deranja pe ceilalti, asta pe langa alte mijloace de comunicare disponibile. Pe server, ar fi bine sa dai info, daca doresti sa iti ajuti coechipierii, insa altfel, asa cum ti-a atras atentia adminul, nu sa ii raspunzi inapoi in batjocura. O asa atmosfera nu as tolera nici eu. Pentru regulamentul incalcat si ne-sanctionat in cele 2 harti: Ancient: 16.08.2023 : 22:59-23:35 Dust2: 16.08.2023 : 23:35 - 17.08.2023 : 00:04 AC: Banat 24 de ore. iulibos: Banat 24 de ore. tati: Banat 24 de ore. ARRES: Banat 24 de ore. minvto: Banat 24 de ore. Ban-urile de mai sus, s-au dat pentru datile cand adminul nu avea cum sa va auda/vada mesajele si ati incalcat regulamentul, pe langa alte momente din joc in care, asa cum am spus si mai sus, v-ati batut joc atat de admin, cat si de server (prin incalcarea regulamentului). Data viitoare ban-urile vor avea durata mai mare. wh0watch va primi avertisment pentru a-si rezolva microfonul si va fi atentionat pentru greselile pe care le-a facut. Urmatoarea data va primi warn 1/2. Pentru cei interesati, dovezile: https://dovezi.usp.ro/uploads/wh0_dust2_1692302269.dem https://dovezi.usp.ro/uploads/wh0_ancient_1692302304.dem
 17. Intr-adevar, te-ai repetat de 3 ori intr-o singura runda spunand ca e un jucator afk si posibil de acea sa fi primit gag pentru spam. O sa discut cu adminul in cauza sa nu se mai repete, data viitoare va primi warn. Intrebarea mea pentru tine, @ChampZewRege este de ce ai 2 conturi pe forum? Cred ca stii ca nu e voie si stii deja sa intri pe Discord/Steam si sa ma contactezi pe mine sau pe ceilalti membri din staff pentru a rezolva problema. In continuare vei suporta si tu consecintele daca nu vei respecta regulamentul comunitatii.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.