Jump to content

Angrry™

Administrator
 • Posts

  2,422
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  192

Everything posted by Angrry™

 1. Salut, aici se fac oferte din partea serverelor pentru a primi grad. Cererea pentru serverul Nebunaticii.USP.RO se face aici -> https://usp.ro/forum/forum/6965-cerere-grad/
 2. Sa mai citesti regulamentul, s-a schimbat manevra.
 3. Vom micsora limita astazi sau maine, multumim de sugestie.
 4. Salut @SORIN.BORSEC, bun venit pe Comunitatea USP.RO! Speram sa te distrezi in continuare si te invitam sa te alaturi si pe celelalte medii de comunicare ale noastre cum ar fi: Serverul comunitatii de Discord: https://discord.usp.ro Serverul comunitatii de TeamSpeak: ts.usp.ro Serverele noastre de CS:GO: https://usp.ro/forum/forum/2229-servere-counter-strike-global-offensive/
 5. Sectiune gresita, mutat la arhiva.
 6. Propozitie continuata gresit.
 7. Din acele 4 runde de pe dovada, nu mi se pare nimic suspect. Am verificat si cu alti jucatori si e curat. Unbanned.
 8. @UnReal O dovada te rog.
 9. Salut, aici se fac cererile de staff pentru forum/comunitate. Pentru serverul EUROPA.USP.RO sectiunea este aici -> https://usp.ro/forum/forum/6154-competitive-europauspro/
 10. Categoriile au fost facute, iar accesele atribuite. Iti poti edita singur subforumurile. Daca doresti sa adaugi / modifici / scoti subforumuri & manageri deschide un topic aici: https://usp.ro/forum/forum/180-manageri. Atentie, modificarile dorite (daca vor fi - link-uri, etc. trebuia sa le incluzi deja in cerere) se vor implementa in 2-5 zile.
 11. Ai primit unban. Nu conteaza daca vorbesti cu adminul sau cu alt jucator, trebuie sa te comporti civilizat la noi pe server.
 12. Multumesc ca ai precizat runda ca sa nu stau sa ma uit la tot demoul. In concluzie, Jaxi, unreal, Ackerman warn 1/2 nu a dat mute/nu a avertizat dupa ce un jucator a vorbit vulgar de mai multe ori pe voice chat (de-alungul a 5 runde). Jaxi si Ackerman urlat in timpul rundei pe voice chat, avertisment verbal, urmatoare data primiti warn. Jaxi a dat mute pentru "Advertsiment", nu stiu ce inseamna acest cuvant, nu este in dex, iar daca e doar un "Avertisment" de ce i-ai da mute? Data viitoare primesti warn daca mai faci astfel de greseli. Ackerman - ai microfonul dat prea tare, tu nu te verifici cand joci? Eu ti-am atras atentia de cel putin 2 ori cand am vorbit ca te auzi prea tare, insa vad ca nu iti pasa si iti place sa ai microfonul dat maxim si aproape de gura, ca atunci cand vorbesti si urli sa se auda distorsionat si sa deranjezi si pe ceilalti. Ulterior, cand ti s-a atras atentia ca sa nu deranjezi pentru ca inca era in timpul rundei, ai reprosat ca tu nu respecti regulile, asadar mai primesti un Warn 1/2 pentru asta, pentru ca asta nu e un comportament si limbaj de Admin, indiferent de grad. In concluzie, Ackerman va primi -1.
 13. DNS Activ. Urmeaza ca sectiunile si accesul pe forum sa fie facute in urmatoarele 24 de ore.
 14. Te rog sa mai citesti regulamentul. Limbajul vulgar/obscen nu e permis, acuma ca mai scapa o data si il avertizezi prima oara, e decizia ta, insa e bine sa il avertizezi sau sa il sanctionezi, de aia esti admin. Ca admin, nu trebuie sa te joci, trebuie sa ai grija de server, adevarat ca daca sunt mai multi admini si e doar un suspect codat, doar unul se va uita, sau 2 daca sunt 3-4 admini on, insa nu inseamna ca e careva scutit. Daca vrei doar sa joci, poti renunta oricand la grad. Nu neaparat, reclamatia nu a fost facuta doar asupra comenzilor facute (care sunt fondate, cand mute-ul si gag-ul se dau cu motiv: "Ce face?" - tu ce intelegi prin acest motiv?), ci si asupra comportamentului, care este si el la fel de important. Iti inteleg ideea, insa tot limbaj calumnios e, fie ca e sau nu adresat unei persoane. Daca ai astfel de dorinte, poti oricand sa renunti la acest server si sa iti deschizi unul in care sa aplici ce reguli iti doresti. Aici momentan, se aplica regulamentul de fata. Care admini nu fac fata, erau 3-4 la 15-20 de jucatori. Nu mai fac parte din staff de mult timp. Cand i-ai vazut tu ca erau in staff, de ce nu ai semnalat, atunci cand faceau parte din staff, ca respectivii nu fac nimic? Eu nu pot sa stau 24/7 pe demo-uri. Am nevoie de aceste reclamatii mereu, daca nu ne tinem spatele unul la altul, cand trebuie sa verific demo, eu observ greselile voastre si va sanctionez asa cum ati fi fost si daca as fi fost eu online pe server alaturi de voi. Adminul Henoix va primi warn 1/2 pentru ca nu a dat mute/gag/avertisment cand jucatorii au vorbit vulgar. Adminul jaxi va primi warn 1/2 pentru ca nu a dat mute/avertisment cand jucatorii au vorbit vulgar de cel putin 2 ori pe voice. Adminul Ștevie2k va primi warn 1/2 pentru nerespectarea regulamentului. Nu a aplicat mute/nu a avertizat jucatorii cand au injurat. (Au fost 3, si a dat ban la 1 - o alta greseala. Total pe langa regulament) Adminul WEMEREU pentru nerespectarea regulamentului de mai multe ori prin: 1. Limbaj vulgar (te astepti ca jucatorii sa vorbeasca frumos, dar pe tine te doare undeva). WARN 1/2 -> Cu warn-ul deja activ => -1 2. Nu a aplicat mute/nu a avertizat jucatorii cand au injurat. 3. Motiv gresit la comenzile de gag/mute/ban/etc. WARN 1/2 4. Abuz de grad. WARN 1/2 => -1 5. Aducere de jigniri asupra serverului. - Daca nu iti convine, te poti retrage oricand. In total -2. Corect ca trebuia dat mute si gag, insa nu cu astfel de motive, nu cu astfel de comportament! Intr-adevar, mute-ul se poate da (pe motiv de Spam) si daca vorbiti voi cu cuvinte "biologice" care sunt permise, nu inseamna ca voice chat-ul de pe serverul de CS:GO e loc de server de teamspeak, unde sa tineti teorii si predici despre diverse topicuri. Ar trebui sa se discute scurt, sa nu deranjezi si ceilalti jucatori si sa dai in mare parte info. Restul discutiilor putand avea loc pe chat.
 15. @Henoix Sper ca ai inteles ce a zis
 16. @LemoneAsteptam dovada de bhop. Aici e demoul de pe server, eu nu vad sa aibe nimic: https://dovezi.usp.ro/uploads/csgo/Angrry/khaul_1663689530.dem Unbanned pana la decizia contrarie. @dragos1122211Poti lasa link catre filmarea ta, daca insisti ca ai.
 17. Incantat. Distractie si spor la ceea ce faci alaturi de noi
 18. DNS Activ. Categoriile au fost facute, iar accesele atribuite. Iti poti edita singur subforumurile. Daca doresti sa adaugi / modifici / scoti subforumuri & manageri deschide un topic aici: https://usp.ro/forum/forum/180-manageri. Atentie, modificarile dorite (daca vor fi - link-uri, etc. trebuia sa le incluzi deja in cerere) se vor implementa in 2-5 zile.
 19. Angrry™

  Cerere Helper

  Apreciez interesul si dorinta de a fii admin pe serverul nostru. Insa activitatea ta recenta este una mica. Revin-o peste 2-3 zile, timp in care poti sa iti maresti activitatea zilnica.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.