Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Angrry™

Administrator
 • Content Count

  1,612
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  38
 • Points

  2,090 [ Donate ]

Everything posted by Angrry™

 1. Salut, te rog sa alegi de aici: https://usp.ro/forum/forum/2229-servere-counter-strike-global-offensive/ serverul unde ai primit ban si sa faci acolo o cerere de unban/reclamatie. Sectiunea aceasta este pentru reclamatii la adresa staff-ului de pe forum.
 2. Angrry™

  Acceptat.
 3. Angrry™

  Dovezi insuficiente.
 4. Angrry™

  Banat.
 5. Angrry™

  Banat.
 6. Angrry™

  Banat
 7. Angrry™

  Banat.
 8. Angrry™

  Banat.
 9. Angrry™

  https://imgur.com/a/PnWEDSW
 10. Angrry™

  https://imgur.com/a/fWnvcLY
 11. Angrry™

  Spor si te asteptam cand doresti sa revii!
 12. Angrry™

  Voi da
 13. Angrry™

  Culda nu prea a avut activitate pe forum. Tot acesta, nu-mi raspunde la diferse cerinte pe care le-am avut asupra unor ban-uri cu privire la dovezi. Avand in vedere ca am urmarit demo-ul de pe server, culda a injurat ca la usa cortului, iar jucatorii se abtineau sa nu vorbeasca urat. Abuz, plus alte avertismente anterioare, plus nu prezinta dovezi la ban-uri, plus incalcari ale regulamentului. Trebuia de mult sa-si revizuiasca comportamentul, asta nu e comportament de admin. Culda va primi remove. Data viitoare, Riko poate primi warn daca va incalca regulamentul. Pentru mute-uri/gag-uri este demo la server, si se poate cere, credeam ca stiu toti, voi anunta pe discord in orice caz.
 14. Angrry™

  ACCEPTAT. DNS activ. Categoriile au fost facute, iar accesele atribuite. Iti poti edita singur subforumurile. Daca doresti sa adaugi / scoti subforumuri & manageri deschide un topic aici: https://usp.ro/forum/forum/180-manageri.
 15. Angrry™

  https://imgur.com/a/y9cXItR
 16. Angrry™

  Banat.
 17. Angrry™

  Ban adaugat.
 18. Angrry™

  Hai ca e weekend
 19. Angrry™

  Dovezile prezentate sunt insuficiente, daca doresti putem lua demo-ul de pe server si sa te uiti peste el, iar ulterior sa revii cu o cerere de ban. Astept PM cu numele hartii daca doresti sa te uiti. Unbanned intre timp.
 20. Angrry™

  Ramai cu banul pana duminica, sa te mai linistesti. Asa cum am mai spus, enervand tot serverul nu ajuti, asa ca ai timp sa iti revizuiesti comportamentul.
 21. Angrry™

  Cine numara?
 22. Angrry™

  Discutam in acest topic:
 23. Angrry™

  Dovezi insuficiente Aici ai demo-ul de la server, daca ai timp sa il verifici si sa pui dovezi mai concrete https://usp.ro/auto0-20210506-204702-498140851-am_sewage-ARENA.USP.RO_____SNAKEBITE_CASE_____128_TICK_1v1_Server__ws__knife__gloves_.dem
 24. Angrry™

  Ban adaugat.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.