Sari la conținut

Tabel Lideri

Conținut Popular

Afișez conținut cu cea mai mare reputație pe 18.03.2021 în toate secțiunile

  1. iconite pentru twitch points xx xx
    3 puncte
  2. Au trecut 3 zile de cand este topic-ul deschis! Topic Closed
    2 puncte
  3. Acceptat, esti Helper acum, sa vedem cum te descurci.
    2 puncte
  4. PRO De treaba, activ si si-a facut treaba cat a putut de bine. Si din cate observam, orele pentru co-owner au ramas aceleasi (450h)
    1 punct
  5. Next aveti warn Btw : V1 mi se pare mai frumos cu fundal alb-negru ( mai simplu )
    1 punct
  6. Nu prea mi se pare necesar asta, adica fiecre joaca cum poate si cum stie, nu e neaparat sa copiem cs 1.6, daca vrei avem old.usp.ro unde cam asta se intampla
    1 punct
  7. USP Romania Wallpaper pentru Wallpaper Engine Versiuni: HD ( 1280 x 720 ) : https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=2422606750 FHD ( 1920 x 1080 ) : https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=2422609880 WQHD ( 2560 x 1440 ) : https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=2422611825 4K : https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=2422614041
    1 punct
  8. Este sănătos din când in când sa mai “împrumuți” câte ceva de la designeri mai experimentați. Încearcă sa te uiți la cum lucrează alții si sa “împrumuți” din ce crezi tu ca fac mai bine. Fa ți cont pe Pinterest, Dribbble, Tumblr si explorează cum lucrează alții sa îți dai seama ce își are si nu-și are rostul. Când lucrezi cu efecte, se aplica mai mereu fraza “ less is more”. Deși colegii tai au detaliat asta mai sus, vreau sa pun accent pe faptul ca lucrările tale sunt super înghesuite, de la blur la brush-uri. Si eu sunt câteodată prins in chestia asta mai ales când lucrez in AE, dar încearcă sa lași lucrarea câteva ore si după uitate la ea si vezi dacă ești mulțumit. De multe ori, asta ma salvează si ma ajuta sa îmi aleg lucrările mai ales pentru clienți. In general efectele se adaugă sa pui accent pe ceva din poza, dacă reușești sa faci o poza cu putine efecte care arată clar si plăcută la vedere, ai sa evoluezi. Am lăsat poate o părere mai lunga dar am vrut sa amplific câteva chestii pe care mulți cred ca ar învață din ele. Tot ce am scris mai sus sunt lucruri care le fac eu si le consider practice când lucrez.
    1 punct
  9. Salut baieti! Tocmai ce am achizitionat o pereche de casti aqirys sirius si am deja o problema cu ele. Nu stiu daca e de la ele sau de la windows dar am incercat toate tutorialele de pe net. Treaba sta in felul urmator: cand sunt pe voice pe teamspeak sau discord, orice receptor care e pe canal aude jocul respectiv (culmea, aude foarte clar ca si cand microfonul sta deschis non stop) si orice alt sunet din windows (inclusiv youtube, la fel, la o calitate mare :))) ). Microfonul pe discord nu apare ca fiind deschis in momentul in care se aude de exemplu cs-ul, doar cand vorbesc apare ca l am deschis si vorbesc. Cum se poate remedia problema? Daca nu se poate remedia problema, sa iau HyperX Cloud II ? Multumesc! O zi buna!
    0 puncte
Acest tabel lideri este setat pe București/GMT+03:00
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.