Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Traficantu

Members
 • Content Count

  24
 • Chat messages

  1
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Traficantu last won the day on November 13 2020

Traficantu had the most liked content!

Community Reputation

38 Active

3 Followers

About Traficantu

 • Rank
  Just Vibing

Contact Methods

 • Steam
  Traficantu
 • Discord
  Traficantu

Recent Profile Visitors

208 profile views
 1. Traficantu

  Overlay work 1/4
 2. Traficantu

  Poftim:
 3. Traficantu

  @AngrryÔäó, Sistemul de ÔÇťlicita╚ŤieÔÇŁ sa spun a╚Öa, trebuie sa conving─â membrul pl─âtitor de abilita╚Ťi / timp / cost. NU se va da nici un rezultat final direct, mai degrab─â se va posta un concept, iar acesta va fii baza deciziei membrului pl─âtitor. In plus un minim de plata este esen╚Ťial. Asta protejeaz─â designer-ul & comunitatea. pe partea de implementare a pl─â╚Ťilor, este pu╚Ťin mai dificil. ╚śtiu ca sunt anumite plugin-uri, sau sunt anumite site-uri ce pot fii folosite, dar toate sunt cu plus si minus. @case, Poate nu va aduce membrii imediat. Dar dac─â este implementat bine, si sunt cereri... atunci pot sa garantez ca vor fii si membrii / designeri noi. Vreau sa adaug ca aceasta sec╚Ťiune are nevoie de moderator special. Presupun ca un administrator ar fii cel mai indicat. De╚Öi asta este decizia voastr─â ca echip─â. Moderatorul respectiv trebuie sa poat─â sa analizeze un posibil caz, cu o perspectiva de design chiar dac─â este mic─â. Portofoliu de designer trebuie sa fie deci mult mai rafinat pentru cei care vor sa r─âspund─â. Nu cred ca vreun membru pl─âtitor va dorii sa se uite prin 10 pagini de portofoliu unde sunt 10 avatare & 2 semn─âturi. Dar 1001 comentarii. In plus, acesta va for╚Ťa echipa de design sa ├«╚Öi ├«ncerce creativitatea si in alte p─âr╚Ťi.
 4. Traficantu

  Propun un concept pentru partea de design. Propun sa fie ad─âugat─â o sec╚Ťiune de cereri pl─âtit─â. Aceasta const─â intr-o sec╚Ťiune unde membrii forumului pot sa depun─â o cerere de design ce consta F─éR─é WATERMARK & specifica╚Ťii anume. designerii respectivi pe sec╚Ťiunea aceea trebuie sa fie monitoriza╚Ťi si sa fie destul de buni pentru a putea posta in sec╚Ťiunea respectiva. e.g. (cerere X) - vreau un poster de firma pentru YXZ - vreau PSD & PDF iar r─âspunsurile vin ├«ntr-un format (timpul de lucru / cat dore╚Öte pe lucrarea respectiva) acest sistem ajuta in 2 perspective. Va aduce designeri experimenta╚Ťi pe forum & c├ónd se va r─âsp├óndi vestea, va fii mai populat. In plus, cred ca dac─â s-ar putea capitaliza un procent pentru forum dintr-o lucrare sa zicem 10% pe lucrare. Sau ma rog, asta conteaz─â de administratori. A╚Ötept p─âreri / ├«ntreb─âri, va rog sa r─âspunde╚Ťi cu argumente, nu cu ÔÇťpro, ideie bunaÔÇŁ.
 5. Traficantu

  Poftim: https://imgur.com/Vk5MYZ3
 6. Traficantu

  Revin cu edit, in seara asta.
 7. Traficantu

  Rezumat lucrari clienti 11/2020:
 8. Traficantu

  Poftim https://imgur.com/zptug7Q P.S: apreciaza faptul ca oamenii au lucrat la el. Nu toti se stiu cu AE.
 9. Traficantu

  Upload - Maine Seara.
 10. Traficantu

  V2 Deși este foarte luminat, textul îl salvează. Mai trebuie lucrat la Blur. Mult.
 11. Traficantu

  Numele t─âu: Traficantu Numele celui care ├«i d─âruie┼čti cadoul: @KENNY. Motivul pentru care i-ai oferit acest cadou: Cerere. Imaginea cadou: N.B: Acest cadou este demonstrativ. Astept sa imi lasi link IN PRIVAT cu link spre youtube & cateva detalii despre ce ai vrea pe el. Momentan, asa il vad eu. Dar poti sa il schimb dupa cum doresti.
 12. Traficantu

  Poftim: https://imgur.com/kaJAxI6
 13. Traficantu

  Part 5 Work Uploads.
 14. Traficantu

  Poftim: https://imgur.com/zjFjzTq
 15. Traficantu

  Poftim: https://imgur.com/6BPFueF https://imgur.com/AuAmF8A
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.