Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Traficantu

Member
 • Content Count

  42
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3
 • Points

  182 [ Donate ]

Traficantu last won the day on January 28

Traficantu had the most liked content!

Community Reputation

84 Honorable

4 Followers

About Traficantu

 • Rank
  Just Vibing

Contact Methods

 • Steam
  Traficantu
 • Discord
  Traficantu

Recent Profile Visitors

386 profile views
 1. Traficantu

  - X I X -
 2. Traficantu

  Pro - Niște stock-uri extrem de frumoase - Niște stiluri de font frumușele - Niște render-uri bunicele pentru cine folosește. Con - Extrem de multe fișiere aiurea precum PSD-URI vechi. - Foarte multe stock-uri cu tenta sexuală (greu de folosit pe comunități sau profesional) Este un pachet foarte bun pentru începători, psd-urile ajuta sa poți învăța sa faci avatare mai mult decât decente. Si sunt destul de multe efecte si render-uri pentru cei avansați. p.s. Ajuta sa știi rusa.
 3. Traficantu

  V2- superba creație. Dacă ar fii avut niște efecte in armonie cu tema pozei, si v1 nu ar fii fost departe. p.s. Nu va mai satura Dumnezeu de 1v1’s astea
 4. Traficantu

  Este sănătos din când in când sa mai “împrumuți” câte ceva de la designeri mai experimentați. Încearcă sa te uiți la cum lucrează alții si sa “împrumuți” din ce crezi tu ca fac mai bine. Fa ți cont pe Pinterest, Dribbble, Tumblr si explorează cum lucrează alții sa îți dai seama ce își are si nu-și are rostul. Când lucrezi cu efecte, se aplica mai mereu fraza “ less is more”. Deși colegii tai au detaliat asta mai sus, vreau sa pun accent pe faptul ca lucrările tale sunt super înghesuite, de la blur la brush-uri. Si eu sunt câteodată prins in chestia asta mai ales când lucrez in AE, dar încearcă sa lași lucrarea câteva ore si după uitate la ea si vezi dacă ești mulțumit. De multe ori, asta ma salvează si ma ajuta sa îmi aleg lucrările mai ales pentru clienți. In general efectele se adaugă sa pui accent pe ceva din poza, dacă reușești sa faci o poza cu putine efecte care arată clar si plăcută la vedere, ai sa evoluezi. Am lăsat poate o părere mai lunga dar am vrut sa amplific câteva chestii pe care mulți cred ca ar învață din ele. Tot ce am scris mai sus sunt lucruri care le fac eu si le consider practice când lucrez.
 5. Traficantu

  Prototip Aplicatie de gestionare budget
 6. Traficantu

  Proiect nou, design nou.
 7. Traficantu

  File Name: Design pack File Submitter: Traficantu File Submitted(data): 20/02/2021 File: Screenshot: ** Vreau sa fie foarte clar ca acest design pack nu este al meu si nu imi asum vreun credit pentru orice textura din el. Totusi l-am gasit pe alta comunitate, imi place si il folosesc. In plus, cred ca unii vor aprecia niste resurse noi!
 8. Traficantu

  Poftim: https://imgur.com/ScVV9Lj https://imgur.com/9w0eeY0
 9. Traficantu

  Poftim: https://imgur.com/oG3VJ2e https://imgur.com/dMrLH3b
 10. Traficantu

  Poftim https://imgur.com/mncdCix
 11. Traficantu

  *Numele tău: TRAFICANTU *Numele celui care îi dăruieşti cadoul: ANGRRY *Motivul pentru care i-ai oferit acest cadou: YOUTUBE GLOW UP *Imaginea cadou: https://imgur.com/9MVhDj9 Sper sa iti placa si sa il folosesti, daca doresti edit-uri, lasa-mi PM.
 12. Traficantu

  Poftim: https://imgur.com/etwbPuR
 13. Traficantu

  Poftim: https://imgur.com/wwWPMEV
 14. Traficantu

  Poftim:
 15. Traficantu

  Work in progress 3/4
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.