Sari la conținut

cYobY

Member
  • Număr conținut

    11
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

1 Urmăritor

Vizitatori Recenți Profil

269 citiri profil

Realizările lui cYobY

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • One Year In
  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Insigne recente

5

Reputație Comunitate

  1. cYobY

    cerere unban cYobY

    Nick: [numele tău de pe server] cYobY Profil jucător [STEAM]: https://steamcommunity.com/profiles/76561198441098875/ Steam ID [STEAM_1:0:00000]: STEAM_0:1:240416573 Link ban Sourcebans: [https://go.bans.ro] https://go.bans.ro/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:240416573&advType=steamid&Submit Ore jucate pe server [link gametracker]: https://www.gametracker.com/player/cYobY/go.usp.ro:27015/ Ai intrat în grupurile de steam ale serverului?: [uspromania & uspgo da/nu] nu Ai intrat pe serverul de discord al serverului?: [https://link.usp.ro/discord_usp da/nu + nume] nu Ai dat subscribe pe youtube canalului comunității?: [https://youtube.com/uspesports da/nu] nu Ai citit regulamentul?: doar regulamentul playerilor Descrie situația: Ma joc linistit pe server fiind ceva playeri on ma joc si eu mai agresiv , fiind majoritatea playerilor de nivel mediu si la final de meciu aud " cYobY salut " , raspund cu salut necunoscand persoana in cauza si ma trezesc cu ban x.x . Astept un demo , sau orice altceva care aduce dovezi impotriva mea pentru folosirea de coduri. Daca acest baiat blake doreste, sunt dispus la o verificare completa a pc-ului in orice mod vrea el. Harta + Ora aproximativ: mirage 11:25 Dovezi: https://imgur.com/a/L3FGeqg
  2. Nick: cYobY Nick admin: paul-tnt Steam Profile Admin: https://steamcommunity.com/id/paulsc123/ Data și ora evenimentului: 15.06.2021 aproximativ 12:30 Harta: Cache Detalii: Eram la terro si unul dintre coechipieri zice ceva de paul ca si cum ar avea cod , am zis sa ma uit pe profilul lui si sa il caut pe faceit finder poate gasesc vreo ceva ( un cont legat de a lui cu vac ban ) , spre suprinderea mea chiar gasesc un cont vacat de 10 zile care face legatura la contul lui. I am spus frumos in chat " paul mai usor ca ai cont vacat de 10 zile " si din acel moment a inceput sa se atace , replica mai deranjanta pentru mine a fost aceea din poza. De obicei nu permit nimanui sa vorbeasca asa cu mine , mai ales unui pusti de 14 ani , care mai presus de atat mai are si grad pe acest server. Admin , controleaza-ti nervii si mai presus limbajul. Dovezi: https://imgur.com/a/Hgk3dAY Alte precizări: Va rog sa luati in calcul urmatoarea propunere , mariti varsta minima pentru admini , 14 este putin. La 14 ani sunt inca copii , nu sunt dezvoltati mintal incat sa poata rezolva anumite probleme si nici experienta de joc necesara nu o au! Mersi.
  3. cYobY

    Cerere helper cYobY

    https://imgur.com/a/9ylojTy un total de 7 ore inregistrare pe numele cu care am jucat , daca are importanta.
  4. cYobY

    Cerere helper cYobY

    Da , am jucat cu alt cont. Mi-a cerut varul meu(11 ani) un cont de steam si am zis sa ii fac eu el nestiind cum sta treaba cu steam. Cred ca am mai mult de 4 ore jucate pe contul respectiv. Pot lasa un link daca este nevoie.
  5. cYobY

    Cerere helper cYobY

    Nume: [numele tău real] Ciobanu Alin-Stefan Vârstă [minim 14]: 19 Nick: [numele tău de pe server] cYobY Profil jucător [STEAM]: https://steamcommunity.com/id/cYobY/ Steam ID [STEAM_1:0:00000]: STEAM_1:1:65165351 Ore jucate pe server [link gametracker]: https://imgur.com/a/ZjSFfhR Ore jucate pe server [screenshot !ore de pe server]: https://imgur.com/a/l2DHOs7 Ai intrat în grupurile de steam ale serverului?: [uspromania & uspgo da/nu] da Ai dat like paginii de facebook a serverului?: [https://facebook.com/uspromania da/nu] nu , nu folosesc facebook. Ai intrat în clanul gametracker al comunității?: [https://gametracker.com/clan/uspromania da/nu + nume] da , cYobY Ai intrat pe serverul de discord al serverului?: [https://link.usp.ro/discord_usp da/nu + nume] da , cYobY#1918 Ai dat subscribe pe youtube canalului comunității?: [https://youtube.com/uspesports da/nu] da Ai citit regulamentul?: ma mai gandesc
  6. Nick: cYobY Nick admin: UnReal Data și ora evenimentului: 2/9/2021 ,17:13 Harta: de_cache Detalii: Sa nu lungesc vorba , jucam pe cache si era un player care a jucat tot meciul numai xm runda de runda , dupa ceva timp am inceput sa ma enervez si i-am spus : " mars in silver ca ai jucat xm tot meciul ". Am luat gag , gag caruia i-am inteles rostul , iar dupa 5 secunde primesc ban 30 de minute. Eu stiam ca pentru limbaj se primeste mute/gag iar in functie de gravitate de la 5 minute in sus , dar mai nou UnReal trateaza cu ban. Macar de era un limbaj total neadecvat si as fi injurat de toate cele. Chiar zilele trecute de la voi am primit reprosul " cititi regulamentul ca nu is eu de vina ca nu il stiti " : ( - Limbajul vulgar, înjurăturile și jignirile la adresa altei persoane sunt interzise [Pedeapsă: GAG, MUTE sau SILENCE 5-10 MIN sau PERMANENT] ). Dovezi: https://imgur.com/a/t6ubHhT Alte precizări: UnReal , stiu ca te-ai tiltat cand am avut discutia cu Paradox pe discord si te-ai bagat fara motiv si ai inceput cu chestiile tale cu " ai 12 ani , invata romana etc. " dar nu imi arati ca esti tare cu ban fara motiv. Daca ai ceva personal cu mine ma gasesti pe discord sa vorbim , nu facem ce ne trece prin cap ca doar avem admin. O sa continui sa joc pe server si crede-ma ca o sa fac posturi cat cuprinde pentru ca faceti cum vreti voi , ca doar suntem admini.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.