Sari la conținut

Tabel Lideri

Conținut Popular

Afișez conținut cu cea mai mare reputație pe 07.02.2021 în toate secțiunile

  1. sa inteleg ca astea nu sunt conturile tale: https://steamcommunity.com/id/suntsef123 https://steamcommunity.com/id/eurostar123 https://steamcommunity.com/id/eurostarboss , ma rog, mi-am spus doar punctul de vedere, puteti inchide topic-ul, nu mai vreau sa aud nimic despre tine sincer
    4 puncte
  2. Mexact.. Vin astia care intra 5 minute pe luna, pa srv si da ordine.. daca nu era vorba da tovarasul lui nu prea cred ca l vedeam activ pe nicaieri (server, discord, forum).
    3 puncte
  3. A 1000 oara cand spun, nu am main. :D Din cate vezi fac deseori bhop si ma duc sa dau lame si tazer si joc la troll, si după cum am mai zis, nu imi dau sufletul pe servere... mai ales la ce jucători sunt, nici nu trebuie.
    3 puncte
  4. @snd ar trebui facut ceva cu copilul ala "robert." Inteleg ca are co pe donatie dar nu e prima data cand injura stafful,acum vreo saptamana m-a injurat si pe mine ca i-am dat slay ca s-a dus B eu stiam ca a avut admin si a luat remove de la inactivitate,azi a intrat oe sv cu alt nume pe cand in regulament scrie ca nu e voie sa-si schimbe numele fara cerere,l-am intrebat daca a facut cerere si a spus ca nu ca el nu o face pe adminul,el avand co:))))) Parerea mea e ca ar trebui facuta o curatenie in staff (scosi cei sub 14 ani ca sunt,scosi cei fara activitate,cei care nu-si fac treaba etc @snd
    2 puncte
  5. contra. zic ca poate am dat eu ban aiurea, dar restul adminilor nu cred ca ti-au dat ban degeaba daca nu pari suspect .... In plus nu inteleg cum poti sa ai scor atat de bun din moment ce ai un singur cont si esti "nou" pe cs... cum a zis si unreal, scorul pentru in "incepator", fara main ... 1) https://prnt.sc/yn90ap.
    2 puncte
  6. Las asta aici pentru domnul " Nu am main " care aparent recunoaste ca a jucat si Matchmaking pe CS:GO iar acu baga scuza cu Faceit, de parca pe faceit joaca numai profesionisti . Domnule @abcdef de ESEA cred ca ai auzit, sper ca iti poti imagina ca diferenta e " de la pamant la cer" adica una imensa si ca pe Faceit jucatorii nu sunt asa buni, cum nici tu nu esti si nu stii sa ascunzi un Wall . Nu e singura data cand face scoruri de genu + ca a avut si mai mult . https://prnt.sc/ymx743 . Nu ti se pare ca ne iei de prosti ? Crezi ca ne-am nascut ieri ? ca ne-am apucat ieri de CS:GO ? si sa-ti mai spun ceva, orele de pe un cont nu reprezinta experienta si aptitudinile unui jucator . Acu nu-mi pasa ca iei ban sau unban, eu doar imi spun parerea, pentru mine nu insemni nimic, de mincinosi ca tine am tot dat iar daca gresesc sa-mi fie invatatura de minte si sa raman eu prostul desi n-as prea crede ca gresesc acum .
    2 puncte
  7. Dupa cate stiti, recent s-a adaugat din nou restrictiile pe hartile de joc atunci cand numarul de jucatori este mai mic de 5 vs 5. Am adaugat restrictii la: Inferno Cbble Ancient Hartile restrictionate momentan sunt: Cache Cbble Dust2 Inferno Mirage Nuke Overpass Train Toscan Ancient Daca sunt si alte harti care trebuiesc restrictionate doar pe un site pana cand numarul de jucatori este de cel putin 5 vs 5 (astfel incat sa nu se mai abuzeze de slay, iar jucatori care nu stiu sa nu planga) astept sugestiile voastre. De asemenea s-a adaugat o versiune mai veche a hartii de_toscan care include si restrictiile aferente (va aparea un re-make oficial curand oricum).
    2 puncte
  8. Esti bun tu:)) am auzit de tine:)) Asteapta demo si lasa-ma cu povesti cu faceit
    2 puncte
  9. @snd inchide si tu topicul asta, vad ca mai mult se cearta lumea, baiatu ala face reclamatie aiurea, n-are rost sa se mai continue . Contra si din partea mea . @Viteza ferrari Decat sa stai sa faci cererea asta si sa te certi fiind constient ca ai gresit, nu mai bine faceai ceva mai productiv ? Mai o tema in cazul in care esti la scoala, mai jucai alt joc, de ce sa faci zarva aici pentru ceva ce tu ai facut gresit ?
    2 puncte
  10. Sunt niste reguli extrem de tampite adaugate de la o vreme si foarte interpretabile dupa bunul plac al fiecaruia, de ex cu neprezentare main, cu ban daca are vac mai vechi de 400 zile, ban daca are cont nou etc. Ca sa lamurim cu regulile astea anti codati ~pe server nu pot intra jucatori cu VAC / gameban pe CS:GO ~poate intra in rest oricine si cu cont nou si cu prime si fara Inteleg ca sunt foarte multi codati, dar ca sa va ajut pe voi sa adminati mai eficient si mai repede am acceptat regulile astea care dupa mine nu sunt ok in totalitate Prefer sa se dea ban in baza la demo decat sa se dea pe regulile astea. Eu mereu am fost adeptul de a lasa adminii sa ia decizia corecta, in special adminii vechi cu experienta chiar daca au dat banuri fara dovada am tinut mereu cu ei pt. ca am incredere ca stiu ce fac. Lucrez de cateva zile sa aduc serverul in 2021, https://usp.ro/server/ cand e gata vor fi demouri cu tot cu tot logul de pe harta ex. vom putea vedea activitatea adminilor, vom avea warnuri (avertismente) pt. admini si multe alte optiuni care ne vor ajuta cu codatii si cu adminii care nu fac treaba. Este un server public, nu restrictionam jucatorii, deci ne trebuie multi admini BUNI cum esti tu @Sneaky_mode care sa faca treaba de admin. @Angrry™ se ocupa si el cum poate are multe pe cap, de GO se ocupa printre altele cand mai are putin liber mai raspunde la o cerere sau reclamatie, sper sa nu fi facut ce ai zis tu @Sneaky_mode pt ca prietenie sau nu nu e frumos si daca a facut treaba asta sigur n-o sa o mai faca. Ai putea sa mai ramai sneaky, nu are rost sa te retragi, am spus ca ma ocup eu de acum de server, pe mine ma stii de atata timp.
    2 puncte
  11. Nume: Mihai Vârsta: 14 Categoria pe care vrei s-o moderezi: Free Games Contact (Steam/Skype/Facebook/etc.): Discord : TraY#4834 De ce dorești să fii moderator?: As dori sa-mi dezvolt abilitatile pentru a ajuta cu cat mai mult in dezvoltarea acestei comunitati. Experiență în domeniu: Nu prea am experienta in acest domeniu dar toate au un inceput.
    1 punct
  12. 1. Numele tau ( real ) : Gabriel Madalin. 2. Numele tau ( din joc ) : mgROCKSTAR 3. Profilul tau de Steam: https://steamcommunity.com/id/Madalin15yo/ 4. SteamID: STEAM_0:0:506807488 5. Primele 7 cifre din CNP: 5051008 6. Cateva cuvinte despre tine: Ma numesc Madalin, locuiesc in Braila si am varsta de 16 ani. Ma consider un baiat glumet, serios si foarte atent la ce se intampla in jur. 7. Ai experienta in adminat?: Da, am experienta. 8. Link de la profil / poza cu orele de pe server: https://imgur.com/a/GN9WPmG 9. Cat timp poti petrece pe server?: Pot petrece in jur de 4-6 ore pe zi. 10. De ce ai vrea sa te alaturi STAFF-ului?: Am dorit sa ma alatur STAFF-ului deoarece este unul destul de matur si ma consider pregatit pentru a face parte din acesta. 11. Ai un program de filmat pentru a prezenta dovezi?: Da, am OBS. 12. Ai citit regulamentul ?: Da, coca-cola. 13. Alte detalii: O seara/zi buna!
    1 punct
  13. Salut. La fel ca in cazul lui Vasy, nu accept favorizarea anumitor playeri de la anumiti admini fara activitate recenta pe sv. Consider ca sunt unul dintre cei mai vechi admini pe server (3 ani, multumesc pe aceasta cale lui @snd pentru toata increderea in acest ani!) si doresc sa mi se retraga gradul de owner. Multumesc si numai bine tuturor!
    1 punct
  14. Nu vreau sa va ocup timpu cu romane, mi a facut placere sa am grija de server, am facut 520 de ore in 5 luni, cred ca nimeni nu a fost asa activ ca mine, dar in ultimu timp se favorizeaza anumiti jucatori, iar mie nu mi plac chestiile astea. Le multumesc tuturor celor cu care am ras si am avut momente super. Va urez succes in continuare cu comunitatea, dar aveti nevoie de anumite schimbari in staff. Multa sanatate si toate cele bune!
    1 punct
  15. Pro, nu e chiar cea mai buna activitate, dar sunt sigur ca daca va avea grad, va fi mai activ. +pe categoria aia chiar nu se posta inainte
    1 punct
  16. Bro inceteaza cu jignirile astea de 2 lei, sa vorbesti atunci cand reusesti sa scapi de vacban-ul ala pe conturi, game ban ma rog, si un player e bun doar atunci cand are o echipa organizata, atunci observi cum joaca acel player si nu e vorba de unul singur, e vorba de intreaga echipa in cs:go, si daca zici ca noi suntem frustrati si nu stim sa jucam, atunci invatane tu, si daca adun acele conturi credema ca nu te face sa joci asa, cum ai spus si tu nu conteaza orele, incepi sa te contrazici singur incontinuu, bro, nici nu vreau o dovada, dar nici de tine nu mai am chef, cand intri pe server strici distractia la toti, si nu o zic in semn de rau, asta e adevarul, sa vina unul singur sa imi spuna ca se bucura ca esti pe server dintre adminii, inafara de prietenii tai, atunci ma jur ca am sa te platesc sa ma inveti sa joc cs, dar pana atunci ce pot spune, o seara frumoasa si distractie placuta
    1 punct
  17. Nu vreau sa fiu ipocrit dar acum o ora era harta Train si a intrat un Admin numit Robert si a inceput sa injure pe server (eu nestiind ca e admin i-am atras atentia) iar apoi acesta a inceput sa ma injure, UnReal era defata si am observat ca e admin am incercat sa vorbesc cu UnReal crezand ca ii poate face ceva, dar regulamentul nu i-a permis nici lui sa faca ceva, faza cu atrasul atentiei unu grad mai mare nu stiu cat de ok e. Si pe acest Admin nu l-am vazut de cand is in staf si nici inainte de a deveni si acum de nicaieri apare si injura, nu stiu ce sa zic, o fi el co-owner, dar macar sa citeasca regulamentul pana la urma, si daca nu se rezolva nici asta, imi voi face si eu o cerere de retragere, pana la urma nu e normal sa se intample asta, cand am vazut ca nici proxy nu ii poate face nimic am decis sa ies de pe server, Imi pare rau pentru comunitatea asta, era mai bine cand nu intrau de loc unii din ei Acum fara suparare, astept o reclamatie din partea lui Robert, bro te pup ce pot sa spun
    1 punct
  18. Mda nu avem mai mult de 40 de ore sau cate ai tu:)))))))))))))))
    1 punct
  19. Nickname: BOYO Prenume: Bogdan Varsta: 20 de ani Steam Profile: https://steamcommunity.com/id/bogdanboyo Grad dorit: Helper Experienta CSGO (De cat timp joci): cinci ani Experienta SourceMod (De cat timp administrezi/ai fost admin): un an, dar am mai multa experienta de pe cs 1.6 Cate ore ai de gand sa fii activ?: 2 ore / zi. O data ce vei primi grad, intelegi ca vei fi supus regulamentului serverului?: Da. Ai intrat pe serverul de discord al comunitatii? Da. Discord Tag: Damaschin. VreauPACE#9135
    1 punct
  20. Cum am zis si eu,inainte sa aiba vip rupea dar acum are maine reci:)))))avea 10-15 cu 0...:))
    1 punct
  21. Nu, nu zice peste 70% din staff ca am doar 40 de ore si ca joc ca un codat. Nu cred ca ati realizat inca ca eu joc la troll, ca ma duc fac bhop si incerc sa dau knife/taze. Nu e nevoie sa fii tryharder pe servere ca oricum 80% din playeri sunt silveri... N-am vreo problema ca faceti cate 5 killuri, dar voi aveti o problema cu mine ca fac killuri Nu am main. Eu nu va fac incompetenti sau prosti in niciun mod, dar nu sunteti in stare sa intelegeti ca daca ma intrebati acelasi lucru eu nu imi schimb raspunsul.
    1 punct
  22. Eu sincer nu inteleg de ce nu prezinti un main,nu ai cum sa tragi asa,nu e clar ca pe main ai vac...zic si eu dar mna:))nu mai zic nimic Aa si inca ceva...inainte sa ai vip:))aveai 10+cu 0 si acum de ce nu mai tragi asa;)))ai mâinile reci?
    1 punct
  23. @Sneaky_mode Nu consider ca fac vreun favor, dar daca crezi ca fac, poti sa fii mai concret. Regulamentul l-am schimbat pentru ca l-am schimbat si pe arena, pentru ca unele reguli/idei nu erau atat de bune sau nu duceau la un rezultat favorabil serverului. Nu vanez pe nimeni, sanctionez pe cine vad ca incalca regulamentul, de altfel, cum fac si ceilalti moderatori ai comunitatii. Din pacate nu pot citi fiecare post si topic. Daca sunt dovezi asupra oricui care incalca regulamentul, le astept, iar persoana ce le incalca va fi sanctionata, nu ma intereseaza daca e prieten sau nu. Eu am primit niste poze cu mesaje din chat de pe serverul go.usp.ro ale limbajului lui Unreal, care a fost sanctionat, iar apoi a primit gradul inapoi, cu conditia sa ajute serverul si sa respecte regulamentul. Pentru ca e o regula proasta. Altii nu au main. Sau au avut main, care le-a fost spart. Interzicem jucatori doar asa ca n-au main sau ca nu il dau, sau ca nu se uita pe chat? Aceasi regula a fost si pe serverul ARENA.USP.RO acum 6 luni pe care am scos-o/modificat-o, nu fac modificari pentru nimeni, fac pentru comunitate, pentru jucatori. Serverul e pentru a se juca lumea pe el, si de banat se baneaza cei care au cod sau cei care au cont nou si joaca suspect (asa cum e precizat in regulament dupa modificarile aduse). Pana acum nu mi s-a insistat/adus la cunostinta multe probleme de pe server, desii acum 1 an incercasem sa le rezolv, insa staff-ul era impotriva mea. Am pus gard-uri cand sunt putini jucatori sa nu poata sa mearga in B, pentru ca de multe ori nu erau admini on si era un joc ne-placut. Sau alti admini abuzau, insa intre timp cineva a scos acel plugin. Acum l-am re-adaugat si voi adauga si pe celelalte harti garduri. Deoarece @snd nu a avut timp pana acum sa se ocupe, am incercat sa fac ce pot, insa acum a spus ca se va ocupa, asadar orice parere/opinie poate fi discutata cu el sau cu mine. Daca vreti, respectam regulamentul la sange si ramane si unreal fara admin si gata. Eu cred ca mai bine discutam civilizat si ajungem la niste puncte comune astfel incat sa ne faciliteze pe toti.
    1 punct
  24. 1. Vulgar language is punished with gag/mute on: 1st time 5-10 mins, 2nd time 10-20 mins, 3rd time 24h ban. 2. Vulgar language at STAFF is punished with 5-20 mins gag/mute, and 2nd time, 12/24h ban. 3. Use of the Caps-Lock exaggeratedly is punished as 1st rule. 4. It is forbidden to spam in chat (repeating the same text 2-3 times), it is punished as 1st rule. 5. You have 48h from when you have been banned to make an unban request, if not, your request will be rejected. 6. Advertising for other communities or servers is punished with a permanent ban. 7. It is forbidden to put another links, except for https://usp.ro and https://imgur.com , it is considered as advertising and it is punished as 6th rule. 8. It is forbidden to threat the STAFF with complaint, if you think someone made a mistake, you can make a complaint against them on forum. 9. Flood threats are punished with 1-7 days ban. 10. Any tentative of cheating or use of scripts as: BunnyHop, KillSay, FakeLag, FakeLatency etc. is punished with a permanent ban. 11. It is forbidden to grief/troll, is punished with 24h ban. 12. You can be banned even if you insult an admin in PM (Steam). 13. Bug abuse is punished with 1-7d ban for the 1st time, and permanent ban or deleting the account from database for the 2nd time. 14. Instigating to quarrel is punished with gag/mute 10-20mins, and and 12/24h ban if it continues. 15. Trash-Talking (ez, so ez, owned, sit etc.) is punished as 14th rule. 16. Disrespecting other players can be punished with permanent ban. 17. Programs as: Slam, Voice Changer or other scripts that are disturbing other players can be punished with a 1-7d ban 1st time, and 2nd time with a permanent ban. 18. Climbing on the map is punished with slay/kick/ban 2h. 19. Staying AFK at Spectate when the server is full is punished with kick. 20. It is forbidden to have another DNS in your name, except this server's DNS or other USP.RO server's DNS. It is punished with rename at 1st time, kick at 2nd time, 3rd time 1-30d ban. 21. It is forbidden to call another players at Competitive/Matchmaking or another mode/game, it is punished as 14th rule. 22. Bad jokes as "mi-l **CENZURAT**" etc. is punished as 14th rule. 1. Vulgar language to another players is punished with warn, then remove. 2. Ranks taken from donations need to respect the rules as other players, if not, is punished with remove / permanent ban. 3. Spamming infinite ammo is punished with warn, you are allowed to hold 5 sec on guns with 20-30 rounds, and 3 sec on guns with less than 20 rounds. 4. It is forbidden to spam any sank, you need to make a 5 sec pause between them. 1. Any violation of any rule from above and below is punished with warn / remove. 2. it is forbidden to use commands o another STAFF members, just if the situation is serious (using cheats, advertising etc.). If you think he made a mistake, make a complaint against them on forum. 3. In case you are donating for a rank, you are bound to make an account on forum to know about any information. 4. Abusing of: !CSAY, !HSAY, !MSAY, !SAY is punished with warn, these commands are used for announcements! 5. Offering your account to another person from OLD.USP.RO is forbidden, you can be removed. 6. You are bound to manage the reports in any situations, the admins that are not managing the reports/server can be REMOVED. 7. You have 24h to present the evidence at a complaint / unban request, if you can't present the evidence, announce in a reply. The Admins that are not presenting the evidences can be warned or removed. 8. The Admins that are inactive for more than 5 days without an absence request, are removed from STAFF. 9. You need an evidence for every gag/mute/ban/kick etc. 10. You are not allowed to "flex" with your rank. 11. Vulgar language on another player / STAFF member without his permission can be punished with remove. 12. It is forbidden to give info with X-Ray, it is considered as an abuse and can be punished as 14th rule. 13. Using the unban command without a clear evidence/without founder's permission is punished with remove + ban. 14. Abusing your rank is punished with remove + permanent ban. 15. Generic reasons (sal, pa, cf, bye, fuck you etc.) at gag/ban/kick, etc. is punished with warn. You don't have permission to apply a command without writing a reason. Attention If you play with cheats and get VAC, you are doing on your own, ranks can not be transferred. Cheating attempt as STAFF is punished with ban on IP + remove. As a STAFF member you are not allowed to get donations, you have to guide the donor to the Founder's profile.
    1 punct
  25. REGULI AFILIERE: - nu se accepta servere banate in gametracker - se accepta doar servere gazduite la firme decente - se accepta doar servere de Counter-Strike - daca un server este offline timp de 3 zile consecutive si detinatorul nu a anuntat acest lucru serverul va fi dezafiliat - se poate alege un singur DNS dintre nume.usp.ro si nume.csgo.ro - modificarile dorite (link-uri pentru diverse statistici/link discord/modificari ale structurii categoriilor [redenumire/mutare/adaugare/stergere forum] ) se vor efectua intre 3-7 zile. ÎNAINTE DE CERERE: - serverul trebuie să aibe deja numele dorit [de exemplu cs.usp.ro] - serverul trebuie să fie înscris pe gametracker, să îi dați claim și să-l adăugați în clan https://gametracker.com/clan/uspromania CE PRIMEȘTE UN SERVER DUPĂ AFILIERE?: - DNS nume.usp.ro sau nume.csgo.ro la alegere - categorie forum cu subforumuri nelimitate (nu este nevoie de intervenția staff-ului pentru a edita un subforum / adauga sau scoate un manager) - acces full de moderare + management categorie forum - grad de Manager CS 1.6 / Manager CS:GO / Manager CS2 - ajutor rezolvare buguri addons, gasire pluginuri - acces la scripteri - reduceri la anumite hosturi partenere - posibilitatea participării la diferite concursuri cu premii cum ar fi boost, reclama la server sau alte beneficii - canal pe serverul de Discord USP https://discord.gg/EjH2j7quRC [necesită cerere separată https://usp.ro/forum/forum/5695-cereri-reclamații/] - canal pe serverul de Teamspeak ts.usp.ro [necesită cerere separată https://usp.ro/forum/forum/4764-cereri-reclamații/] MODEL: OWNER 1: [@numele de pe forum] OWNER 2: [opțional, @numele de pe forum] IP+PORT SERVER: SUBDOMENIU: [DNS, nume.usp.ro sau nume.csgo.ro la alegere doar unul] MOD: [respawn, competitive, deathrun, surf, arena etc.] SLOTURI: FIRMA UNDE E GĂZDUIT SERVERUL: VECHIME SERVER: LINK GAMETRACKER: AȚI DAT CLAIM LA SERVER?: AȚI ADĂUGAT SERVERUL ÎN CLANUL GAMETRACKER?: NUME CONT GAMETRACKER: LINK SOURCEBANS: [opțional] LINK DISCORD: [opțional] STRUCTURĂ FORUM: [regulament, anunțuri, cereri admine etc.] NUME DE SERVER REZERVATE* (nu sunt permise pentru afiliere decat cu aprobarea @snd/ @Angrry™ ) go.usp.ro, arena.usp.ro, cs.usp.ro, awp.usp.ro, dr.usp.ro, bb.usp.ro, surf.usp.ro, predator/pred.usp.ro
    1 punct
  26. Baieti va las , dupa cum am spus si in topicul de mai jos .Era nevoie de niste reguli. De când au fost implementate s-au întors și am chemat mulți jucători vechi cu promisiunea că scăpăm de codati. Apoi s-a întâmplat cum a mai fost și înainte că un jucător să primescă ban dar admini "proști" care sunt pe server tot timpul nu au știut că el defapt este cunoșțînță de a lui @Angrry™ și el o să schimbe regulile pentru că poate pur și simplu . Cum adică să îi baneza prietenul ori prieten din prieten. Apoi la vânat pe @UnReal pe forum pentru că s-a luat de @gh0stw4ve alt amic și el la rândul lui (altul care nu poate ține un cont timp de 1 an fără vac) prieten cu tipul banat pentru care sau schimbat regulile. (Nu mai aveam voie să dăm ban pt neprezentare main) Nu mai am energia necesară când văd astfel de rahaturi că nu am cum să le zic. Nu cred că în funcția pe care o ai poți să fii așa de subiectiv, dar ce știu eu. @snd eu te cred ca nu ai timp si ca prietenie si munca enorma pe care o face @Angrry™ nu se poate agala, dar nu este ok deloc ce se intampla. Pentru toți ceilalți care nu își bat pl de alți și nu găsesc scuze de tot râsul , bafta și multă răbdare.
    0 puncte
Acest tabel lideri este setat pe București/GMT+03:00
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.