Sari la conținut

abcdef

Member
  • Număr conținut

    12
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de abcdef

  1. abcdef

    Cerere unban sunt nub

    Folosesc instant replay-ul de la GeForce Experience daca stii ce-i ala, si captureaza ultimele 5 minute, din cate vezi filmarile mele au sub 5 minute oricum.
  2. abcdef

    Cerere unban sunt nub

    Nu te-am injurat niciodata Torr3z, nici nu am motiv pentru care sa o fac. Mamba, ceea ce spui tu e o aberatie. Zici de echipa organizata? Ai vrea sa intru cu full team pe servere comunitare sau ce? :)))) Cu ce stric distractia la toti? Fiindca ma joc, fac killuri si nu va convine? Jigniri de doi lei?... Ok... Ce sa mai zic, dupa ce ca ai abuzat acum cateva zile cu kick si slay pe mine. Cand te-am intrebat de ce, mi-ai spus ca asa ti-a spus un admin sa faca si dupa ai zis altceva cand ai fost intrebat de un owner. Eu zic ca mai bine te invat romana ca nici asta nu stii (majoritatea staff-ului nu stie defapt). Torr3z, putin imi pasa ca sunt in coltul PROSTIILOR dupa cum spui tu. De ce sa-mi dezinstalez jocul? Ca imi fac flame niste frustrati de admini agramati care se cred buricul pamantului ca au grade pe un server? Nu e chiar asa 'puiul meu'.
  3. abcdef

    Cerere unban sunt nub

    bravo tata, mi-ai gasit conturile pe care le foloseam pentru boosting services pe funpay/plati/lolz etc. si acum ce vrei? o medalie? din cate vedeti, daca sunteti in stare ca vad ca in general sunteti cam incapabili, sunt de mai bine de 150 de zile conturile alea si nici nu am mai intrat pe ele de atunci. de serverul asta am auzit acum o saptamana, inainte nici nu stiam de el (+ ca puteti verifica dupa ip daca am mai fost vreodata logat pe alt cont pe server). va inteleg frustrarea ca spuneti ca am cod, dar daca va iau la 1v1 sa joc calumea n-apucati sa trageti (cu tot cu partajare pornita, filmare, verificare tw sau ce mai vreti voi). mai ales, daca spuneti ca am cod la fazele alea (cand am filmat ultimele 2 banuri) sunteti jalnici si nu meritati sa fiti in staff, batrani anei care sunteti. ce credeti, daca as fi avut cod mi-as mai fi batut capul cu cereri de unban si sa stau sa explic la niste oameni brainless ca nu am coduri? nu mi-ar fi fost mai simplu sa intru pe alt server sau sa imi fac alt cont? ar trebui sa se dea un test de iq pentru intrare in staff tbh. ba baieti, n-aveti ore in cs adunate cat am eu in total.
  4. abcdef

    Cerere unban sunt nub

    Singurul cont pe care m-am mai jucat e https://steamcommunity.com/id/BrcLeZeu (e contul unui prieten). Mi l-a dat acum mult timp ca sa ma joc, dar am zis acum cateva saptamani ca ma apuc eu sa-mi fac cont de la 0 pentru faceit. Si nu pot spune ca e mainul meu pentru ca nu e contul meu. In plus, nu am spus ca n-am niciun alt cont, am spus doar ca n-am main.
  5. abcdef

    Cerere unban sunt nub

    Nu, nu zice peste 70% din staff ca am doar 40 de ore si ca joc ca un codat. Nu cred ca ati realizat inca ca eu joc la troll, ca ma duc fac bhop si incerc sa dau knife/taze. Nu e nevoie sa fii tryharder pe servere ca oricum 80% din playeri sunt silveri... N-am vreo problema ca faceti cate 5 killuri, dar voi aveti o problema cu mine ca fac killuri Nu am main. Eu nu va fac incompetenti sau prosti in niciun mod, dar nu sunteti in stare sa intelegeti ca daca ma intrebati acelasi lucru eu nu imi schimb raspunsul.
  6. abcdef

    Cerere unban sunt nub

    Cum ai spus si tu aici, orele de pe un cont NU REPREZINTA experienta si aptitudinile unui jucator. Atunci nici cele 40 de ore ale mele nu reprezinta experienta, nu? Sau va contraziceti intre voi ca vad ca nu va intelegeti nici voi intre voi. Scor 30-11 ti se pare mult in runda 22 pe un server de comunitate unde sunt de obicei 10v10? Inteleg ca voi sunteti palete si paraleli cu cs-ul si ca faceti 5 killuri intr-un meci, dar asta nu inseamna ca-s si altii slabi. Ce-mi pasa mie ce insemn eu pentru tine? Vorbiti de parca sunteti profesori nu niste admini pe un server de CS. Uite aici inca un ban acordat aiurea. Si in legatura cu ce a zis Zeqar pe discord (-Jucatorii care au cont nou (Steam level 0, fara medalii, rank < 20) si joaca suspect (ciudat/anormal), pot primi ban cu dovezile aferente (Poza la scor + demo/video) (ex: Joaca bine pana se pune un admin la spectator).), ia zi-mi, cand am jucat bine pana te-ai pus spec pe mine? Am 3 minute pe filmare, 3 minute de cand eram pe server. Cat timp am avut sa ma joc? :))))))))))))))))) Link: https://youtu.be/gB6czQe4Fz0 (cel de la inceput era un prieten scuzati-l).
  7. abcdef

    Cerere unban sunt nub

    Pai da ma scuzati pe mine ca va iau eu cu aberatii de-astea cu faceit. Ce demo frate? Nu vezi acolo videoul? Nu vezi ca filmez de dinainte sa se puna el spec pe mine? ca si-asa s-a pus spec fara stealth sau cum e... sunteti fenomenali frate
  8. abcdef

    Cerere unban sunt nub

    A 1000 oara cand spun, nu am main. :D Din cate vezi fac deseori bhop si ma duc sa dau lame si tazer si joc la troll, si după cum am mai zis, nu imi dau sufletul pe servere... mai ales la ce jucători sunt, nici nu trebuie.
  9. abcdef

    Cerere unban sunt nub

    Ah da, si sunt dispus si pentru 'teamviewer', desigur daca o sa vrea vreun admin sa faca asta
  10. abcdef

    Cerere unban sunt nub

    Nick: [numele tău de pe server] sunt nub Profil jucător [STEAM]: https://steamcommunity.com/profiles/76561198916172498/ Steam ID [STEAM_1:0:00000]: 76561198916172498 Link ban Sourcebans: [https://go.bans.ro] https://go.bans.ro/index.php?p=banlist&searchText=STEAM_1:0:477953385&Submit Ore jucate pe server [link gametracker]: https://www.gametracker.com/server_info/go.usp.ro:27015/top_players/?query=sunt+nub Ai intrat în grupurile de steam ale serverului?: [uspromania & uspgo da/nu] nu Ai intrat pe serverul de discord al serverului?: [https://link.usp.ro/discord_usp da/nu + nume] EuroStar#1024 Ai dat subscribe pe youtube canalului comunității?: [https://youtube.com/uspesports da/nu] nu Ai citit regulamentul?: idk Descrie situația: 8 banuri intr-o saptamana, cool. fiecare ban a fost asa, am facut 3-4 killuri intr-o faza si imi iau ban ca asa decid adminii ca eu-s codat si ca nu le prezint main. Nu imi da nimeni unban pentru ca sunt prieten cu x sau y, dar din moment ce toate banurile sunt doar asa nu stiu ce sa zic despre staff. Ar trebuie sa va cer eu main (lol) ca din ce vad multi aveti in jur de 100 de ore sau ati jucat toata viata pe servere de comunitate si n-ati auzit de un faceit/mm. Chiar vreau sa vad ce o sa ziceti acum ca am si instant replay (inainte eram pe linux si nu stateam sa imi umplu ssd-ul cu videouri). Dovezi: pentru toata lumea
  11. abcdef

    Cerere unban

    1. Profil Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198916172498/ 2. Link ban Sourcebans: [https://go.bans.ro] https://go.bans.ro/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:477953385&advType=steamid&Submit 3. Descrie situația: ma jucam ca un jucator normal si ma trezesc cu ban (din nou kek) 4. Dovezi: https://imgur.com/a/puT9FRR Nu vi se pare amuzant cum am luat 4 banuri intr-o singura zi? Eu zic ca fac record daca o tineti tot asa adminilor.
  12. abcdef

    Cerere unban

    1. Profil Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198916172498/ 2. Link ban Sourcebans: [https://go.bans.ro] https://go.bans.ro/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:477953385&advType=steamid&Submit 3. Descrie situația: ma jucam si mi-am luat ban, astept si eu dovezile adminului, thanks 4. Dovezi: https://i.imgur.com/d1k8gJ5.png
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.