Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Câștigă ceva 🍬🍭 de Halloween! Intră acum!

contbanat

Member
 • Content Count

  25
 • Joined

 • Last visited

 • Points

  31 [ Donate ]

Community Reputation

13 Apreciat

About contbanat

 • Rank
  Unbanned

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. contbanat

  ou mai gad miere?????? man!!!!!!!! do not atac mi!!!!!!
 2. contbanat

  uatafac mane am 2 ani???? Stai cuminte Eduard ca nu o sa fii la nivelul meu niciodata, nici tu nici miere Pacat de server ca voi doi il stricati )) app, mai spala-te si tu
 3. contbanat

  ho ma bocanc, nu vezi ce nas de tractor ai? fotomodel te-a facut ma-ta
 4. contbanat

  Puișor, calmează-te că te-ai cam aprins la față=))))))))))))
 5. contbanat

  BTW, pozele sunt facute de mine, ea a intrat doar sa ii dea ban pentru ca asa stia. Eu i-am lasat sa faca tt pe el, te pup fanule @Anto's baby<3
 6. contbanat

  naspa mane, daca te pupi in cur cu el, normal. Chiar vreau pe sa-l rog pe NIGHT sa imi scoata gradu pentru ca nu ma face un grad, decat sa stau cu fututi in cur in staff cum esti tu, mai bine lasa.
 7. contbanat

  bai vere, ia calmeaza-te. A scris in chat 'Unde e saracia aia de Levi' pentru ca s-a saturat de el, ce esti asa panicat? In staff s-a vorbit de mult ca o sa ia ban pentru toxicitate si se vede clar in ultima poza cum ma ameninta cu tine asa ca nu mai fii smecheras si du-te la somn, puiule.
 8. contbanat

  ho ma dragos, esti incalzit? daca era sa ne batem joc de cineva se faceau multe posturi. Levi merita ban de mult pentru toxicitate si mai multe.
 9. contbanat

  Pro
 10. contbanat

  Contra. In primul rand nu ti-a cerut main, ai primit multe report-uri pe [email protected] ceea ce l-a facut sa se uita pe tine. Nu e prima data cand ai fost reclamat pe [email protected] pentru cheats. Un exemplu, joci bine, dai tap-uri si etc dar cand ma puneam pe tine erai ultimu' slab. Iti zic sincer ca nu poti sa ascunzi un cod asa de usor, eu am jucat cu cod 1 an jumate si stiu cum e.
 11. contbanat

  PRO Este activ, se implica dar atât încearcă să păstrezi un limbaj decent. Te aștept în staff.
 12. contbanat

  PRO, este activ și descurcăreț.
 13. contbanat

  Retrag, băieții au dreptate.Nu știam că nu pot recupera sau aplica iar daca am primit remove.
 14. 1. Numele tau ( din joc ) : CipriaN. 2. Profilul tau de Steam: https://steamcommunity.com/id/cipriannn2020/ 3. SteamID: STEAM_0:0:568958669 4. Gradul pe care l-ai avut: HELPER 5. Dovada ca ai deținut gradul ( ss cu donația ) : Nu am donat in schimb am aplicat. Dovada:https://usp.ro/forum/topic/45134-cerere-helper-ilusion/ 6. Care este motivul pentru care vrei gradul pe alt cont?: Doresc să reiau gradul deoarece data trecuta am greșit, am fost la început, am avut și scăpări nervoase și am acționat cum nu trebuie. A trecut mult timp, m-am schimbat, sunt calm și voi fii mult mai atent. 7. Alte detalii: Mulțumesc pentru timpul acordat și o seară/zi buna!
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.