Jump to content

La mulți ani, Angrry!

snd

Recommended Posts

Astăzi este ziua de naștere a omului de bază al acestei comunități, @Angrry™! Cu ocazia aceasta îți urăm un călduros la mulți ani alături de noi!

Împreună, de la capetele opuse ale țării noastre am muncit zi și noapte, așa cum ne-a permis timpul, să construim o comunitate unică, zic eu, pentru toți jucătorii de Counter-Strike, ce a evoluat și s-a adaptat în permanență la schimbări. De la CS 1.6, la CS:GO iar mai apoi la CS2, am fost, suntem și vom fi aici pentru generațiile prezente și viitoare de jucători. 

CS2 vine cu o serie de noi provocări pentru noi, fiind un joc complet nou, sunt multe de învățat și masterat. Decizia VALVE de a lăsa în urmă tot ce s-a contruit în toți acești ani, de către comunitatea CS:GO reprezintă un lucru greu de înțeles pentru noi, cei care oferim servere comunitare, dar cu răbdare și muncă vom reuși să readucem bucuria de a juca pe servere comunitare și pe CS2.

Încă o dată, la mulți ani Angrry, și rămâneți alături de noi în următorii ani pentru a ne bucura de tot ce înseamnă CS2!

• Like 1
  • Love 2

Connect:

cs.usp.ro [competitive]

ffa.usp.ro [deathmatch]

retake.usp.ro [retakes]

uspromania.png

Steam: https://steamcommunity.com/id/so_und

Discord: snd0001

discord

ts.usp.ro:9987

Multumesc frumos pentru aceste cuvinte calduroase!

Placerea este de partea mea si sper ca impreuna sa reusim sa ajungem si mai sus de unde am fost pe CS:GO. 

• Love 1

wVVeI.gif

🎂 La mulți ani, @Angrry™, să fi sănătos și plin de reușite în viață ! 🎂

Connect:

->CS.USP.RO [Competitive]

->ARENA.USP.RO [Multi Arena 1V1]

->FIRE.USP.RO [Competitive]

uspromania.png

->Steam: jaxi_usp

->Discord: jaxi_usp

server.php?ip=188.212.102.225&port=27015

server.php?ip=93.114.82.239&port=27015

server.php?ip=188.212.100.121&port=27015

La multi ani!

• Love 1

Steam Profile         Sexy Girl GIF by Phazed         My Website

-----------------------------------

EX

-----------------------------------
Owner - JB.USP.RO
Fondator - OLDCSRO.USP.RO
Fondator - KNIFE.USP.RO

Admin - ARENA.USP.RO

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.