Sari la conținut

ZTE pregătește un telefon pliabil și unul cu ecran pe ambele părți


PauLGamerRo

Postări Recomandate

ZTE a venit pe piață cu un fel de telefon pliabil la început de an, doar că acum ar putea să lanseze și unul pliabil în adevăratul sens al cuvântului.

Un brevet înregistrat de ZTE a fost descoperit recent, iar în cadrul acestuia e descris un telefon pliabil, similar cu cel prezentat de Samsung acum o lună și jumătate. E vorba despre o tabletă care se pliază în forma unui telefon, sau despre un telefon care se desface în forma unei tablete, în funcție de cum vrei să pui problema.Dispozitivul are un design similar cu Axon 9 Pro atunci când e pliat, cu camerele și senzorul de amprentă amplasate în aceeași zonă.ZTE ar mai avea de gând să lanseze și un smartphone cu ecran care merge de pe față până pe spate, pe una dintre laturile telefonului. Pe partea din față ai parte de un ecran complet, fără margini de vreun fel și cu un difuzor așezat în partea de sus.

Pe partea din spate există un decupaj lateral, unde sunt găzduite cele două camerele foto. Pentru că ai două ecrane, sau mai corect spus, unul care merge de pe față, până pe spate, nu mai ai nevoie de o cameră pentru selfie-uri.

În afară de imaginile asociate celor două brevete, nu avem și alte informații despre eventualele telefoane sau despre planurile ZTE. Știm deja că majoritatea companiilor înregistrează astfel de brevete, cu toate că nu au întotdeauna de gând să lanseze dispozitivele imaginate.

Totuși, trendul pe piață pare să se îndrepte către telefoanele pliabile și cele cu două ecrane, așa că putem spera să vedem cele două dispozitive, la un moment dat.

Cine nu respecta nu este respectat!

Contact:Steam

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • case a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.