Sari la conținut

[Software] Chrome este vulnerabil pe iOS


PauLGamerRo

Postări Recomandate

O problema foarte grava a fost depistata pe platforma iOS pentru aplicatia Chrome. Se pare ca Google a facut o greseala, iar Chrome este vulnerabil la atacurile de tip phishing, iar datele utilizatorilor pot fi furate.

Problema gasita pe Chrome tine cumva de blocarea reclamelor de tip pop-up, in mod normal blocate pe Chrome. Insa acestea apar, iar cine apasa pe respectiva reclama tentat de premiile imaginare pe care le poate castiga, risca sa ramana fara datele personale.

CHROME-IOS.jpg?quality=100&strip=all&ssl

Problema a fost depistata inca de la inceputul acestei luni si nu a fost inca remediata. Peste 500 de milioane de reclame au fost afisate pe dispozitivele iOS prin intermediul Chrome.

Cei care produc aceste atacuri sunt de fapt o grupare de hackeri intitulati eGobbler, iar compania care a depistat atacul este Confiant si a anuntat deja Google despre aceasta vulnerabilitate.

Ori dezinstalati Chrome si folositi Safari, cel mai bun din punctul meu de vedere, fie il utilizati cu grija.

Sursa: arenaIT

Cine nu respecta nu este respectat!

Contact:Steam

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • kayn a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.