Sari la conținut

[Software] Funcția de pe Android Q pe care o vrei chiar acum pe telefon


PauLGamerRo

Postări Recomandate

FuncÈia de pe Android Q pe care o vrei chiar acum pe telefon

Acestă funcție a Android Q, următoarea versiune a sistemului de operare al Google, este foarte utilă și o să fii încântat să o ai.

Android Q se află în perioada de testare beta, și producătorii de telefoane pot vedea ce funcții a pregătit Google și ce schimbări aduce în acestă nouă versiune. Am trecut deja în revistă schimbările care vor veni cu Android Q și poți să le vezi aici, dar acesta ar putea fi cea mai interesantă.

În viitor nu va mai trebui să scrii pe o hârtie parola de la Wi-Fi, nu va mai trebui să te uiți pe modem după acea parolă formată din litere și cifre și nici nu o să mai ai șanse să scrii greșit parola atunci când vrei să te conectezi la o rețea Wi-Fi.

Odată cu Android Q vei putea să generezi un cod QR cu parola rețelei Wi-Fi, iar cine vrea să se conecteze la acesta trebuie doar să-l scaneze.

În prezent, există aplicații terțe ce fac asta, însă este bine că și Google aduce asta. În Android Q apeși pe un buton în setările Wi-Fi-ului și se generează un cod QR ce poate fi scanat de alte persoane. Sistemul este bazat pe standardul Wi-Fi Easy Connect care prevede împărtășirea datelor de autentificare prin intermediul unui cod QR.

Cum să creezi un cod QR pentru o rețea Wi-Fi pe Android Q

Mergi la setări, apoi la network și internet, apoi apeși pe numele rețelei și pe iconița în formă de rotiță.

În fereastra cu detaliile rețelei apeși pe butonul albastru

Introduci parola apoi este generat un cod QR cu numele rețelei Wi-Fi și parola.

Nu pare a fi o metodă prin care să salvezi acel cod QR ca să-l folosești mai târziu și va trebui să-l generezi de fiecare dată când îl folosești.

Dacă vrei să te conectezi la rețeaua Wi-Fi trebuie să:

Deschizi aplicația de cameră

Deschizi aplicația Lens apoi scanezi codul QR

Când apare numele rețelei Wi-Fi apasă pe ecran pentru a te conecta.

Procesul este similar și pe iPhone. Android Q încă nu a primit un nume de desert, iar lansarea va avea loc probabil în luna august a acestui an. Vezi aici lista cu telefoane pe care vei primi Android Q.

sursa : https://playtech.ro

Cine nu respecta nu este respectat!

Contact:Steam

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • kayn a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.